Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Abdullah Gülenin Üsleri


Nuzu

Öne çıkan mesajlar

"Mete Akıncı" said:

METE AKINCI
Geçtiğimiz haftasonu Adana'da İncirlik Üssü'nde görevli bir Amerikalı asker, 2 Türk polisine aracıyla çarpıp kaçtı, daha sonra yakalandı. Sonrası?

Cebinizdeki paranın üzerinde Türk Lirası yazması, ülkenin 73 milyon Türk vatandaşına ait olduğu anlamına gelmiyor. 1947-48 üsler anlaşmasının süresi bitmiş olmasına rağmen 2 senedir yasadışı olarak Türk topraklarında işgalci durumundaki bu üsler inanılmaz dokunulmazlıklara sahip. Hatta üs çalışanları, yabancı askeri, yarı sivil, öğretim görevlisi, öğrencileri, işadamları, basın mensupları, arabaları, evleri, işyerleri, okulları ve aklınıza gelebilecek bir toplumsal yaşamdaki tüm yapı, kişi, kurum mutlak dokunulmazlık ve koruma altında Ankara tarafından. Bu dokunulmazlık tüm Türkiye Cumhuritei Devleti sınırlarını kapsamaktadır. Cinayet işleseler, uyuşturucu satsalar bile dokunulmazlıkarı var.

Soru şu: ÜLKE KİMİN? 73 milyon vatandaşın mı,yoksa işgal kuvvetlerinin mi?

Gençliğe Hitabe'deki tüm öngörüler gerçekleşmiş, Apocular ile başlayan silahlı süreç Fetocular ile ikinci 30 yıllık yabancı işgal sürecine geçilmiştir. Artık silaha ek olarak psikolojik ve mali araçlar da geçen 30 yılda olduğu gibi toplumu sindirme ve terör aracıdır.

1978'de Zaho'dan Adıyaman'a gelerek, Nurcuları bölüp bugün dünyanın her yanında sömürülen ülkelere İngilizce öğretmekte olan, vergi ödemeyen, ödediği vergileri Unakıtan'ın marifetiyle muafiyet sonucu geri alan, Atatürk'e hakaret edip Rusya'dan kovalanan CIA artıkları ile şimdilerde Irak'ın kuzeyi başta olmak üzere Koreli ve Amerikalılar ile okul ve üniversite çalışmaları yapan Graham Fuller yetiştirmesi, Pennsylvania beslemesi malum şahıs artık Apo'dan bayrağı devralmaktadır.

Özetle, geçen 30 yılda Apo'nun tabanca, tüfekle yürüttüğü çalışmaları gelecek 30 yılda Fetocular medya ve çalınan kamu kaynakları ile yapacaklardır. O nedenle 12 Eylül 2010 referandumu Küresel Kraliyet açısından hayati bir aşamaydı.

Adaletin olmadığı cahil, hırsız, şarlatan, takiyyeci, hain, barbar olmanın meziyet olduğu bir ülkedir artık Türkiye. Çok yaşa hazreti Şaban! Teleprompter'dan vahiy aldığını sanan sahte kahraman! Vatandaşa sadece BORÇLANMA ve COPLANMA ÖZGÜRLÜĞÜ sağlayan hatipliği süper, imamlığı sıfır, kıblesi 180 derece ters olan ulvi lider!

Vikileaks ile hem eski dünya düzeninin rezaletleri açığa çıkarılırken, diğer yandan Bush beyinliler ve Pennsylvanya güdümlü ihanet şebekelerinin hedeflediği sahte cennet de başlamadan bitmek üzeredir. Zamana karşı yarış devam ederken, tüm dünyada çakma hükümetlerden hesap sorma dönemi hız kazanmaktadır. Bilgi toplumu olan İngiltere'de öğrenci harçlarının 3000 Pound'dan 9000 Pounda'a çıkarılması size fahiş harç artışı olarak görünebilir. Ancak bilmeniz gereken bu 3 kat arış aynı zamanda İngiliz vatandaşı olanların artık yabancı öğrenci tarifesinden ancak hizmet alabileceğini ifade etmektedir.Yani artık İngiltere'de bilgi kendi gençliğine bile yabancılaştırılmıştır. İngiltrere'deki olaylar basit bir harç olayı değildir, konu sadece fahiş artış değildir artık.

Kısacası 1900'ler ile başlayan tüm sahte yönetimler bilgisiz fakat delicesine tüketen toplumları hedeflemektedirler. Fakat Vikileaks buna karşı bir çalışmadır. Scientology ve Dianetika dosyaları yayınlandığında, Pennsylvania beslemesi alenen deşifre olacak. Bu tip sahte ruhani kontrol mekanizmalarının 70'lerden beri CIA labaratuarlarında nasıl " SIFIR SUÇ TOPLUMU" projesi kapsamında aslında itaatkar toplumlar, biat etmiş koyun sürüleri hedeflediği tüm detayları ile açıklanacaktır ve hangi ülkelerde hangi araçlarve ajanlar üzerinden yürütüldüğü de resmen açıklanacaktır.

Dünya piyasalarındaki finansal ve ekonomik mücadeleler tamamen bu anlattığım makro hedefler kapsamında yürümektedir. Yani Amerika'nın hedeflediği sahte ruhani ve ruhban sınıflar üzerinden mutlak sömürülebilir, cüzdanı ve kalbi boşaltılabilir toplumlar modeli mi, YOKSA bilgi sayesinde hain hükümetleri sorgulayabilen, karşı gelebilen muhakeme sahibi toplum modeli mi kazanacaktır?

Suyun üzerinde yürüyemediği takdirde kilit taşı konumunda olan AKP'nin kabine reisi Recep Bey açısından sıkıntılı süreç kapıdadır. Yürüyebilir mi? Adana'da Türk polisine çarpıp kaçan Amerikalı askeri Türkiye'de hapise atabilir mi? Çankaya'da İngilizce öğrenimi ile meşgul kardeşi Abdullah Gülen'e danışsın.


Bu yazıdan sonra nedense aklıma bu video geldi.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben yazıyı beğendim.

Önc e MUAVENET ZIRHLISI'nı göz göre göre vurdular. Askerlerimizi şehit ettiler. Özür bile dilemediler. 3 aşamayla ateşlenebilen füzenin YANLIŞLIKLA ateşlendiğini söylediler. O kadar.

Sonra başımıza ÇUVAL geçirdiler. Anlı şanlı genel kurmay başkanımız HİLMİ ÖZKÖK'ten tık çıkmadı. Nota verecek misiniz diye soran gazetecilere ismi lazım değil, hükümet büyüğü dedi ki,"Ne notası,müzik notası mı?"

Bush'un son döneminde İstanbul'a geldi. Galatasaray Üniversitesi'nin deniz tarafında bir açık hava toplantısı var. Bakanlar, milletvekilleri dizilmiş. CIA'li ayılar gelip tek tek milletvekillerinin ve bakanların avuçlarını kontrol ettiler. Tık çıkmadı bizim yetkililerden. Avuçlarını açıp gösterdiler.


Diyeceğim o ki...

Birzim milletimizi millet yapan en önemli değer ORDUMUZdur. Ordumuz üzerine oynanan oyunlar sonucu komuta kademesinin 10%'u şu an tutuklu bulunuyor. İçeriden orduya bu kadar belden aşağı vurulmaya devam edilirken dışarıdakilerin de boş durmayacağına emin olabilirsiniz. Nitekim yazıyor işte gazeteler. Türkiye'ye ait olan adalara Yunanlılar çıkmış, bayrak asmış, asker dikmiş.

Eğer yukarıda saydığım rezilliklere HAK ETTİKLERİ gibi karşılık verilseydi o Amerikalı asker bu yediği halttan sonra bu ülkeden çıkarılmazdı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:

yok böyle bi dünya türkiyede direk atlarlar o paranın üstüne. Bunun olması için dünyanın %10'unun %90, %90nının %10 ile yer değiştirmesi lazım.


Farkındaysa küresel protestolar yüzünden tüm bankaların battıgından falan bahsediyor.. İster o paranın ustune atlasınlar isterse yaksınlar. Para kagıttan başka birşey değil..!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...