dory Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 arkadaslar kuruboya ile yaptım begenirsiniz umarım. Devekusunu tamamen uydurdum:) devekusu olsam nasıl olurdum dedim ve ortaya bu cıktı: Devekusu Dory :D [signature][hline]Fish are friends, not food!!!Çizimlerim [Pati Albüm] / The Willow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 ya havle[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deux Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 hmzz... :)[signature][hline]Sirius Inferno Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Scooby ne tür bir trafik kazası geçirdikten sonra böyle bir omurgaya sahip oldu merak ettim =).[signature][hline]`Insanlar 3'e ayrilir, Wi$h, Alexi ve digerleri..` Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xarion Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 tebrik ettiiiim süpersin çalışmaya devam et ama össyi de unutma [Bu mesaj Black_B tarafından 14 Eylül 2004 20:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 yok o resimin orjinalini gördüm orada da öyleydi :) scooby'nin orjinali dengesiz zaten :D[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xarion Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 hmmz :P olsun ya yinede süper :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Valla legbra'ya da soyledim sen MANYAK'sin ustam.. ne diyeyim ki ne olasin :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 emek verilen hersey güzeldir..bek datlı olmuş ..ayrıca hatalar olabilir ama asla kötü değildir emek verilen uğraşılan bir çalışma..[signature][hline]_.: System of a Down :._ We don't give a damn about your world.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 çok güzel olmuş vallaha..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 said: thelegbra, 14 Eylül 2004 20:25 tarihinde demiş ki: yok o resimin orjinalini gördüm orada da öyleydi :) scooby'nin orjinali dengesiz zaten :D pardon sen mi çizdin ?;)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 resimin orjinalini gördüm dedim :) e yanımda bitirdi bugün resimi, atlayayım dedim :D neden hemen sazan muamelesi yapıyorsunuz ühühü[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 trafik kazası gecirmis scooby cizdim canım ben de..:D valla kitabımın kabında oyleydi onu git ona soyle:)[signature][hline]Fish are friends, not food!!! Çizimlerim [Pati Albüm] / The Willow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 scooby nin en meshur pozudur o ya .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 heh komik olmuşlar elf çizmeyi denesene :p güzel olmuşlar[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 hayır ardeth bey elf yerine cüce çizsin elf resimlerine karşıyız gömmeyelim baltamızı, sakin sakin oturalım di mi? Şu orjinal scooby doo resmini merak ettim, var mı cidden öyle bir resim? bir de üstünden mi geçtin yoksa bakarak mi çizdin? bakarak çizdiysen çok güzel olmuş. devekuşunda takıldığım üç kısım var. birisi gözleri çok tuhaf geldi. ikincisi kuyruk kısmı, daha çok kuyruk koysan daha iyi olurdu. az tüy olmuş. üçüncüsü, en önemlisi, bacağının üst kısmı çok kaslı olmuş, alt kısmı gibi ince yapsan çok daha iyi olurdu. onun dışında başarılı bir resim. [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 14 Eylül 2004 21:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Güzelller..[signature][hline] __«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ |||||Yapim aşamasında||||| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 said: dory, 14 Eylül 2004 20:20 tarihinde demiş ki: Devekusunu tamamen uydurdum:) devekusu olsam nasıl olurdum dedim said: Bonecrusher, 14 Eylül 2004 21:41 tarihinde demiş ki: üçüncüsü, en önemlisi, bacağının üst kısmı çok kaslı olmuş, alt kısmı gibi ince yapsan çok daha iyi olurdu. Demek ki kaslı bacakları var.[signature][hline]`Insanlar 3'e ayrilir, Wi$h, Alexi ve digerleri..` [Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 14 Eylül 2004 21:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 defter kabımda var resim:) bakarak çizdim üstünden gecerek yapsam neden size gostereyim ki? kuyruk az oldu evet, gozleri ise anormal olması için oyle oldu:D bacaklarım biraz kaslı,kızda olsak:D[signature][hline]Fish are friends, not food!!! Çizimlerim [Pati Albüm] / The Willow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 arkaplanını boyamadan gönderseydin keşke. bööle pis olmuş biraz. direk scanle gönder bundan sonra işlerini dorycan.[signature][hline]The problem with America is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Scooby Orjinal Devekusu Orjinal aynen scanlanmis halleri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar