Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Palm Pre/Pre Plus/Pixi/Veer

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://screenshots.winfuture.de/Palm-Pre-2-1287502658.jpg

kendime değil de, anneme hediye olarak almayı düşünüyorum bu hp/palm'lerden, çok kısa denemiştim de, çok şık çok tatlı aletler. arayüz falan da sorunsuz. smartphone falan olması şart değil zaten. ayrıca inanılmaz ucuz 170 euro civarına gidiyor aletler. ne dersiniz?
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
webOS bizim gibi geekmod adamlara gelmez bu dönemlerde ama anne aletidir bence de tam. Android'den daha iyi gideceği kesin en azından teknolojiden anlamayan birine =) Fiyatı da çok iyiymiş ama.

Teknolojiden anlamama klasik anne varsayımı bu arada, öyle bir durum yoksa hiç alma bence.
Mesaj tarihi:
Yok anlamama derken oturup jailbreak'ti, app'ti kasacak bir insan değil yani. İşini görecek kadar iyi, skype yüklenir, facebook yüklenir nete girer telefon eder falan, çok da şık. Fiyatı çok iyi o tasarıma göre. Hatta benim bile aklımı çeldi şu an sdf
Mesaj tarihi:
700 hayatta verilmez ya, ama 160 euro da düşününce hiç bir şey değil yani bildiğin. bir pasaport kaydı kalıyor sorun. 160 euroluk alet için pasaport kaydı yapmak ta mallık gibi geldi şu an.
Mesaj tarihi:
en iyisi 100 liraya falan başkasının pasaporta işletmek, alet zaten trde yok, 160 euro + 100 lira eder 450 lira falan ki çok ucuz bi rakam. beyaz iphone 4'ten çok daha ucuza geliyor sdf.

son sorun teknik servis kaldı, bozulmaması için dua edicez artık.
  • Yeni Oluştur...