noddle Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Merhaba arkadaşlar, Bugün hdmi kablosu aldım, TV'mde görüntü tam ekranı kaplamıyor neyse o çok bi sorun değil ama ses sadece laptop tan geliyor,o sesin TV'den çıkmasını nassı sağlarım? Saygılar,
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Sağ alttaki ses hedesinden hoparlörü kapatacaksın hdmi etkin hale getireceksin
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 bi de donanima açsaydın keşke başlığı
noddle Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 koç HDMI'yi nassı etkin hale getircem? Sağ altta HDMI yi etkin hale getir die bşy yok. Demek istediğin hoperlorü kapatınca hdmi otomatik mi etkin oluyo?
noddle Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Aluriel said: bi de donanima açsaydın keşke başlığı Ben HDMI'ın donanımda olabileceğini kestiremeyen bi insan olduğum için buraya açtım koç. Saygılar.
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 kablo bazen tutukluk yapiyor, dilinle 9 voltluk pil gibi degdir cek yap HDMI a ve porta, o zaman duzeliyor
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 oğlakçığım otomatik etkin hale gelir herhalde bi dene bakalım.Öncelikle hdmi taktıktan sonra tvde görüntü gelmesi lazım otomatikman
noddle Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Viktor said: kablo bazen tutukluk yapiyor, dilinle 9 voltluk pil gibi degdir cek yap HDMI a ve porta, o zaman duzeliyor trolleme viktor.
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Muhtemel problemlerden birisi olarak, tv'nin dvi to hdmi girisi gibi bi olayi var, eger o girise taktiysan belki sesi oyuzden tv almiyo olabilir. Diger bi hdmi girisine baglamayi dene tvde. Ikinci olarak bazi laptoplarda hdmi cikisindan ses göndermeyi desteklemiyo.
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 noddle said: Aluriel said: bi de donanima açsaydın keşke başlığı Ben HDMI'ın donanımda olabileceğini kestiremeyen bi insan olduğum için buraya açtım koç. Saygılar. insan?
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 denetim masası ses açılan sayfada kayıttan yürütme kısmında hdmi çıkışa sağ tıkla varsayılan yap kapat
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 hesabıma 10 lira atarsan bağlanır yaparım teamviewer ile. ha gerçi anlattım lan üstte işte win7 için.
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 ekran kartın atiyse atinin hdmi surucusu var onu kur, ekranı tam kaplamıyosa goruntu ayarlarından tvnin cozunurlugunu degiştir. o da yemezse pixel pixel ayarlayacagın program vardı. ismini unuttum araştır.
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 oda yemezse bi bardak su dökuver tvnin ustune, belki duzelebilir ps: su cok soguk yada cok sicak olursa daha etkili olabilir
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Denetim masası -> Ses, orada televizyon takılıyken televizyonun da ismini görmen lazım. Ordan biraz kurcala hallolur. Çözünürlük içinse eğer Sony'yse televizyon televizyonun zoom ayarlarından "geniş"i seçtiğinde 1366x768 çözünürlükte tv ekranına tam olarak oturuyor laptop ekranı. Öyle yemezse çözünürlük ayarlarında "yalnızca 2. monitörü etkinleştir" tarzı bir şey olması lazım; laptop'un ekranını kapatıyor, TV ekranının çözünürlüğünü ayarlayabiliyorsun çözünürlük menüsünden doğruca. Zaten oradaki en yüksek çözünürlük 1080p olan, oraya getir gg.
Mach Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Bendede vardi ayni problem sony de sorun olmuyordu ama panasonic tv ye taktigimda ses laptopttan cikiyodu arastirdim intelin siteden anakart driveri gibi bisey cekip yukledugimdr duzelmisti. Ekran problemi icinde fn tusu ile kullandigin ekran modlarini degistiren bir tus oluyor genelde laptoplarda o ise yarayabilir.
Mach Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Korax said: oda yemezse bi bardak su dökuver tvnin ustune, belki duzelebilir ps: su cok soguk yada cok sicak olursa daha etkili olabilir Tee ne zaman bizim tuplu tvnin ustune su dokmustumde yesil renk gitmisti tvden mavi kirmizi gosteriyordu herseyi. :d
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Ekran karti belirliyici olabiliyor. Benim masaustumde nvidia 9500gt kart var mesela sony lcd tvye gondermiyor sesi inatla... Bi de kabloyu kaliteli bir marka almaya calis dandik kabolarda ses iletimi olmayabiliyor.
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 MrLevie, 9600gt sonic var bende, 9500de de mi öyledir bilmiyorum ama kutusunun içinden ekran kartını anakarta bağlayan 2 pinli kısa bi kablo çıktı, onu bağlayınca anca hdmi'dan ses almaya başladım televizyona. Belki seninki de öyle bişeydir bi bak istersen
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Anam! Kac gundur arastiriyodum kutuya bakmak aklima gelmedi allah razi olsun yaaa:)))
Öne çıkan mesajlar