Sorj Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Ya yeter artık ama dışarı cıktım gittim arkadaşlarımın okuluna yeni arkadaş getirmişler yanlarında işte bizim 2 senedir okuduğumuz 2 tane kız vardı işte hep birlikte kafeye gittik muhabbet ceviriyorduk cocuk geldi yok ben süper gitar çalarım bateri çalmışlığım var clasik gitar la baya bi meksikan şarkısı biliyorum cok güzel çalıyorum bende içimden dedim hay senide çaldığın enstrumanlarıda ulan ne yapışkan şeymiş kızlara hava atmak icin demediği bok kalmadı dedim ben gidiom dedim sonra arkadaşlara gittim bunedir ya hiç sevmem böyle salakları nefret ederim allahım yarabbim :[signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 bu arada topicte baya bi yanlışlık var sinirden ne yazdığımı anlamadım ondan kusura bakmayın[signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 sen gideceğine adamı kovsaydın[signature][hline]Don't try to live so wise. Don't cry 'cause you're so right. Don't dry with fakes or fears, 'Cause you will hate yourself in the end. Naruto; Akeboshi-Wind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 gitarı ne için çaldığı belli işte adamın... hatun tavlamak için. Büyük ihtimalle yazın da kumsal gitarcılığı yapıyordur arkadaş.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 abi yok sanmıyom ya salak birine benziyor benim çaldığım kadar bile çalamaz fitil moddaydım varya[signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 said: Estel_Anorien, 13 Eylül 2004 17:52 tarihinde demiş ki: gitarı ne için çaldığı belli işte adamın... hatun tavlamak için. Büyük ihtimalle yazın da kumsal gitarcılığı yapıyordur arkadaş. lol[signature][hline]Don't try to live so wise. Don't cry 'cause you're so right. Don't dry with fakes or fears, 'Cause you will hate yourself in the end. Naruto; Akeboshi-Wind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 o kumsal gitarcılığına uyuz oluyorum :) bizde çalıyoruz ama bazen elemanın biri kablo çekmiş ampf ile gelmi$ hödük :D auha elektro çalıodu abarmada sınır yokki[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım" [Bu mesaj theKingpin tarafından 13 Eylül 2004 17:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Biri gitar çalamıyor galiba hehehe Damarına basayım :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 ya bu deveyi güdersin yada bu diyardan gidersin[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 akdeniz akşamlarıyla başlamamışsa gitara benide antalya..[signature][hline]Forum the bell tolls.. Chris Metcalf | Bury me deep inside your heart Album - Blizz Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Gitar çalmayı bilsem kumsalda çalmam abi.. insanın yaptığı işe bi saygısının olması lazım. Eğer müzik yapmak için değil de insanları eğlendirmek için gitar çalıyorsan ortam maymunusun yani.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 ya nefret ettim cocuktan girişesim geldi orda film koptu orda benim[signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 bu arada sen neye kızdın onu anlamadım ; 1) Gitar çalıyorum demesine mi? 2) Kızları tavlamaya çalışmasına mı? 3) Hepbiri[signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 3 deli oldum ayrıca o kızlar birisiyle birlikte heh nedir bu salaklık[signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Sende şey deseydin: Bende gayda çalıyorum.[signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 kendinde söylemişsin adam salak diye. ben olsam sabreder kalırdım, adamın kendi kendisini nasıl rezil edeceğini izlerdim. (daha önce izledim ordan biliyorum)[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 sırf adama kızıpta ortamı terk etmekde yanlış bence[signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Sırf adama kızıpta ortamı terkedenlerden nefret etmiyorum. niye ediyim arkadaşım afs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 said: Demon_of_Hell, 13 Eylül 2004 18:24 tarihinde demiş ki: sırf adama kızıpta ortamı terk etmekde yanlış bence duramıyorum sinirden[signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 ben kuytu yerle biliyorum tarif edeyim götür bir ara istersen onu :)[signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 oole konusan birine cok guzel sekilde laf sokulabilir ve kalkmis arka tarafinin tamami cok guzel igneleyici bir soz ile patlatilip pofurt tdiye asagi indirilebilir ama sinirlenip yeri terkedersen sen kendi arkadaslarina reizl olursun, sen yenilmis olursun hehe[signature][hline]too much, too young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 said: Volfied, 13 Eylül 2004 18:27 tarihinde demiş ki: oole konusan birine cok guzel sekilde laf sokulabilir ve kalkmis arka tarafinin tamami cok guzel igneleyici bir soz ile patlatilip pofurt tdiye asagi indirilebilir ama sinirlenip yeri terkedersen sen kendi arkadaslarina reizl olursun, sen yenilmis olursun hehe öyle bir salagin gozunde yenilmis olmak pek bi bok ifade etmez. Eger arklarinda seni yenilmis olarak goruyorsa vay senin haline[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 bende oturuyorum işte patiye mesaj atıyorum şimdi muzik falan dinliyorum.. bi sn Heeee ?! geliyorum.. şimdi gidicem ben gelince yazarım gene neler yaptıgımı..[signature][hline]we modify worlds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 abi en güzeli benim gibi takılcan kafede ; -Merhaba --Merhaba -Nasılsın ? --İyiyim Sen Nasılsın ? -Bende iyiyim saol . --Rica ederim :) ---Ne alırdınız ? -Ben bir kola --Bende bir kola ---Tamam Bir sessizlik olur sonra diğerleri ken aralarında konuşmaya başlar -bla bla -bla bla -bla bla --"hüüp" *kola içer* :lol:[signature][hline]Bu gün asılıyorum İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor Ama Bu Kes En kıymetli hazineleriyle Gözyaşlarıyla . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 28 august 2004 17:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 ona yenilmek degil olay zaten sinirlenip gittiginde o adam arkandan o arkadaslarina neler der kim bilir, senle nasil dalga gecer, bu bi klasiktir :) odur yenilmekten kastim[signature][hline]too much, too young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar