Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bana Erzurum'u övün

Vargath

Öne çıkan mesajlar

Ben de çalışmak için gitmiştim Erzurum'a. Oturulacak en iyi yerlerden biri Yeni mahalle. Carrefour açılışında sistemlerinde yardımcı olmuştum. Gittiğinde seni yerine çivileyecek ilk şey, yerli insanların kaşları olacak. İnanamazsın. Adamlarda balkon gibi kalın kaş var abi.

Kızları... Güzel kızlar var, esmer esmer. Kaşlarını almayı akıl etmişler en azından. Almayanlar da var. Kusma seviyesine gelebilirsin. Söylemedi deme. O kızlar konuşasaya kadar herşey süper. Ama bir merhaba dediği anda istiklalde yanından travestiler geçiyor zannedersin.

10 gün kaldım ama kış zamanı. İliklerim dondu. Mahvoldum soğuktan. O da otelden çık, taksiye bineseye kadar ve taksiden inip carrefour'a gireseye kadardı... Çözülmen 5 dakika sürüyor.

Ciddi üzüldüm senin için. Tek güzel tarafı, herşey sudan ucuz. Gezecek yerleri var. Hediyelik eşya için çok güzel mekanları var. Oltu taşı var. Tespik var. :D Ha bir de yaz kış kar'ı eksik olmayan kayak yapabileceğin dağı var. İnsanları da o kaşlarından ötürü sanırım çok sıcaklardı. Neyse geçmiş olsun...

Ha bir de Erzurumda cağ kebabı bulamadım merkezde... Yalan, Erzurun harici her yerde yapılıyor sanırım ama yoktu orada... :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...