Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 lol, aynı mesaj ben de aldım dün. aradım. arkada böyle çalışanlar varmış gibi sesler geliyor. kredi kartı dedi adam, sesiniz gelmiyor diyip kapattım suratına sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 http://www.speak.com.tr/index.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 o siteyle birlikte hiç güvenim kalmadı ehuehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Hacı harbi yani sene olmuş 2011 internetin önemi belli adamlar hala dandik dandik sitelerle takılıyorlar. Devletin siteleri bile kötü insan şöyle ui kasar birşeyler yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 755 33 33 de mesela garantinin insan kaynaklarıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 kontor, hediye verecem cart curt diye telde kredi kartı nomu isteyen adamla anca dalga geçerim, hayatta vermem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 tesbih bence bankanı ara ve durumu bildir .kartını iptal etmeye gerek yok ama ilerde para çekmlerine karşı önlemini al. yoksa yapılan ödemeyi iptal ettirmek için yok dilekçeydi yok karşı tarafı beklemeydi derken biraz zahmetli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Aynen öyle yaptım nolur nolmaz diye yeni kredi kartı numarası aldım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar