Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞL Finali: Barcelona - Manchester United / 28.05.2011

sleepingdeath

Öne çıkan mesajlar

Pep bu performansıyla giderse Ferguson'u rahat geçer denmişte,
olayın birde ;
Pep'in Barca başına geçtiğinde ki Barca'nın durumu
Ferguson'un Manu başına geçtiğinde ki Manu'nun durumu

olarak 2'e ayıralım, daha sonra Ferguson'a niye Sir ünvanı verildiğini anlayalım, saygı duyalım. Adam günümüz Manu kavramını yaratmış adam, hadi Mourinho'a giydirin de, durun lan adam MANU'yu yarattı.
Sosyal ağlarda paylaş

Ferguson kariyerinin sonunda hatta belki bu sezonsonu bırakıcak, Guardiola daha başında. Elma versus armut.

Ama guardiola o yaşa geldiğinde muhtemelen teknik direktörlerin micheal jordanı gibi birşey olur.

Bir de altyapıdan ferguson 3189791 adam çıkardı manutd iskeletini oluşturdu altyapıdan GUARDIOLA NE YAPTI NE ÇIKARDI ALTYAPIDAN denmiş.

Laporta ağlıyor şimdi yanımda.

Hangi futbolcuyu yıldızlaştırdı denmiş, hem de bu kadar bariz örneği varken. Şu aşağıda resmi olan abinin fergusonun takımındayken ne halde olduğunu, şu an barcelonada ne durumda olduğunu sorarım size manufagler.

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2008/05/28/article-1022463-0165081700000578-795_468x653.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Allah aşkına Guardiola isterse 50 sene TD'lik yapsın, Ferguson'un taktik yazdığı tahta olamaz.

Ferguson'un tahtına ortak olabilecek tek kişi Mourinho

PS: Evet Pique Barça altyapısından zaten, Vidic-Ferdinand ikilisini kesmesi mümkün değildi, gönderildi. Barça'da Puyol'un yanında o düzeyde adam yoktu. Kesti. Ferguson'un başarısızlığı gibi gösterilmesi komik Barçafagler :D
Sosyal ağlarda paylaş

saylafaları şöyle hızlıca geçtim göremedim maç kaçtaydı?

bir de barca fan boyluğu yapardım genelde ama mençistır ligde bazı maçlarda yaşadığı ruhsuzluğumsuyu(gerçi tanımlayamıyorum sanki yetenek formatı yiyiyor takım böyle dakikalarca) yaşamazsa çok zevkli maç olur

yine de barca bir adım önde bana göre.,

21.45 miş
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...