benjani Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 güzel bir mekan var mı, haftasonu açık büfe kahvaltı yapmak için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 hiltonda bowling salonu varken süperdi, hem brunch hem bowling çok uygun fiyata geliyordu. şimdi kalktı o, tabii salon ege parka taşındıysa ege parkta aynı muhabbet vardır muhtemelen, ama nasıldır bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Haftasonu yok sanırım o olay ege parkta ama sahil kenarında yasemin cafe var orda haftasonu açık büfe kahvaltı 15tlye. Edit: Bostanlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 bu haftasonu izmirde olacam. götürüceklermiş bizi :) gelince yazarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 ozdilekte brunch yokmuydu var gibi hatirliom ben kahvalti mi vardi yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 şöyle 10 kişi gidip rahat rahat oturup, tıkınırken sohbet muhabbet edebilceğimiz bir yer arıyorum. ankara gölbaşı'nda, ankara üniversitesinin bir mekanı vardı gölün kenarında, öyle bir yer lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 inciraltı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 inciraltında nerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 birsürü o tarz mekan var orda gidin zaten kafanıza göre girersiniz birisine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 ben inciraltındayım zaten.açık büfe kahvaltı yapcak yer yok burda, yanlış bilmiyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 ben 10 kişilik bir grubu çiçekliköy'e götürürdüm heralde kahvaltı için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 ben foçaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 izmirde oteller hariç açık büfe kahvaltı vericek yer yok gibi birşey:) alayı serpme kahvaltı veriyor oyle bir şey düşünürsen "inciraltı,narlıdere ,guzelbahçe" tonla yer var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 şirince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 yeni konu açmaktansa bunu hortlatayım dedim. izmir bornova'dan manisa yoluna giderken 5km ilerde sağda Çiçekli Köy bulunmakta. son 2-3 yıl içinde burada bir sürü kahvaltı/brunch evi açıldı. bir tanesi de amcamlara ait hatta. yolunuz düşer de kahvaltı yapacak olursanız uğramadan geçmeyin. websitesini de ben hazırladım hatta. Cicekli Koy Kahvalti Evi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Çiçekliköy overrated. Ciddi anlamda İzmir gibi keyif pezevenkliğinin tavan yaptığı ve kır,bayır,deniz kenarı gibi olayları fazlasıyla barındıran bir şehirde Çiçekliköy anlamsız, benim fikrim tabi bu. Manzarası, doğası pek hitab etmiyor Brunch için Güzelbahçe tarafı Altınoluk ve Şirincan. Alaçatı'da Alaçatı Kırevi, Çeşme Marina'da Furun. Foça yolunda Bağarası'nı geçince Taşköy-burayı İzmir'de tek geçerim kahvaltı olarak- Daha şehir içi tavsiye lazımsa Bostanlı'da Tuzu&Biberi, Reci's Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 okumadım. swiss otel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Swiss'in brunch çeşit ve lezzet olarak sağlam fakat Ankaralı gibi otel ve avm'lerde kahvaltı yapmak boğucu, özellikle bu mevsimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Tabi senin söylediğin yerler daha mevsime uygun, katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Abi izmirde oteller ve bir kaç iyi cafe tarzı mekan hariç brunch mekanı bulman zor ama adım başı serpme kahvaltı mekanı bulursun hemde kralını bulursun bunların en başında güzelbahçe girişinde altınoluk var orayı tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VazgectimSenden Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 BulletRide said: Foça yolunda Bağarası'nı geçince Taşköy-burayı İzmir'de tek geçerim kahvaltı olarak- Ömrümde gittiğim en kötü kahvaltı mekanıydı. Fiyat zaten inanılmaz pahalı hadi onu geçtim hizmet ve hijyen yok denecek kadar az.. Ekmek self servis dediler almaya gittim ekmeklerin üzerinde binlerce sinek dolanıyor. Bu ne hal dedim e müşteriler üzerini kapamıyor dediler.. Kahvaltı getirdiler evde kahvaltı yapsam daha çok çeşit gelirdi. Sinirlendim hesap ödemeye gittim kadın iki saat sohbet ediyor gelip ödeme almıyor... Aman diyim uzak durun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 pasaport ta kordon otel var orayı tevsiye ederim. hem manzara hemde şık mekan oldugu için ,bir de limana yakın sayılır işini görür. Lakin brunch konusun da cidden işin zor :D abi anlatıyoruz insanlara izmirde brunch olayına girişmek cidden zor iş hayır :) swiss e gitsen yeminlen önüne boyoz yumurta koyarlar:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 tavacı recep ustaya götür. ingilizce de biliyorlar. zaten bir kahvaltı geliyor içinde dilediğin ve dilemediğin her şey var. kişi başı 55tlye falan kalkarsın ama ortalama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Kordon'da Pepe Rosso var, kişi başı 28 liraydı en son brunch. Açık büfe bu arada ve çok fazla çeşit var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 aman diyim pepe rossoya gitmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar