Luxor Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 arkadaşlar wow oynamayı "wotlk" zamanında bıraktım, expansionları vs. alıp sıfırdan bir kurayım dedim. Ancak nasıl kuracağım? yani oyunu kurup, ardından expansionları peşpeşe mi kuruyoruz ve sonrasında patch yapıyoruz? yoksa bir expansion bir patch şeklinde mi ilerliyor sistem? yada nasıl oluyor da oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 sitesinden cekebilirsin cdden kurmak istiyorsan eger cataclysm'i kur yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 cataclysm kurunca diğer expansionları satın almam gerekmiyor mu? yani tek başına cataclysm alsam yetiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Hepsini alman lazım diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Hepsini satın alman gerekiyo, ama kurarken hepsini sırayla kurmana gerek yok direkt Cataclysm'den kurabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Peki catanın kurulum dosyası kaç GB? Yani download edilmesi gereken dosya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Valla tam bilmiyorum da vardır bi 10 falan sdfasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 peki diyelim expansionları aldım, cataclysm i (dolayısyla oyunu)kurdum. hangi patchten itibaren patch indirmem lazım? oyunu almadan başlayayım dedim patch indirmeye vakit kazanmak açısından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Cataclysm DVD'si oyunu 4.0.3a sürümüyle kuruyo, ondan sonrasını indirirsin. Ama Battle.net'ten game clientı indirince hangi sürümle gelir onu bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 ya sitede account kısmında download client kısmı var, tıkladınmı o yetiyor herşeye, zaten ilk 200mb tan sonra oyuna girebiliyorsun o arka planda çekiyor kalanını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Kojiroh said: Cataclysm DVD'si oyunu 4.0.3a sürümüyle kuruyo, ondan sonrasını indirirsin. Ama Battle.net'ten game clientı indirince hangi sürümle gelir onu bilemiyorum. oyunu dvd olarak almayı düşünüyorum, o halde http://www.wowwiki.com/Patch_mirrors sitesinden patchleri indirirken direk: 4.0.3a (version: 13329) to 4.0.6 (version: 13596) adlı patchi mi indirerek başlayayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 arakdaşa, tanıdığa, net cafeye gidilir ve kopyalanıp gelinir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 kesinlikle öyle, ancak yakın çevremde bunların hiçbiri mevcut değil malesef.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Evet ordan başla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 World of Warcraft: Cataclysm enUS 4.1.0 Installed zamunda da konan link 25gb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 "Tatar Ramazan" said: ya sitede account kısmında download client kısmı var, tıkladınmı o yetiyor herşeye, zaten ilk 200mb tan sonra oyuna girebiliyorsun o arka planda çekiyor kalanını. yalnız 200 mb'tan sonra oyuna giriyorsun da çok acı verici olabiliyor bazen euh bi anda mavi duvar beliriyor önünde ilerleyemiyosun falan, assassin's creed sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Ve kasıyo ayrıca, bi Elwynn üzerinde uçayım dedim en son patchte, yetemedim. Ya 50 metre üzerinde olmama ağaçlara takıldım, ya da yere hızlı inmek için flight formdan çıkıp girerken anlık kastığı için geç kalıp öldüm sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Kojiroh said: Evet ordan başla. saol, umarım oyunu kurması çok uzun sürmez :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 ya ben çektim client 16,5 gb gözüküyo oyun. hala arkaplanda yüklemeler yapıyo. nası fullucez bunu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 girip çıktıktan sonra 19,8 gb olmuş dosya şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 setup'a çift tıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar