Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

avril lavigne ve chop suey

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
eheheee kendiside biliomuş zaten sıchtıgını konserde devamlı guluyodu bide...gıglgıglgıgglgı wake up puhahahaaa

haA sakın indiripte dinlemeye falan kalkısmayın zatı gonser gaydıı.. paylaşiiim dediydim:-)
bas gitar mı?

[Bu mesaj sughnuk tarafından 09 Şubat 2003 02:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
waxwing, 09 Şubat 2003 02:30 tarihinde demiş ki:
şımarikliğin doruk noktası bence[hline]Plugged in and ready to fall

[/b]bu kadar gusel bi tanım daha olamazdı herhal[b]

*!bunalımdadır*
Mesaj tarihi:
1-zaten güzle bir hatun değil
2-sesi de olağan blue çağına girmemiş velet sesi (bunlardan biz dede vardı küçük ibo kod adı ile hayatımızın katline sunulmuştu)
3-Chop suey cover ımı? tam manasıyla 1' 55'' lik işkence![hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends"
Martin Luther King Jr.

Mesaj tarihi:
nası yani cover mı yaptı avril buna
nerden dinneyebilirim ..
rezil etmiştir üf ya ne karışırsın boyundan büyük işlere

bak sinirlendim akşam akşam[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler.
Mesaj tarihi:
Şarkı kötü, çoğunluk Amerikan gençliğinin SOAD dinlemesinin nedeni Türk ve İslam düşmanlığı (orda bu yaz bulundum, biliyorum)
Avril Lavigne sıçmış şarkının içine, kendini de beter etmiş, anlamsız anlamsız bağırıyor, benim 8 yaşındaki kuzenim bile daha iyi ses ile çığlık atıyor[hline]'Cause everyday we pay the price,
With a little sacrifice...

Bob Marley - Jammin'
Mesaj tarihi:
said:
Volfied, 09 Şubat 2003 20:33 tarihinde demiş ki:
Şarkı kötü, çoğunluk Amerikan gençliğinin SOAD dinlemesinin nedeni Türk ve İslam düşmanlığı (orda bu yaz bulundum, biliyorum)
Avril Lavigne sıçmış şarkının içine, kendini de beter etmiş, anlamsız anlamsız bağırıyor, benim 8 yaşındaki kuzenim bile daha iyi ses ile çığlık atıyor[hline]'Cause everyday we pay the price,

Bob Marley - Jammin'

+1. Az önce indirip dinleme hatasında bulundum
Mesaj tarihi:
said:
jankis, 10 Şubat 2003 01:28 tarihinde demiş ki:
ama sadece kanınca[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler.

Evet ama kanmazsan gayet güzeldir.[hline]Join Our Army.. OrcMasters
DivX Listem
Mesaj tarihi:
Avril için diyiceem tek şey..Lame rllz!!!![hline]Karanlık bir gecede göğe bakarken.Niye gözlerimin dolduğunu kimse anlayamayacak Gizli gizli, Ruhunu okşarken.Dudaklarını okşadığımı kimse bilmeyecek.Ve yaşadığım güzelliği....

Mesaj tarihi:
neuromancer çok tepki toplııcaksın, sen kaşındın...

bu punk ise şu an punkçılar mezarlarında ve yataklarında dönüyolardır[hline]'Cause everyday we pay the price,

Bob Marley - Jammin'
Mesaj tarihi:
punk diyince avril gelmio aklıma
offspring falan gelio
özellikle eski offspring

gotta get away.. ahh ne şarkıydı bee[hline][b]
I know that the spades are the swords of a soldier
I know that the clubs are weapons of war
I know that diamonds mean money for this art
But that's not the shape of my heart
War, war never changes...
Mesaj tarihi:
>Basket case Lam ne kasardım ewde onun dawulunu çalmak için bea...pehh..

Bu işgenceye punk diyen arkadaş.!! müzikten anlamıosun bellii.sadsada[hline]Benim Gökyüzümsün..Karanlık ruhum,yanan bedenimsin...En nefret ettiğim yanım,taptığım ruhsun..Çıkmak istemediğim kaoslarda önümdeki tek engelsin..öLümün sıcak nefesinden gelen o eşsiz çağrıyı geri çevirmemi sağlayan tek ve SON varlığımsın...

• Yeni Oluştur...