Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 kazanir umarim manu. giggs formasi almak icin finali bekliyorum. kazanamazlarsa lig formasini kazanirlarsa sampiyonlar ligi formasini alicam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 star vericek dimi maçı? papatyam'da yok cumartesi ztn :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Ahahahahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 mokoko said: star vericek dimi maçı? papatyam'da yok cumartesi ztn :D tekrar yayını falan olsa da onu verse ya star. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 ahahahaha star veriyo abi dün reklamlarında denk geldim.Uyduya şifre gircek yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Beklenen gün geldi gıaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Pep bu performansıyla giderse Ferguson'u rahat geçer denmişte, olayın birde ; Pep'in Barca başına geçtiğinde ki Barca'nın durumu Ferguson'un Manu başına geçtiğinde ki Manu'nun durumu olarak 2'e ayıralım, daha sonra Ferguson'a niye Sir ünvanı verildiğini anlayalım, saygı duyalım. Adam günümüz Manu kavramını yaratmış adam, hadi Mourinho'a giydirin de, durun lan adam MANU'yu yarattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Üstteki mesaj aradaki farkı yeterince açıklıyor, gün gelir pep de bir takımda mükemmel işler başarır yoktan var eder, altyapıdan oyuncu bulur ne biliyim, 0 dan birşey yaratır, o gün konuşulur denk olma durumu ancak. Ferguson inanılmaz zeki ve yetenekli bir teknik direktör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Altyapıdan oyuncu bulur? Abi adam altyapının td'siydi zaten direk işin ocağından geliyor. Barça altyapısından bahsediyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 manu parçalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 barcayla man u yu alt yapı falan gibi kavramlarda karsılastırmak komik olur.. la mesa yı biseyle karsılastırmak komik olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 abi barca ile manu karşılaştırılır tamam da, fergusonla guardiolayı karşılaştıran var mı harbi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 o da komik olur adam 'sir' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 manu da 50 liram var kesin barca kazanır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 http://i.imgur.com/x64Lt.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ciprian Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Ferguson kariyerinin sonunda hatta belki bu sezonsonu bırakıcak, Guardiola daha başında. Elma versus armut. Ama guardiola o yaşa geldiğinde muhtemelen teknik direktörlerin micheal jordanı gibi birşey olur. Bir de altyapıdan ferguson 3189791 adam çıkardı manutd iskeletini oluşturdu altyapıdan GUARDIOLA NE YAPTI NE ÇIKARDI ALTYAPIDAN denmiş. Laporta ağlıyor şimdi yanımda. Hangi futbolcuyu yıldızlaştırdı denmiş, hem de bu kadar bariz örneği varken. Şu aşağıda resmi olan abinin fergusonun takımındayken ne halde olduğunu, şu an barcelonada ne durumda olduğunu sorarım size manufagler. http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2008/05/28/article-1022463-0165081700000578-795_468x653.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 pique zaten barça alt yapısından yetişti. man utd'ye kiralık gidip, geri geldi sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Allah aşkına Guardiola isterse 50 sene TD'lik yapsın, Ferguson'un taktik yazdığı tahta olamaz. Ferguson'un tahtına ortak olabilecek tek kişi Mourinho PS: Evet Pique Barça altyapısından zaten, Vidic-Ferdinand ikilisini kesmesi mümkün değildi, gönderildi. Barça'da Puyol'un yanında o düzeyde adam yoktu. Kesti. Ferguson'un başarısızlığı gibi gösterilmesi komik Barçafagler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ciprian Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Barcelona genç takımında yetişip 16-17 yaşındayken manu aldı adamı 4-5 sene de orda kaldı, fabregasın aynısı işte. Barcelonaya çok cüzi bir miktara satmıştı manu. FM de mi oynamıyorsunuz, nasıl bir nesil bu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 E tamam da dedik işte Ferdinand-Vidic ikilisini kesemezdi o velet haliyle. Oynamadan da gelişemezdi. İyi ki gitti de bi yıldız daha kazandı dünya futbolu. Çirkefin önde gideni olsa da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 saylafaları şöyle hızlıca geçtim göremedim maç kaçtaydı? bir de barca fan boyluğu yapardım genelde ama mençistır ligde bazı maçlarda yaşadığı ruhsuzluğumsuyu(gerçi tanımlayamıyorum sanki yetenek formatı yiyiyor takım böyle dakikalarca) yaşamazsa çok zevkli maç olur yine de barca bir adım önde bana göre., 21.45 miş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 guardiola barçadan ayrıldığı an kariyeri çöküşe geçecektir.bu da tahmini 6-7 sene sonraya tekabül edecek gibi görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 tıpkı riijjkart gibi degil mi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 özürlümüsün arkadaşım ben ne diyorum, pique zaten barcelona alt yapısından yetişmişti. ee, problem ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 doğrumuyum fisto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar