Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Corel'in sitesinde gezer, ürünlerine bakarken gözüme çarptı. Fotoğrafçılıkla hiç ilgilenmiyorum ama ilgilenen çok var burada. Program bu, okuduğum eleştirilere göre epey iyi, yanında da linkde görebileceğiniz gibi bir sürü şey geliyor. Alırken şu kupon kodunu gireceksiniz: BONUSBUCKS20 Böylece 80$ indirimle alınıyor toplam, Mayıs sonuna kadar geçerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 painterda indirime girmişmi?!!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 kodu girince 20 dolar indirim yapıyor painter için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 400 dolar abi zaten 20 dolar indirim pek işimi görmüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Painter'ın 500$ fiyatında pek fark yaratmıyor ama, kod tüm ürünler için yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 ayıp ya adamlar bi de 10 dolar alıyor 2 sene download edebilme garantisi için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Öyle değil o, kutulu alanlar için download şeyi kaybederseniz kutuyu indirin iki yıl diye. Download diye alınca her zaman link önünde; ben Office aldım, biliyorum yani. Ama download olarak alınca da ekliyor onu site, gereksiz para tuzağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Kutulumu almak mantikli yoksa download olarak mi? Icerikleri aynimi ornegin kutuluda guide var mi? Birde birsuru tiriviri seyde geliyor yaninda. Kutulu alinca heryer free shipping mi acep... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Türkiye'ye kutu yollamıyor. Ben de mi alsam diye düşünüyorum, bir köşede durur, bir kamera almayı düşünüyordum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Cuce said: painterda indirime girmişmi?!!?! Painter Essentials 4 beleşe geliyormuş yanında. 99$'a satılıyor normalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar