barbu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=StKW1BoRpus adam aşmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 röh.e nasıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 ya herif bi de tek eliyle yapıyor. gözümüze soka soka. daha da sinir ediyor. cidden başarılı amca ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 kufur gibi yaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 oha, nası yani ya, yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 amcanın öbür numaraları da böyle rahatsız ediciymiş be. aşmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 sağ üst köşedeki kafa cüneyt arkın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 1.50 abi kalanını izlemedim zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 ufak bir olayını söyliym anlamayanlara :) black red black red diye giderken, son red kartı hiç göstermiyor. Muhtemelen o kartları toplarken bir şekilde kırmızı ile siyahın yeri değişiyor ama bunu yapmak da büyük meziyet tabi. Helal olsun amcaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 hatta 3. yapışında direk belli ediyor lan, bariz bir şekilde aldı öbür tarafa koydu ahahaah edit : daha net açıklıym; 3. siyah kartı koyarken dikkat ederseniz bir alttakini atıyor üstlerine. yani kırmızı atmış oluyor. en son da onu koyduğu için black dediği yere kırmızıyı koymuş oluyor. 3 tanesi üst üste geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Oha artık ya, cidden inanılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 holy çok teşekkürler biz hepimiz adamı büyücü sanmıştık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 yanlış yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 büyü diye bir şey yok abi inanmayın böyle şeylere. adam ilizyon yapıyor görmüyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 holy. illa ki dediğin gibi bişi var ama herif bunu tek elle ve hiç de belli olmıcak şekilde yapıyor. belki de dediklerinden faklı bir yolu da olabilir yani. belli olmuyor. arada bişiler oluyo orası kesin zaten. ne yapıyorsa da herif göze soka soka tek elle yapıyor. orası sinir bozucu. ben daha kartları düzgün açamıyorum öyle sfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 yok içimi rahatlattın thank god i can fall asleep now and THANK YOU CAPTAIN OBVIOUS! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 büğücülük zaten dinen yasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 it cant be done any slower diyip durması acaip sinir bozucu ya bütün büyüyü yok etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 bir de ilk sayfada "oha nasıl oluyor" diye altına bırakanlar olmuş. herkes senin kadar zeki değil galiba einsteincystein. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 barbu said: holy. illa ki dediğin gibi bişi var ama herif bunu tek elle ve hiç de belli olmıcak şekilde yapıyor. belki de dediklerinden faklı bir yolu da olabilir yani. belli olmuyor. arada bişiler oluyo orası kesin zaten. ne yapıyorsa da herif göze soka soka tek elle yapıyor. orası sinir bozucu. ben daha kartları düzgün açamıyorum öyle sfsdf holy'den cevap vereyim ben sana direkt: onların özel kartları var. kendiliğinden açılıyolar. word word... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 hani harbi dediği gibi admaın. this can't be done any slower. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Holy said: bir de ilk sayfada "oha nasıl oluyor" diye altına bırakanlar olmuş. herkes senin kadar zeki değil galiba einsteincystein. ah please... call me jahrein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 barbu said: holy. illa ki dediğin gibi bişi var ama herif bunu tek elle ve hiç de belli olmıcak şekilde yapıyor. belki de dediklerinden faklı bir yolu da olabilir yani. belli olmuyor. arada bişiler oluyo orası kesin zaten. ne yapıyorsa da herif göze soka soka tek elle yapıyor. orası sinir bozucu. ben daha kartları düzgün açamıyorum öyle sfsdfHa bir de bu işleri yapanların en önemli noktası zaten sizi istedikleri yere baktırması. Dikkatli bakarsan yere açtığı 2. siyah kart sonrasında sen daha açtığı siyah karta bakarken elinde bir alttaki kartı öne çekiyor. Doğru yere bakarsan görürsün. Ayrıca ben zaten adamı inanılmaz takdir ettim, işini gayet başarılı yapıyor. Sadece "aman nasıl oluyor da oluyor hiç anlamadık" diyenlerin rahat uyumasını sağladım. Kaptan bariz, her zaman yanınızda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 tam bir baltalı ilahsın holy sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 3. yapısında ayı gibi belli ediyo ama yine de inanılmaz.. en son full desteyle yaptıgı is cok iyi lan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar