STY Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 cFosSpeed dışında network trafik şekillendirici kullandığınız/bildiğiniz bir yazılım var mı? Bu özelliğe sahip bir download yönetici veya Firefox eklentisi de işimi görür. İstediğim olay , o an kullanılan bantgenişliğinin bir bölümünü veya tamamını HTTP'ye (veya başka bir protokole) öncelik verecek şekilde şekillendirecek bir yazılım veya eklenti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 download manager deyince aklıma jdownloader geliyo onda vardı sanırsam bişiler böyle yamılıyorda olabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 tam anlamadım da netlimiter işini görür gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Netbalancer'ı denedim şimdi .Ücretsiz versiyonu da var. Protokollere değil de Net i kullanan programlara yüksek/düşük öncelik ayarlaması yapabiliyorsunuz sadece. Bu da iş görür gibi ama hem çok yavaş yanıt veriyor hem de 1.5mb lık yazılım 80-90mb ram harcıyo annamadım ... Netlimiter 'da öncelik ayarlaması yok sanırım ,sadece limit ayarlaması yapabiliyoruz. Jdownloader ın yok öyle bir özelliği. En azından ayarlama yok belki gömülü olarak vardır fakat ben hissetmedim hiç öle bişi .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 netbalancerda benim bildiğim sadece 5 tane uygulamaya limit verebiliyodun yamılmıyomdur inşallah netlimiterdan farkı öncelik atayabiliyosun falan dediğin gibi ayrıca demek istediğini anlamadım ben ilk mesajda ondan direk jdownloader yazdıydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 ya download manager da olur işte dogru anlamışın abim. download ederken http'de falan bi hareket gördüğünde düşürsün hızı işte bunu istiyodum. oyy evet 5 tane. çok da önemli değil ya. iş görür gibi ama çok fazla kaynak tüketiyor . neyse artık sagolun yanıtlar için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 modeminde varsa QoS yapsan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 qos yetersiz kalıyo çoğu zaman. programlara göre sınırlamalar filan koyabilmek gerekiyo bazen cfos kullanıyorum bayadır hani daha güzelini göremedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 QoS var ama hiçbir seçenek/ayar yok benim router'da. Sadece aktive et diyor o kadar. Cfos u kurdum tekrar napim.. Netbalance çöp çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar