Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 sevee seve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 küçük bir sahil kasabasına gitmek istiyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Öyle bir giderim ki hani bir daha öyle böyle dönmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gosh Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 abk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 5 oy yine iyi cıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Ara Yorum: Yahu memleketten bu kadar mı gıcık kaptınız be arkadaşlar? Not: Bu anketi ilişkili başka anketler takip edecek, zihin jimnastiği yapacağız beraber. Pati profili hakkında da bayağı bir bilgimiz olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Ne kadar emin olsam da bu seçim sonucundan, akp'nin bir dönem daha yöneteceği ülkede bulunmak ciddi anlamda istemiyorum. Elime geçen ilk teklif/fırsatta bu ülkeden giderim. Yaz tatillerinde gelirim o da yazlığımızda bir hafta falan geçirmek için... Bu ciddi anlamda düşündüğüm birşey. Ülkenin durumu iyice boka sardı. Akp'nin yerine düşündüğümüz adamlar ya özerklik vaadediyor ya da playboy kabinesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Yalnız arada fark böyle cevher cevher adamlar gidiyor sonra ülke bu heriflere kalıyor tabii çetintaş mode off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 almanya'da yasiyorum, ama kararsizim ilerde temelli dönüp dönmeme konusunda. alman vatandasligi almaya kasicam her halukarda. ugrastirsa da alma ihtimalim yüksek. ikisinin de artilari ve eksileri var iste, hangileri daha agir basarsa ona göre karar vermek gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Cuce said: 5 oy yine iyi cıkmış mauhuahuahuhauuhauh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 akpnin olup olmaması önemli değil gitmek istiyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 tutan mı var lan yürü git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 bu soruya hayır diye cevap vermememin tek sebebi askerliktir. yoksa ne akp ile ne de başka birşeyle alakası yoktur. canım ülkem bi tane ama işte askerliği.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 PAti profili hakkında bilmen gereken çok şey yok aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Bir süreliğine vazgeçtim işte. Temelli vazgeçemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 yooo memlekete gıcık kapmadık. birilerinin memleketi kurtarmaya soyunup, kendi istedikleri gibi kurtarmıyanları hain ilan etmelerine gıcık kaptık. şu genc yaşımızda yorulduk. patinin profilni biliyoruz ayrıca biz. 10 senedir yavas yavas oluştu işte profil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 ülkecek birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz günler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 vaniLLe said: alman vatandasligi almaya kasicam her halukarda. ugrastirsa da alma ihtimalim yüksek. beni alamanyalara gaçır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 vaniLLe said: almanya'da yasiyorum, ama kararsizim ilerde temelli dönüp dönmeme konusunda. alman vatandasligi almaya kasicam her halukarda. ugrastirsa da alma ihtimalim yüksek. ikisinin de artilari ve eksileri var iste, hangileri daha agir basarsa ona göre karar vermek gerekir. midye tava dışında bi bok yok aga burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
herhavzindibayni Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 param ya da iş imkanım olsa dışarda yaşıycak direk geçerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Vatan haini yuvası lan burası benimle birlikte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Tesbih said: bu soruya hayır diye cevap vermememin tek sebebi askerliktir. yoksa ne akp ile ne de başka birşeyle alakası yoktur. canım ülkem bi tane ama işte askerliği.. Daha bugün aldım askerliğe alınmama belgemi. Resmi olarak askerlik yapmayacağım. Ama yine de kalmıyorum bu ülkede. Bıktım abi başörtüsünden de, demokratikleşme çabalarından da, siyasi çekişmelerinden de, hede hödö siyasetçilerinden de... Bir şu İstanbul var. Ah o İstanbul... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 bu gece tanrı'dan ya da şeytandan temsilciler gelip "baba sana tam 100milyar dolar vereceğiz ama istanbulu silip yerine başka bi şehir koyacağız" deseler. sadece kendi keyfim için "ok" derim. nası bi şehir koyacaksınız diye sormam bile. ülkede kalmam için sebep olarak fistanın dediği mantıklı yani, aile, arkadaş, sevgili falan sayılır da şehir?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 dasaaa said: vaniLLe said: alman vatandasligi almaya kasicam her halukarda. ugrastirsa da alma ihtimalim yüksek. beni alamanyalara gaçır gel evlenelim. karsiliksiz olmaz dabi ekeke @pasta, valla topuk-döt ikilemesiyle kacarak uzaklasanlar gördüm yurtdisindan ülkesinin tüm defisitlerine ragmen. yurtdisinda uzun sene yasadiktan sonra anlayabilirsin anca. ama saniyorum ki türkiyeye dönsem bile almanyanin birseylerini cok özlerim. su anda almanyadayken türkiyenin bi takim seylerini özledigim gibi, yaman celiski. neyi tercih ettiginle alakali. kebap-midye tava degil tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 4 karı hakkı olacak inşallah. Daha ne olsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar