Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 1 saatten fazla olduğu için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 star veriyor sıkıntı yok, ama uydu varsa şunları vermiş star. http://www.startv.com.tr/haber/sampiyonlar-ligi-haberleri-30/star-tv%E2%80%99yi-uydudan-izleyenlerin-dikkatine-14144.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Van Der Sar; Fabio, Ferdinand, Vidic, Evra; Valencia, Carrick, Giggs, Park; Rooney; Hernandez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Ya bu Fabio sol bekti bir anda sağ bek oldu Rafel esas sağ bek olanken. Ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 barça ilk 11 altyazı geçti. manuya basmaya gidiyorum paracikları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 küheylan said: star veriyor sıkıntı yok bende startv.com.tr The service is unavailable hatasi veriyor :/ gerci ercan taner falan anlatiyosa kriz degil firsat bile olabilir bu durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 ilker yasin anlatacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 İnşallah TiviBu patlamaz. Gözüm kararır basarım önüme ilk çıkan ttnet bayisini. sfghs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Şimdi telefon geldi evde izlemicem maçı arkadaşa gidiyorum. Maç sonu ya kederden, ya sevinçten kendimi alkole vericeğim için yarın görüşürüz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Manu bizi yenebildiğine göre şampiyonluğu hak etmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 ManU dan baya baya nefret ederim, Nilep bilir mesela, ama Sir le Pep'i karşılaştırmak dünyanın en mantıksız işi olur. Adam mükemmele yakın. Barça'yı ve Messi'yi çok sevsem de gönlüm Giggs'in son kez şu kupayı kaldırmasını istiyor. Kim olursa olsun buna katılmayan birisi yoktur sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Giggs için ben de istiyorum, adam en sevdiğim oyunculardan biri. Ama şu ortasahada bir adam eksik, Barça paslaşmasını durdurup ortasaha üstünlüğünü kurabilecek bir adam vardı bu maç birkaç sene evvel oynansa, Carrick gibi tırtolara bırakmazdı sahayı. http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/01389/roy-keane_1389674c.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ciprian Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Manu kazanırsa ilker yasin yine VAN DER SAR BU YAŞINA GELMİŞ HALA KUPA ALIYOR diyecek. Bunu yazıyorum buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Şimdi onlar düşünsün ! Yargıla giggs reis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 manu daha istekli başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 ses yine erken geliyo ya, yapacağınız yayına tüküreyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 sırf o yuzden sogudum şl maçlarından pozisyonun heyecanını yaşayamadan gol diyor herif uyuz oluyorum sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Görüldüğü üzere ManU bahsettiğim gibi en zından şimdilik eziyor. Ve gayet de ofansif, atak oynuyor. "Abi Barçayı anca öyle savunarak durdurursun" diyen mourinho fanboylarına gelsin bu futbol :) Demek ki neymiş, ofansif oynayarak da Barcelonayla başabaş hatta daha sağlam oynanabiliyormuş, kalenin önüne otobüs çekmek Mourinhonun kendi futbol kasaplığından geliyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Yalnız pili biter bizimkilerin, ilk yarıyı önde kapatamazsak barca folloş eder ikinci yarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 ağzını açtın korner oldu be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 gol atamazsa 2. yarı barça ezicek atak oynayınca öyle oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Bişi olmaz, ofans zaten genç, çiko daha 23 yaşında, Rooney çok koşmuyo kendini saklıyo, Giggste zaten 4 tane ciğer var. Başka yorulan olursa Nani yedekte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 manu rahat alır bu maçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 adam mançester dedi ya. ben bi üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 manu eğilirse daha bi rahat alır bu maçı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar