bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Sakarya deplasmanındayız. Maç saat 17:30 da başlıyor. Bosque bu sefer ileride Pancu ve Carew i deniyecekmiş. İnşallah yeneriz bu 799. galibiyette takıldık bi şey var ama =)[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Bunu da kaybedin de bizim maca daha bir ac cikin.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo... `Insanlar 3'e ayrilir, Wi$h, Alexi ve digerleri..` Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Merakla bekliyorum İnönü 45bin çeker o maçta nasıl olucak acep[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 besiktas bu macla birlikte seytanin bacagini kirar,kirmakta zorundalar. besiktas'in zayif rakibinin de hic puanin olmamasi biraz kafalari karistiriyor olsa da besiktas'in bu maci oyle ya da boyle kazanacagini dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vitae Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 aha bu macı da kaybedin harbi bizim maca daha vahşi cıkın sora bizde yenek sizi takım batsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike-de-Morgoth Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 bu maçıda kaybederse artık lige havlu atar gibime gelior..ama bilemem 15 puan fark olur.[signature][hline]Ya İstiklal,Ya Ölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 kaybederse 13 puan fark... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 sakarya olması bir nevi avantaj, güçlü değiller. artık bu maçta da kazanamazsa beşiktaş, yönetim ne yapar bilemiyorum, bilmek istemiyorum.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 İzlemeye gitsem mi gitmesem mi karar verremiyorum.Takımın perişan olduğunu görmek yüreğimi sızlatıyor çünkü.[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 tarihi fark olur bu maç.. gümbür gümbür geliyoruz hehe[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Korkuyorum BLAQ.Ben ne zaman izlesem güzel bir sonuç alamıyoruz.SEnce ne yapayım gideyim mi?Öte taraftan takımımıda izlemek istiyorum.[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 3-0 alıcaz ibo akın carew ali güneş :p[signature][hline]In Flames We Trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 hadı bakalım bu seferde yenılmeyınde :)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 bööle penaltımı olur ya of satılmış bence.. bjk: 1 sakarya:0[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 penalti oncesinde carew topu disardan cevirdi bariz bi sekilde gozukuyor,ama oraya kadar iyi goturdu topu su dakikaya kadar en olumlu adam besiktas'ta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 lol abi parodn valla bi an gaza geldim direk penaltıymış eeuheuhe..iddaya girmiiştik arkadaşla yalan oldu da ona kızdım:D[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 penalti penalti zaten ona laf eden yok,oncesinde top disardan ceviriliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 yani sonuc olarak bu golu attiniz macin gidisati degisti ne olduysa oldu bunu kazancaksiniz soyle boyle gs den daha kotusunuz kabul edin[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 walla carew ıyı cıktı da dıger tranferler ı bılmıom tam ?[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz" "Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın" "1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nonos Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Hakem kendiyle çelişiyo Önce penaltı vermedi sandı herkez Sergene sarı vercek sandım bende yürü yürüdü Sonradan penalt ıverdi Ayrıca eğer penaltı veriyosa kırmızı kart vermesi lazım kaleciye Adam geçmiş %100 gol pozisyonu düşürüyosa kırmızı karttır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vitae Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Beyler dürüst olun şimdi 2. penaltı penaltımıydı allaşkına ya.. İlk penaltıda top u dışarıdan çevirdi carew hey allam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nonos Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Tam net görülmüo ve 1 kere tekrar gösterdi bıraktı penaltıda Sanki sergen geçtiği anda bıraktı kendini gibi geldi Ama yinede kesin bi yorum getirmiyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nonos Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Carew yine inanılmaz bi gol kaçırdı bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nonos Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Beşiktaş yarısahasındaki yan hakem 2dir sakaryaya ofsayt veriyo ki ofsayt yok resmen katletti maçı heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nonos Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 3-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar