Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

izmir de brunch

benjani

Öne çıkan mesajlar

• 2 yıl sonra ...
yeni konu açmaktansa bunu hortlatayım dedim. izmir bornova'dan manisa yoluna giderken 5km ilerde sağda Çiçekli Köy bulunmakta. son 2-3 yıl içinde burada bir sürü kahvaltı/brunch evi açıldı. bir tanesi de amcamlara ait hatta.

yolunuz düşer de kahvaltı yapacak olursanız uğramadan geçmeyin.

websitesini de ben hazırladım hatta.

Cicekli Koy Kahvalti Evi

Sosyal ağlarda paylaş

Çiçekliköy overrated. Ciddi anlamda İzmir gibi keyif pezevenkliğinin tavan yaptığı ve kır,bayır,deniz kenarı gibi olayları fazlasıyla barındıran bir şehirde Çiçekliköy anlamsız, benim fikrim tabi bu. Manzarası, doğası pek hitab etmiyor

Brunch için Güzelbahçe tarafı Altınoluk ve Şirincan. Alaçatı'da Alaçatı Kırevi, Çeşme Marina'da Furun. Foça yolunda Bağarası'nı geçince Taşköy-burayı İzmir'de tek geçerim kahvaltı olarak- Daha şehir içi tavsiye lazımsa Bostanlı'da Tuzu&Biberi, Reci's
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 7 ay sonra ...
BulletRide said:

Foça yolunda Bağarası'nı geçince Taşköy-burayı İzmir'de tek geçerim kahvaltı olarak-

Ömrümde gittiğim en kötü kahvaltı mekanıydı. Fiyat zaten inanılmaz pahalı hadi onu geçtim hizmet ve hijyen yok denecek kadar az.. Ekmek self servis dediler almaya gittim ekmeklerin üzerinde binlerce sinek dolanıyor. Bu ne hal dedim e müşteriler üzerini kapamıyor dediler.. Kahvaltı getirdiler evde kahvaltı yapsam daha çok çeşit gelirdi.

Sinirlendim hesap ödemeye gittim kadın iki saat sohbet ediyor gelip ödeme almıyor... Aman diyim uzak durun..
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
pasaport ta kordon otel var orayı tevsiye ederim. hem manzara hemde şık mekan oldugu için ,bir de limana yakın sayılır işini görür.

Lakin brunch konusun da cidden işin zor :D abi anlatıyoruz insanlara izmirde brunch olayına girişmek cidden zor iş hayır :) swiss e gitsen yeminlen önüne boyoz yumurta koyarlar:)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...