Vargath Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Atandım, gidiyorum. Sündüre sündüre uzattığım öğrencilik hayatımı noktalayıp devlet memuru olarak yeni bir başlangıç yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 meslek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Hiç gitmedim ama soğuğu ve aktif hayatın azlığı dışında kötü bi şehir olmadığını çok duydum. İnsanları falan, iyidir erzurum insanı. Gidenler daha iyi bilgi verebilirler ama benim duyumlarım kötü değildi pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 palandökende kayak yaparsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 buz hokeyi de cabası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Erzurum yahşi gözelllll http://www.youtube.com/watch?v=RnP3lA5BeLE Cirit oynarsın yaylalarında, buz hokoyi de neymiş gevur işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 ah be geç kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 yazın sıcak değil çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Veteriner hekimim, araştırma enstitüsüne atandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 iran ı överim ama erzurum ı ıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 yuh nası unutursunuz ? http://www.gozalankoyu.com/erzurum/erzurum-cag-kebabi-odun-atesinde.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Fettullah gülen ve acun ılıcalının memleketi, bence mutlu olacaksın orada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Allah sabır versn :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 kışın EKSİ KIRK SEKİZ DERECE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Bir dişi arkadaşımı sıkıştırmışlardı erzurumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 en güzel yanı palandökene dönüşü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Ben de çalışmak için gitmiştim Erzurum'a. Oturulacak en iyi yerlerden biri Yeni mahalle. Carrefour açılışında sistemlerinde yardımcı olmuştum. Gittiğinde seni yerine çivileyecek ilk şey, yerli insanların kaşları olacak. İnanamazsın. Adamlarda balkon gibi kalın kaş var abi. Kızları... Güzel kızlar var, esmer esmer. Kaşlarını almayı akıl etmişler en azından. Almayanlar da var. Kusma seviyesine gelebilirsin. Söylemedi deme. O kızlar konuşasaya kadar herşey süper. Ama bir merhaba dediği anda istiklalde yanından travestiler geçiyor zannedersin. 10 gün kaldım ama kış zamanı. İliklerim dondu. Mahvoldum soğuktan. O da otelden çık, taksiye bineseye kadar ve taksiden inip carrefour'a gireseye kadardı... Çözülmen 5 dakika sürüyor. Ciddi üzüldüm senin için. Tek güzel tarafı, herşey sudan ucuz. Gezecek yerleri var. Hediyelik eşya için çok güzel mekanları var. Oltu taşı var. Tespik var. :D Ha bir de yaz kış kar'ı eksik olmayan kayak yapabileceğin dağı var. İnsanları da o kaşlarından ötürü sanırım çok sıcaklardı. Neyse geçmiş olsun... Ha bir de Erzurumda cağ kebabı bulamadım merkezde... Yalan, Erzurun harici her yerde yapılıyor sanırım ama yoktu orada... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 İnsanı Anadolu İnsanıdır, merttir, yiğittir, delikanlıdır. Memleketin en delikanlı insanları buradan çıkar. Çok bir sosyal hayatı yoktur, fakat sade ve normal güncellikte bir hayatın olur. Dünyanın en güzel tatlısı kadayıf dolmasını benim için de ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 erzurum çok güzeldir öyle güzeldir böyle güzeldir ki o kadar olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Erzurumda dadaşlar, Etilerde yumuşaklar!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Arabalardaki anti-freez in yetersiz kaldıgı nadir sehirlerimizden biridir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Erzurumda yazı unut yok ölebirşey.Yün içlik giymeye alışşan iyi olur.Sosyal hayat mı oda ne ? Hayat orada ve çoğu küçük şehirde olduğu gibi saat 18:00 de biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Vargath said: Veteriner hekimim, araştırma enstitüsüne atandım.erzurumda köylerde acaip para kırabilirsin biraz çevre edinirsen bu meslekte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 balon said: kadayıf dolması uuuuu beybi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 -30, evcil hayvan: penguen. http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/164747_180114222016927_180099928685023_559705_6683784_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar