sheref Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 1998 yılında orta okuldan mezun olmama rağmen liseye geldiğimde hızım epey bi yawaşladı :lol: Bu Yıl lise sona geçme başarısını gösterdim sonunda, tabi hayatımda hiç ders çalışmadım şu güne kadar ve dershaneye başladım, tabi yılların verdiği tecrübe ile tarih, coğrafya felsefe ve türkçe konularında başarılı olmama rağmen Matematik konusunda epey zayıfım üstelik türkçe matematik sınıfındayım, istanbul içi bi üniversitede reklamcılık yada hukuk gibi bişiler okumak istiyorum devlet üniverstesi kazanmam lazım yıllardır özel okullara verdiğim para ile çoktan kendi işimi kurmuştum :lol: Soru: ben bu matematiği nasıl öğrencem, test falan çözmem lazım ama çözemiyorum, canım bi türlü istemiyor, napcaz netcez tavsiyelerinizi istiyorum :lol: Yaş oldu 21 Hala lise okuyoruz artık üni ye atmam lazım kendimi :lol: yoksa o şimdi asker durumlarına düşicem..[signature][hline]| Mail | Lominadze [spo1=Herkeze Slogan Lazım]|The stupid sees difficulty in every opportunity; the intelligent sees opportunity in every difficulty.|[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 çok zor senin iş be :D[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 hocam senin burda durduğun kabahat.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 eyvah umutsuz bir vaka[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 öle demeyin yaw :lol: istanbul hukuk falan bekliyolar benden direk, bu arada 90 sorulu sözel deneme sınavında 85 doğru yaptım ama 45 matematikde 9da 9 yaptım :lol: gerisini yapamadım bu matematiği nasıl çözecem onunla ilgili var mı bi ipucu elinizde..[signature][hline]| Mail | Lominadze [spo1=Herkeze Slogan Lazım]|The stupid sees difficulty in every opportunity; the intelligent sees opportunity in every difficulty.|[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Lise Öğrenciliği üzerine doktora tezi yazacam ben.[signature][hline]`Insanlar 3'e ayrilir, Wi$h, Alexi ve digerleri..` Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 yaz olm arkandayım[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından [Bu mesaj lord_elvyn tarafından 15 Eylül 2004 20:01 tarihinde değiştirilmiştir][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 içinden gelmiyorsa yapabileceğin pek de çok birşey yok matematikte.. Zorla gerçekten çok bayar, temel formülleri bilip birazda neyi nerede kullanacağını tahmin etmen gerek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 matematik sevmiyorsan yapabildiğin kadar,sözellerde daha başarılısın sanırım,onları aban iyi yapabildiğini tam yap.[signature][hline]tksmtr! BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki: elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 bu yaşa gelip hala matematikte o kadar geriysen. sen bence liseyi geç ve o okula verdiğin paralar nerden geliyorsa, aynı yerden sermaye alıp iş kur takıl.senin liseyi bitirdiğin yaşta üni.yi bitirenler var bilmem farkında mısın. senin yaptığına tembellik diyolar.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 avrupadaki ülkelerin çoğunda,okullarda kullanılan çoklu zeka sistemi Türkiyede son iki yıldır bazı özel okullarda uygulanmaya başlandı.Her insanın bütün derslerde aynı başarıyı göstermesi epey zor,bir teste bak istersen.[signature][hline]tksmtr! BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki: elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 benim dayım 19 yaşında bitirmişti zamanında üstüne de hukuk kazandı haberleşme bitirp şimdi o zaman askerlik yapmadan 2. liseyi okuyamıyodun ama askerlik yaşı 20 eejej[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından [Bu mesaj lord_elvyn tarafından 15 Eylül 2004 20:01 tarihinde değiştirilmiştir][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 said: lord_elvyn, 15 Eylül 2004 20:30 tarihinde demiş ki: benim dayım 19 yaşında bitirmişti zamanında üstüne de hukuk kazandı haberleşme bitirp şimdi o zaman askerlik yapmadan 2. üniyi okuyamıyodun ama askerlik yaşı 20 eejej [signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından [Bu mesaj lord_elvyn tarafından 15 Eylül 2004 20:01 tarihinde değiştirilmiştir][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 işte o temel formülleri falan da beceremiyorum ve geometride hiç bi şeyi nereye çizeceğimi bulamıyorum derste kafam atıyo gidip sıgaraya veriyorum kendimi :lol:[signature][hline]| Mail | Lominadze [spo1=Herkeze Slogan Lazım]|The stupid sees difficulty in every opportunity; the intelligent sees opportunity in every difficulty.|[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 ders calisamam ben arkadas diyorsan hic kasma . universitede de istemezsin sonra benim gibi 8 senin ardindan atilirsin . okumaya niyetin yoksa okuma kisaca eheh[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 yok ben istanbul üniversiteri hukuk fakultesi istiyorum :lol: olmassa diyerbakır dicle üniversitesi de olur :lol:[signature][hline]| Mail | Lominadze [spo1=Herkeze Slogan Lazım]|The stupid sees difficulty in every opportunity; the intelligent sees opportunity in every difficulty.|[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Senden deneyimli öğrencimi olur baaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 :lol: ben demirbaşım zaten bu sene hademe olarak giricem böle giderse okula :lol:[signature][hline]| Mail | Lominadze [spo1=Herkeze Slogan Lazım]|The stupid sees difficulty in every opportunity; the intelligent sees opportunity in every difficulty.|[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Madem Sözelde iyisin İletişim Fakültesi deneyebilirsin. Gazetecilik, Halkla ilişkiler, Radyo-TV Sinema vs... Güzel Sanatlardaki Sinema-TV sadece film üstüne çalışıyor. TV dedikleri TV filmi eğer sırf sinema istiyorsan bu bölüme gir. 330-340 gibi bir puanla Mimar Sinan, Marmara, İstanbul gibi üniversitelerin iletişimine girebiliyorsun. Bilgi Üni burslu olma ihtimali de var biraz daha sıkarsan kendini... 2003'te Marmara Güz San sinema-tv 325 ten Mimar Sinan ise 336 dan kapadı... 2004'te tabanları bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 ama Eşit Ağırlık sınıfındayım ve sona geçtim, türkçeyi sosyali 90da 90 yapsam istanbul içi için matematikden ne kadar yapmam lazım?[signature][hline]| Mail | Lominadze [spo1=Herkeze Slogan Lazım]|The stupid sees difficulty in every opportunity; the intelligent sees opportunity in every difficulty.|[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 20-25 matematik istanbul'a yeter. (Okul puanına göre azalır ya da artar) Ayrıca son senede değiştirebilirsin. Değiştiremezsen matematikten kal diğer dersleri geç Genel Kültür diploması al... Genel Kültür = Sözel (aynı alan seçimi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 vay o iyiymiş matematikden kalırsam yine de geçebiliyormuyum sınıfı diploma veriyolar mı öle..[signature][hline]| Mail | Lominadze [spo1=Herkeze Slogan Lazım]|The stupid sees difficulty in every opportunity; the intelligent sees opportunity in every difficulty.|[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Allah yardımcın olsun valla.[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member UO Data Center | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Alan dersinden birinden kalırsan ve ortalama geçmeye yetiyorsa oluyor... Kendimden biliyorum. Mat 3 den kaldım EA'dan sözele geçtim hayatımın en iyi olayıydı. Şimdi Marmara Sinema-TV'deyim ve hukuk, mühendislik gibi beni strese sokmayan bir dal seçtiğim için şükrediyorum. Tavsiye ederim... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 ya bende mi öle yapsam acaba? :([signature][hline]| Mail | Lominadze [spo1=Herkeze Slogan Lazım]|The stupid sees difficulty in every opportunity; the intelligent sees opportunity in every difficulty.|[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar