elvyn Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Ya ben beşiktaş anadoluya başladım ama baydım ya okuldan (bu mesaj kesinlikle ama kesinlikle geyik veya hava amaçlı değildir) yani bana çekici gelmedi okul insanlar felan belki Nukem'e gelmiştir ama ben beyenmedim. Normal mi anarmol mi bu durum ne yapayım. Kafa dengi bi adam bulamadım Nukemle farklı sınıflara dustuk zaten.[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Oranın birincil misyonu eylendirmek ve kendini çekici kılmak değil zaten?[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 said: lord_elvyn, 15 Eylül 2004 17:31 tarihinde demiş ki: Baydım lan olum ehe[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 ya abi olabilir ama insan okulun çekici olmasını bekliyo[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 okulun amacını öğretmediler mi sana evladım.[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 ya olm sen okula gidince kafa dengi birilerini bulmak istemez misin? Ahanda bu okulda yok ooole bi eleman okulun formatı o diil[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 meşgale bul kendine. kitap filan oku. maket uçak götür okula. çadır götür kamp yap. sınıfta kafa adam yoksa derslerin açısından daha iyi zaten. tenefüslerde de gezersin nukem ile.[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Anladığım kadarıyla biras küçüksün. Daha okulun açılalı 2 gün olmadı mı ? nerden biliyosun kafana göre bi arkadaşın olmadığını ? Ayrıca herşey arkadaş demek değildir ki..[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Xear developer Brook[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Olm herif piç çıktı ehehe 3 tane kız gordu mu mayışıyo adam heheh. Hem olm kafa adam yoksa manası ne ki okulun ben FRP oynamak istirem, magic oynamak istirem yani.[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 said: Brook, 15 Eylül 2004 17:50 tarihinde demiş ki: Anladığım kadarıyla biras küçüksün. Daha okulun açılalı 2 gün olmadı mı ? nerden biliyosun kafana göre bi arkadaşın olmadığını ? Ayrıca herşey arkadaş demek değildir ki.. olum tanıştık kaynaştık hepsiyle 2 gunde. ala ala. Hem akıl danışmak için reşit mi olmak lazım, huh?[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b] [Bu mesaj lord_elvyn tarafından 15 Eylül 2004 17:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Ben de güneydoğudan gelen arkadaşların arasına düşünce bunalıma girmiştim bir süre "ueaaa kafama göre adam" şeklinde. Ama merak etme bir süre sonra insanlar birbirlerini buluyorlar.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Senin işin zor.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Xear developer Brook[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 2 günde çözmüş adam bütün okulu.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 said: Brook, 15 Eylül 2004 17:53 tarihinde demiş ki: Senin işin zor. katılıyorum[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 said: Sly-One, 15 Eylül 2004 17:54 tarihinde demiş ki: 2 günde çözmüş adam bütün okulu. E abi bizim sınıftakileri gordum digerlerinde de oyle bi potansiyel yok zaten onları da tanıyorum asagi yukari[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 ya bi de babalar daha ilk gunden yok spor ayakkabi yasak yok bilmemne yasak die basladilar hep bole mi bu?[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 hep öyle[signature][hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 daha sonraları bu yasagi asabiliyomuyuz peki? Bir de abiler yani bu okuldaki elemanlar kafa dengi değil özel okullara bakıyorum herkes FRP dir Warhammerdır felam hep oyle mi oralar.[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 gelir seviyesine de bakıyor.warhammer ucuz birşey değil bildiğim kadarıyla[signature][hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 ya bakar tabii ama sonucta baalda da ozel okuldan gelen ultrqa zengin elemanlar var[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Herkez senin oglun degfil bir hic ir okulda ikinci gunden insanlar masa]ste yapmaya abslamaz bu iki/ Bu aptal chat kutusu klavyemi ingilziceye ceviriyo wast'ee buda 3 / ?([signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 daha dur 3 gün olmuş liseye başlayalı direk frp yapabileceğin adam arıyorsan zor işin. kafa adam bulsan bile en azından bikaç hafta geçirmen, adamı tanıman falan lazım. "baydım lan olum" şeklinde başlık yazınca ne oluyor onuda anlamadım ya dur bakalım, 4.senem lisede ben ne yapayım? öss var bide üstüne lan oolum:P[signature][hline]izinsiz gösteri MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 lan olum biraz bekle zamanla bulursun birilerini.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 said: Cuce, 15 Eylül 2004 18:21 tarihinde demiş ki: Herkez senin oglun degfil bir hic ir okulda ikinci gunden insanlar masa]ste yapmaya abslamaz bu iki/ Bu aptal chat kutusu klavyemi ingilziceye ceviriyo wast'ee buda 3 / ?( Bence klavyenin dilini kontrol et :)[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 ya abi tamam siz okumus adamsınız bilirsiniz ehue :) İyi tamam bi kac hafta gecsin. De elemanları ben sevmedim bak valla diyorm frp dediimde henönön diye bakıyolar[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar