Angelfire Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 nedir kardeşim anlamıyorum yemin ederim sakinleşip yazıyorum dün gittim omzuma kadar inen saçlarımı kestirdim berberde sorun çıkarsa gene gel alırım saçının arkasını fln dedi bende tamam dedim. Sabah erkenden kalktım servise binip erkenden gittim hocanın yanına bi sorun varmı diye adam sakllar dedi. Ne sakalı kardeşim dün sabah kestiğim uç vermiş sakallardan bahsediyor. Neyse sorun olmasın hocam hemen kestiriyorum dedim berbere gittim adam güldü bumu sakal traşı olcak dedi peki dedik olduk hemen gittim. Sıraya girdim bir baktım bütün takım elbiselileri çekiyorlar herkesi çektiler benide neymiş aynı renk giyinmiceyekmiş siyah lacivert takım halinde almıyolar hay hınını dedim hemen arkadaşın evine gittik o ortaokul cekedini bende farklı renk bi cekedini aldım geldik göstermelik. Oke kenk dedi sonra 8 kişiyi saçtan çektiler dedim hocam dün kestirdim akşam gider düzelttiririm gene yok hade ben yok yazdırmıcam okulun şursaındaki berbere git adımı söyle ona göre kessin dedi. Tamam sorun çıkmasın dedim berbere gittik 8 kişi oturduk ilk beni kesti dedim ben şerafettin hoca gönderdi okula girebilcek şekilde kes dedim. Neyse benim traşım bitti hepimizin bitti derse kabul kağıtları için müdür yardımcısının yanına gittik. Adam baktı hiçbirimize vermedi olmamış bu saçlar gidin tekrar dedi. Bende hocam oyuncakmıyız baştan söylesenize beni okuldan dışarı 5 kere gönderdiniz dedim. Ayrıca sizin istediğiniz berbere gidip sizin adınızdan kestirdik dedim. Olmmaış git velinle gel dedi. Bende hastir lan gidiyorum dedim çıktım. Hadi bana ne diceksini diyin. Gerçekten sakin bi şekilde mantıklı bi açıklama bekliyorum nedir ?? napiyim derse başlamışlar bide yok yazıldım bu gün hah . diyorum[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 velini al git eğer velin bişi yapmıyosa hocayı disipline ver ama bunnarı yapman için biraz erken sen iyisi git adamın arabasını çiz.[signature][hline]Like Chef Says. O yeah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 ben arabasını çizmem kor yere yığarım sinirim tepemde hayır ben gene kestircem saçımın arkasını enseyi tamamen aldırcam ama bana yaptığı nedir kardeşim 5 kere git gel ya[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 boşverceksin abi o zaman. Çok güzel bi laf war ama söliyemiyorum biliyosun yani çoğu okul yüksek mertebelisi böle döttoş olur elden bişi gelmez BURASI TÜRKİYE. Bizim bi tane müdür yardımıcımız vardı ki halen orda. Adam Türkçe konuşamıyordu.[signature][hline]Like Chef Says. O yeah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 said: Zerokull, 15 Eylül 2004 12:49 tarihinde demiş ki: sen iyisi git adamın arabasını çiz. daha neler olmadı takalım pıçağı?[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 said: Angelfire, 15 Eylül 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şerafettin hoca =) bizdede Şemiştan vardı bide zühtü vardı paso "Samanlıkta kaldıramadım samanıda zühtü" şarkısını sölerdik.[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 ulan gelmişim 870 mi 880 mi neydi zamanında puanımı almışım girmişim bide anadolu lisesi diyolar bide dersler başlamış zaten fen uğraş dur analitikçi ilk günden başladı oturmuş ben bunlarlamı uğraşıcam çok ciddi söylüyorum eğer limitimi aşarsa okuldan ayrılır hepsine haddini bildiririm illa zorluklamı olcak niye karışılır kardeşim bıktım cuma günü gelsin dicez daha cuma gelmeden dershaneye git bide haftasonuda dershane hangi biriyle uğraşiyim anlamadım ya YA OKULA GIRMEDEN SIRAYA ALMAK NEDIR YA TEKER TEKER ARAMAK NEDIR YA YEMIN EDERM KOYCAM BIÇAĞI CEBIME ARIYACAK BULACAK BU NE DEDIĞI AN GIRIŞICEM DOLDUM YA gören serserilik yapıyoruz sanacak al disiplinini götüne sok böyle adam oluncağını sanan mantelite beni gerçekten doğru yoldan saptıracak harbi serseri yapacak anaa[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 said: Wendigo, 15 Eylül 2004 12:54 tarihinde demiş ki: said: Zerokull, 15 Eylül 2004 12:49 tarihinde demiş ki: sen iyisi git adamın arabasını çiz. daha neler olmadı takalım pıçağı? en zewk alarak yaptığım iş yukarda bahsettiğim adamın arabasını çizmekti abi adam laftan anlamıyorki doğal olarak Hattori Hanzoluk yapıcaksın. Pıçak falan takmaya benim içim el vermez(başka bişi dicektim anlayın işte :D) Ama arabasına şöle üç çizgi adidas yaptınmı cuk oturur bide şöle karşıya geçip çizukları gördüğünde adamı seyretmek war.[signature][hline]Like Chef Says. O yeah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 said: Angelfire, 15 Eylül 2004 12:57 tarihinde demiş ki: ulan gelmişim 870 mi 880 mi neydi zamanında puanımı almışım girmişim bide anadolu lisesi diyolar bide dersler başlamış zaten fen uğraş dur analitikçi ilk günden başladı oturmuş ben bunlarlamı uğraşıcam çok ciddi söylüyorum eğer limitimi aşarsa okuldan ayrılır hepsine haddini bildiririm illa zorluklamı olcak niye karışılır kardeşim bıktım cuma günü gelsin dicez daha cuma gelmeden dershaneye git bide haftasonuda dershane hangi biriyle uğraşiyim anlamadım ya YA OKULA GIRMEDEN SIRAYA ALMAK NEDIR YA TEKER TEKER ARAMAK NEDIR YA YEMIN EDERM KOYCAM BIÇAĞI CEBIME ARIYACAK BULACAK BU NE DEDIĞI AN GIRIŞICEM DOLDUM YA gören serserilik yapıyoruz sanacak al disiplinini götüne sok böyle adam oluncağını sanan mantelite beni gerçekten doğru yoldan saptıracak harbi serseri yapacak anaa aahhha aynen sabahın köründe sıra yaparlardı sonra sadece günaydın çocuklar hade içeri geçin puahauhauh komik işte Takık insanların garip garip olayları.[signature][hline]Like Chef Says. O yeah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Benim tanıdığım iyi bi psikolog var numarasnını vereyim sende hocana ver onu :) Adam rahatsız galiba[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 olm niye okula girmek için bu kadar kasıyosunuz.asmak için bundan iyi nedenmi olur.[signature][hline]çok dobiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 said: Ra_d, 15 Eylül 2004 13:13 tarihinde demiş ki: olm niye okula girmek için bu kadar kasıyosunuz.asmak için bundan iyi nedenmi olur. ahahha devamsızlıkta war ama ya okulun en nanay günlerinde devamsızlık yapıpta en depresif zamanda okulda oturmak belası war.[signature][hline]Like Chef Says. O yeah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 çoğu okulda olur bu olaylar sen bilmiyormusun okul yönetimi? Mesela ben yanımda tıraş bıçağımı götürürdüm okula zaten kıllı adamız hergün okul tuvaletlerinde traş olurdum. Saç muhabbetine hiç girmiyim 3 numara diye okula almamışlardı. Yani okul yaönetiminin nasıl kıllık yapacagını önceden biliyorsan keşke ona göre davransaydın ama neyse boşver ünide uzatırsın saçlarını sakallarını benim gibi :p[signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Aynısı bizim arkadaşa oldu ve müdür yardımcısına bizzat kendisi kafa attı.[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member UO Data Center | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 henüz daha kendime hakim olabiliyo konumdayım o kadar kolay taşmam ama taşarsam muhtemelen okulu bırakırım[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 said: Angelfire, 15 Eylül 2004 13:29 tarihinde demiş ki: henüz daha kendime hakim olabiliyo konumdayım o kadar kolay taşmam ama taşarsam muhtemelen okulu bırakırım sakin yaf olur böle şeler takmıcan diyoz ya normal okul yöneticisi davranışı bunlar :D. Takma kafana git bişeyler oyna yemek ye başka bişilerle uğraş sonrada okula gidince gülersin adamın bi açığını yakalayıp.[signature][hline]Like Chef Says. O yeah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 her okulda olur böle olaylar her sene başı itirazlar son dönemlere gelince havada ısınınca yönetim fln yumuşar[signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 ben müdür olsam kapinin yanina bitane berber dükkanı açar , saçsakal'ı da 20 milyon yapar , bide mecburi ordan yapardim , başka yerden de kesilene illaki bi kulp bulurdum ..ne güzel herkes tek tip üstelik gelsin paracıklar *! ka - ching * *! ka - ching *[signature][hline]Try to hit me , tempt me, push me, pussies, I need a good reason to give this trigger a good squeeze... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 olmamalı kardeşmi biz koyunmuyuz ya insanmısın koyunmu gerizekalımısın serserimisin yoksa oturmuş belli puan almış ankaranın belli anadolu liselerinden birindemisin sen bi bireysin[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 said: Angelfire, 15 Eylül 2004 13:35 tarihinde demiş ki: olmamalı kardeşmi biz koyunmuyuz ya insanmısın koyunmu gerizekalımısın serserimisin yoksa oturmuş belli puan almış ankaranın belli anadolu liselerinden birindemisin sen bi bireysin abi ben geliyorum ankaraya sen bana adamın plakasını ver gerekli işlemleri yapıyım bir anadolu lisesi mezunu ve aynı olayları yaşamış bi birek olarak. Ya insan geldiğinde serseride olmalı koyunda gerizekalıda ama yok ben illa dik kafa olucam isteme kafam girsin dersen çok dilin yanar.[signature][hline]Like Chef Says. O yeah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 hired üzgünüm gülemiyorum hatta içimde gerçek bi nefret büyüyo yönetici her insan ve devlete karşı gerçek bir nefret besliyorum ve her geçen gün büyümekte bu kadar[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 said: Angelfire, 15 Eylül 2004 12:46 tarihinde demiş ki: dedim ben şerafettin hoca gönderdi okula girebilcek şekilde kes AHAHAHAHAAHAHAHAHAH buna agladım gülmekten..süper ![signature][hline]Game experience may change during online play... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Okul çıkısı bekleyin alın aşşa 3-4 kisi =P[signature][hline]Game experience may change during online play... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Kıyafet olayına birşey diyemiyeceğim ama o okulda diyelim 1000 kişi var bu 1000 kişiden bir kaç kişi bu sorunu yaşıyosa sorun sizde o zaman.Şimdi belki kızıcaksın bana ama AngelFire ben olaya böle bakıyorum.Yaşadığın olay hiç hoş değil hele daha ilk hafta böle birşey yaşaman bence git bunu Müdürle konuş bu olayı müdüre anlat.Yada rehber öğretmen filan varsa ona anlat.Konuşmak en güzel çözümdür.Arkadaşlarınla konuşup okulun sistemini kötülemek yerine okuldan birileri ile konuş dediğim gibi müdür yada rehberlik.[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 sorun müdüüür müdür yokken bu sorunlar yoktu kaç senedir bu müdür geldi başladı herbişi[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar