Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Baydım lan olum (örnek başlık)

elvyn

Öne çıkan mesajlar

Ya ben beşiktaş anadoluya başladım ama baydım ya okuldan (bu mesaj kesinlikle ama kesinlikle geyik veya hava amaçlı değildir) yani bana çekici gelmedi okul insanlar felan belki Nukem'e gelmiştir ama ben beyenmedim. Normal mi anarmol mi bu durum ne yapayım. Kafa dengi bi adam bulamadım Nukemle farklı sınıflara dustuk zaten.[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b]
Sosyal ağlarda paylaş

meşgale bul kendine. kitap filan oku. maket uçak götür okula. çadır götür kamp yap.

sınıfta kafa adam yoksa derslerin açısından daha iyi zaten. tenefüslerde de gezersin nukem ile.[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki:
kısırlaştırcam ben kendimi
Sosyal ağlarda paylaş

Anladığım kadarıyla biras küçüksün.
Daha okulun açılalı 2 gün olmadı mı ?
nerden biliyosun kafana göre bi arkadaşın olmadığını ?

Ayrıca herşey arkadaş demek değildir ki..[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !
CHE
Xear developer Brook[/i]

Sosyal ağlarda paylaş

Olm herif piç çıktı ehehe 3 tane kız gordu mu mayışıyo adam heheh. Hem olm kafa adam yoksa manası ne ki okulun ben FRP oynamak istirem, magic oynamak istirem yani.[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Brook, 15 Eylül 2004 17:50 tarihinde demiş ki:
Anladığım kadarıyla biras küçüksün.
Daha okulun açılalı 2 gün olmadı mı ?
nerden biliyosun kafana göre bi arkadaşın olmadığını ?

Ayrıca herşey arkadaş demek değildir ki..

olum tanıştık kaynaştık hepsiyle 2 gunde. ala ala. Hem akıl danışmak için reşit mi olmak lazım, huh?[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b]

[Bu mesaj lord_elvyn tarafından 15 Eylül 2004 17:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de güneydoğudan gelen arkadaşların arasına düşünce bunalıma girmiştim bir süre "ueaaa kafama göre adam" şeklinde. Ama merak etme bir süre sonra insanlar birbirlerini buluyorlar.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered.
@ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i | DevianArt | Eve-Online
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sly-One, 15 Eylül 2004 17:54 tarihinde demiş ki:
2 günde çözmüş adam bütün okulu.

E abi bizim sınıftakileri gordum digerlerinde de oyle bi potansiyel yok zaten onları da tanıyorum asagi yukari[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b]
Sosyal ağlarda paylaş

daha sonraları bu yasagi asabiliyomuyuz peki? Bir de abiler yani bu okuldaki elemanlar kafa dengi değil özel okullara bakıyorum herkes FRP dir Warhammerdır felam hep oyle mi oralar.[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b]
Sosyal ağlarda paylaş

daha dur 3 gün olmuş liseye başlayalı direk frp yapabileceğin adam arıyorsan zor işin. kafa adam bulsan bile en azından bikaç hafta geçirmen, adamı tanıman falan lazım.
"baydım lan olum"
şeklinde başlık yazınca ne oluyor onuda anlamadım ya dur bakalım, 4.senem lisede ben ne yapayım? öss var bide üstüne lan oolum:P[signature][hline]izinsiz gösteri
MSN:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cuce, 15 Eylül 2004 18:21 tarihinde demiş ki:
Herkez senin oglun degfil bir hic ir okulda ikinci gunden insanlar masa]ste yapmaya abslamaz bu iki/

Bu aptal chat kutusu klavyemi ingilziceye ceviriyo wast'ee buda 3 / ?(

Bence klavyenin dilini kontrol et :)[signature][hline]Fecondation under control of the King
Sosyal ağlarda paylaş

ya abi tamam siz okumus adamsınız bilirsiniz ehue :) İyi tamam bi kac hafta gecsin. De elemanları ben sevmedim bak valla diyorm frp dediimde henönön diye bakıyolar[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...