sughnuk Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 eheheee kendiside biliomuş zaten sıchtıgını konserde devamlı guluyodu bide...gıglgıglgıgglgı wake up puhahahaaa haA sakın indiripte dinlemeye falan kalkısmayın zatı gonser gaydıı.. paylaşiiim dediydim:-) bas gitar mı? [Bu mesaj sughnuk tarafından 09 Şubat 2003 02:23 tarihinde değiştirilmiştir]
waxwing Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 şımarikliğin doruk noktası bence[hline]Plugged in and ready to fall
sughnuk Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 said: waxwing, 09 Şubat 2003 02:30 tarihinde demiş ki: şımarikliğin doruk noktası bence[hline]Plugged in and ready to fall [/b]bu kadar gusel bi tanım daha olamazdı herhal[b] *!bunalımdadır*
furry_frog Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 arkadaş indirmiş ondan aldim. cok salak olmus ya. bu guzellige yakışmamış:) :)
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 1-zaten güzle bir hatun değil 2-sesi de olağan blue çağına girmemiş velet sesi (bunlardan biz dede vardı küçük ibo kod adı ile hayatımızın katline sunulmuştu) 3-Chop suey cover ımı? tam manasıyla 1' 55'' lik işkence![hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487
jankis Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 nası yani cover mı yaptı avril buna nerden dinneyebilirim .. rezil etmiştir üf ya ne karışırsın boyundan büyük işlere bak sinirlendim akşam akşam[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler.
Lixad Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Şarkıyı çekeli oldu abya nefret bir şarkı yaaa[hline]Z(x) = axe WTF?
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Şarkı kötü, çoğunluk Amerikan gençliğinin SOAD dinlemesinin nedeni Türk ve İslam düşmanlığı (orda bu yaz bulundum, biliyorum) Avril Lavigne sıçmış şarkının içine, kendini de beter etmiş, anlamsız anlamsız bağırıyor, benim 8 yaşındaki kuzenim bile daha iyi ses ile çığlık atıyor[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin'
jankis Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 ama sadece kanınca[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler.
Gimli Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 said: Volfied, 09 Şubat 2003 20:33 tarihinde demiş ki: Şarkı kötü, çoğunluk Amerikan gençliğinin SOAD dinlemesinin nedeni Türk ve İslam düşmanlığı (orda bu yaz bulundum, biliyorum) Avril Lavigne sıçmış şarkının içine, kendini de beter etmiş, anlamsız anlamsız bağırıyor, benim 8 yaşındaki kuzenim bile daha iyi ses ile çığlık atıyor[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' +1. Az önce indirip dinleme hatasında bulundum
LethE Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 ben indiremedim atsanıza bi link yaw[hline]Join Today Get 2 Free Human Slaves!
furry_frog Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 kazaa da var sanırım...indirenlerde oradan indirdi dimi?
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 evet[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487
GeeM Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 said: jankis, 10 Şubat 2003 01:28 tarihinde demiş ki: ama sadece kanınca[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler. Evet ama kanmazsan gayet güzeldir.[hline]Join Our Army.. OrcMasters DivX Listem
SPACEFROG Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 1dakika 50 kusur saniyelik bi iskenceydi diyebilirim :D indirdim dinledim v sildim bosuna yer harcamaktan baska bisey diildir bence o parcayi tutmak:) sicmis hatun
Demise Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Avril için diyiceem tek şey..Lame rllz!!!![hline]Karanlık bir gecede göğe bakarken.Niye gözlerimin dolduğunu kimse anlayamayacak Gizli gizli, Ruhunu okşarken.Dudaklarını okşadığımı kimse bilmeyecek.Ve yaşadığım güzelliği....
neuromancer Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 süper bi şarkı beah! Ben sevdim.. punk olmuş, ciddi sevdim! punk kültüründen anlayanınız mı var behhh... :)[hline] Luna ..::[Neurotic Warlocks]::..
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 neuromancer çok tepki toplııcaksın, sen kaşındın... bu punk ise şu an punkçılar mezarlarında ve yataklarında dönüyolardır[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin'
Craven Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 volfiedı dinlemedim şarkıyı indirip üst üste 2 kere dinledim ama, ama iyileşecekmişim öyle dimi vorfied? bana gerçek diosun dimi?[hline]The Possession of anything begins in the mind www.hayalkent.net/freestyle
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Benim silmem 2 haftamı aldı, Jankisin türkçe chopsey yöntemini kullan :)[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin'
arcane Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 punk diyince avril gelmio aklıma offspring falan gelio özellikle eski offspring gotta get away.. ahh ne şarkıydı bee[hline][b] I know that the spades are the swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart War, war never changes...
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Offspring haklısın, ne dinlerdik... *!Oooh, I'll be staring at the sun*[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin'
LethE Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Basket case :) *! Do you have the time..*[hline]Join Today Get 2 Free Human Slaves!
Demise Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 >Basket case Lam ne kasardım ewde onun dawulunu çalmak için bea...pehh.. Bu işgenceye punk diyen arkadaş.!! müzikten anlamıosun bellii.sadsada[hline]Benim Gökyüzümsün..Karanlık ruhum,yanan bedenimsin...En nefret ettiğim yanım,taptığım ruhsun..Çıkmak istemediğim kaoslarda önümdeki tek engelsin..öLümün sıcak nefesinden gelen o eşsiz çağrıyı geri çevirmemi sağlayan tek ve SON varlığımsın...
Öne çıkan mesajlar