Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 http://www.hurriyet.com.tr/planet/17874084.asp?gid=381 http://www.hurriyet.com.tr/_np/6699/13536699.jpg said: Kamyonundaki basınçlı hava hortumunun üzerine düşen Yeni Zelandalı sürücü ölümden döndü. Hortumun hava pompalamaya başlamasıyla vücudu genişlemeye başlayan sürücünün imdadına arkadaşları yetişti. Olay Yeni Zelanda'nın Opotiki kentinde geçtiğimiz günlerde meydana geldi. Steven McCormack, kamyonunun kabin bölümüyle treyleri arasındaki bağlantıları kontrol ediyordu. Bu sırada dengesini kaybederek basınçlı hava hortumunun üzerine düştü. Öyle şiddetli düşmüştü ki, hortumun ağzı McCormack'in makatına girdi ve hava pompalamaya başladı. Vücudu saniyeler içinde görülür şekilde şişmeye başlayan McCormack'in çığlıklarını duyan arkadaşları olay yerine geldi ve hava musluğunu kapatarak sürücüyü ölümden kurtardı. McCormack yaşadıklarını, "Basınçlı havanın vücuduma girmesiyle balon gibi şişmeye başladım. Patlayacağımı sandım" sözleriyle anlattı. 48 yaşındaki sürücüyü tedavi eden doktorlar da nasıl hayatta kaldığına hayret ettiklerini söylediler. Böyle bir durumda içeriden gelen basıncın etkisiyle derinin parçalanacağını söyleyen doktorlar, McCormack'in derideki birkaç çatlak ile kurtardığını belirttiler. Ancak McCormack için tedavi de neredeyse kaza kadar acılı olmuş. Ciğerlerinde biriken su bir tüp yardımıyla boşaltılırken, anüs civarındaki yaranın temizlenmesi de bir hayli canını yakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 ne osurmuştur lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 McCormack yaşadıklarını, "Basınçlı havanın vücuduma girmesiyle balon gibi şişmeye başladım. Patlayacağımı sandım" sözleriyle anlattı. çok güzel anlatmış helal olsun. bende olsam böyle anlatırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 "Makatına hortum kaçtı" nasıl bi başlıktır ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 memleket neresi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 geçmiş olsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Kokmamıştır ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Bu sırada dengesini kaybederek basınçlı hava hortumunun üzerine düştü. Öyle şiddetli düşmüştü ki, hortumun ağzı McCormack'in makatına girdi haaaaddi lan ordan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 böyle şakalaşan salaklar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 merak edip denedim demiyor da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 throine said: böyle şakalaşan salaklar var. türkiye'de işçilerden biri arkadaşını öldürmüştü şaka yapacam diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cungu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 http://www.swfcabin.com/swf-files/1285011426.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mahidevran Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 synthesizer said: Bu sırada dengesini kaybederek basınçlı hava hortumunun üzerine düştü. Öyle şiddetli düşmüştü ki, hortumun ağzı McCormack'in makatına girdi haaaaddi lan ordan isin aslini ortaya cikardi arkadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 emsi kormak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 makatına kamyon kaçan hortumcu olsa haber değeri olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 abi adam iki bölüm arasında plate between the cab of his truck and semi-trailer bi yere düşmüş. aşağıdaki nozzle poposunun sol yanağını delmiş. o_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 bu haberde espriler ilkokul 3 - ortaokul 2 seviyesi aralığında yapılmalıdır diye not düşmüşler habere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 O soyadı ile kurtulması mucize zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Talihsizlik değil bu. Bunun ardında yatan farklı sebepler de mutlaka vardır... Kendilerune boğladular... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 synthesizer said: Bu sırada dengesini kaybederek basınçlı hava hortumunun üzerine düştü. Öyle şiddetli düşmüştü ki, hortumun ağzı McCormack'in makatına girdi haaaaddi lan ordan Aynı fikir ile konuyu açtım, hatta bursa yada adana kelimesini tarayacaktım ki "yeni zellanda" işi bozdu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 bu sefer şaşırttı, yerli vaka İzmir'den. makat+ kompresör İZMİR'in Sarnıç Beldesi'nde bir marangoz atölyesinde çalışan kalfa Ufuk Kilerci (31) önceki akşam birlikte çalıştığı arkadaşı 41 yaşındaki R.Ö.'ye kompresörle makatından hava bastı. Basınçlı havanın etkisiyle fenalaşan R.Ö. kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı. Kalın bağırsağı yırtılan evli ve 2 çocuk babası R.Ö., ameliyata alınmadan önce polise verdiği ifadede, ‘‘Şakalaşıyorduk’’ diyebildi. Yaptığı şakanın yol açtığı olaydan habersiz evine gidip yatan Ufuk Kilerci, sabaha karşı gözaltına alındı. Öyle basılmaz böyle basılır Sarnıç Karakolu'na götürülen evli Ufuk Kilerci, ‘‘İş bitiminde kompresörden gelen basınçlı havayla üzerimizdeki tozları atarız. Yine birbirimizin iş elbiselerini temizliyorduk. Bu arada da şakalaşıyorduk. Benim arkama doğru kompresörle hava bastı. Çok samimi olduğumuz için ben de, elindeki kompresörü alıp 'Öyle basılmaz, böyle basılır' diyerek iş tulumunun üzerinden makatına doğru hava bastım. Sonra güle oynaya birlikte evlerimize gitmek üzere minibüse bindik. Ben indikten sonra minibüste fenalaşmış. Sadece şakaydı’’ dedi. R.Ö.'nün şikáyetçi olmadığı Ufuk Kilerci adliyeye sevk edilecek. 2. vaka Konya'da da olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 ilahi yurdum insanı, ne de güzel şakalaşıyor gülüşüyorlar ellerinde püskevitler çikilotalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 bizde niye yok diyor tatar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 bizim türkler dirençli kompresörle kulak temizleyen var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 bu hortum da amma makat meraklısıymış arkadaş. bundan sonra hortum gördüğümde dikkatli olayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar