Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şu bannere bi font:)

Chemical

Öne çıkan mesajlar

lol! font ve arkaplandan başka bişi yok ki zaten? neye "kastın" peki? kastın neydi yani. eheh.[signature][hline]The problem with America is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
horacegoesskiing, 15 Eylül 2004 17:18 tarihinde demiş ki:
lol! font ve arkaplandan başka bişi yok ki zaten? neye "kastın" peki? kastın neydi yani. eheh.

ya mesela CoH pati grubu icin baya baba bi logo hazırladım yani ona baya kastim bir de aslında dogru diosunda demek istediğim arada yaptığım bi iste dogrudur boktn olmusutr.[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b]
Sosyal ağlarda paylaş

Arada yaptıgın ıslerı koymıycaksn kotu oldugunu bıle bıle ben gunde 50 kare karalıyorum ama hepsı cope gidiyo saklamıyorum bile. Yapma ugrasmiycaksan.

bide banner dedigimiz sey o kadar buyuk olmuyor.

Cheminki iyi olmus ama Resmin sag tarafini anlamdım ben[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cuce, 15 Eylül 2004 21:40 tarihinde demiş ki:
Arada yaptıgın ıslerı koymıycaksn kotu oldugunu bıle bıle ben gunde 50 kare karalıyorum ama hepsı cope gidiyo saklamıyorum bile. Yapma ugrasmiycaksan.

bide banner dedigimiz sey o kadar buyuk olmuyor.

Cheminki iyi olmus ama Resmin sag tarafini anlamdım ben

belki sen bilirsin benim evdeki karikatürleri zartta zurt çizimleri senin odanı doldurur onlar attım tabii hepsini soora. Ben de zaten buyuk aptım isteyen resize der gucultur yani tutan yok.[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından

[Bu mesaj lord_elvyn tarafından 15 Eylül 2004 20:01 tarihinde değiştirilmiştir][b]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...