kavurma Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 sevgili olmadan önce aldığı hediye duruyor, sevgiliyken ayıcıklı çakmak almıştı onun da gazı bitti attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 herşeyi cebren hileyle verdim ve aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 4,5 yıldan sonra bir gram dahi bişey hissetmeden hepsini kullanıyorum valla. Hatta bu yüzden bende bi terslik mi var acaba lan diye düşündüm sonra geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 O DEĞİL DE bi kere burda sevgilisinden ayrılan birisi sevgilisinin ona aldığı gömleği vermişti bana kargoyla. kimdi o ya? kardeş istiyorsan ben de sana atayım bi gömlek :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Ben neyi işaretlemişim 1 sene önce onu merak ettim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 sevgili mi? ne sevgilisi? sevgili ne arar la bazarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 sırf sevgilim hediye etti diye işime yaramayan birşeyi hatıra olsun diye saklamam aldığım gibi atarım. ayrılmışsamda işe yarar bişi ise kullanmaya devam ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 sevgilimden ayrılmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Aferin len! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 büyük konuşma hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 bakın bayan'dan da aferin'i kaptım. 8 sayfa saçma sapan konuşmuşsunuzdur kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Götüme sokarım denmiş, kaçırmışız. O zaman ciddi cevap verip "işime yarayanı tutarım, sırf hediye tribi yememek için mecburen sakladığım çer çöpü atarım" diyorum. "İlişkimizin talismanları" ne lan ayrıca, Diablo 2'de kulak mı topluyoruz? O kafayla tek değişen ayrılınca değil de yenisini bulunca atmak olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 ^ kesinlikle. işe yarayanları tutuyoruz, ıvır zıvırı atıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 lan düşündüm de işe yarıyan bişi almamışım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 benim odamın yarısı kadınlardan gelen hediye... çöpe atsam çıplak kalırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 aquila said: sevgili mi? ne sevgilisi? sevgili ne arar la bazarda. +1 ben sevgilimden kalan giyecek/teknoloji türü şeyleri hiç bişi yapmamışım lan o geldi şimdi aklıma. taş deniz kabuğu püsürü attım ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 ' aaa hala benim aldigim gomlegi giyiyi , beni seviyiiiii' hmmmmmmms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 yok copry ciğim, sevmediğimi açık açık deklare ettim kendisine. ama kazak şahane ben napiyim sfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 copry said: ' aaa hala benim aldigim gomlegi giyiyi , beni seviyiiiii' hmmmmmmms ahahah pislik benim gömleğimle kıs tavlıyo lanet olsun demiyonuz mu peki ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Aman tavlasın da musallat olmasın derim ben , ama onu diyenler de vardır ahuahauhau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Loxias said: ^ kesinlikle. işe yarayanları tutuyoruz, ıvır zıvırı atıyoruz Bu fool proof. Gerçi işe yarayan iki hediye aldım totalde, bir blackwidow ultimate 2013 klavye, digeri de eskiz defteri. Gerisi çerçöp direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 -Deno- said: sevgilimden ayrılmam. o senden ayrılıyor zaten genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 benim de aldığım çerçöp hediye azdır. bir depo benzin en sevdiğim hediye, hem alması-bulması kolay hem de kızları garip garip değişik şeylerden daha çok sevindiriyor. bir de böyle kendi elleriyle hediye hazırlayacam tribinde insanlar var... fakirlikten tabi onlarınki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 ocakbaşında yakıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 hediyeyi geri istemek ilkokulluluk da değil tarif edemediğim bi ucuzluk rahatsız ediyosa atılmalıdır (atmıyosanız manyaksınız) hediye sizin olandır artık. naparsanız yapın bi ayıbı olmaz. edit: çok fazla hediye demişim uyuz oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar