Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sevgilizden ayrılınca onun hediyeleriyle ne yaparsınız?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
4,5 yıldan sonra bir gram dahi bişey hissetmeden hepsini kullanıyorum valla. Hatta bu yüzden bende bi terslik mi var acaba lan diye düşündüm sonra geçti.
Mesaj tarihi:
O DEĞİL DE bi kere burda sevgilisinden ayrılan birisi sevgilisinin ona aldığı gömleği vermişti bana kargoyla. kimdi o ya? kardeş istiyorsan ben de sana atayım bi gömlek :D :D
Mesaj tarihi:
sırf sevgilim hediye etti diye işime yaramayan birşeyi hatıra olsun diye saklamam aldığım gibi atarım. ayrılmışsamda işe yarar bişi ise kullanmaya devam ederim
Mesaj tarihi:
Götüme sokarım denmiş, kaçırmışız. O zaman ciddi cevap verip "işime yarayanı tutarım, sırf hediye tribi yememek için mecburen sakladığım çer çöpü atarım" diyorum.

"İlişkimizin talismanları" ne lan ayrıca, Diablo 2'de kulak mı topluyoruz? O kafayla tek değişen ayrılınca değil de yenisini bulunca atmak olur bence.
Mesaj tarihi:
aquila said:

sevgili mi? ne sevgilisi? sevgili ne arar la bazarda.

+1

ben sevgilimden kalan giyecek/teknoloji türü şeyleri hiç bişi yapmamışım lan o geldi şimdi aklıma.

taş deniz kabuğu püsürü attım ama
Mesaj tarihi:
copry said:

' aaa hala benim aldigim gomlegi giyiyi , beni seviyiiiii' hmmmmmmms

ahahah
pislik benim gömleğimle kıs tavlıyo lanet olsun demiyonuz mu peki ya
Mesaj tarihi:
benim de aldığım çerçöp hediye azdır.
bir depo benzin en sevdiğim hediye, hem alması-bulması kolay hem de kızları garip garip değişik şeylerden daha çok sevindiriyor.

bir de böyle kendi elleriyle hediye hazırlayacam tribinde insanlar var...

fakirlikten tabi onlarınki...
Mesaj tarihi:
hediyeyi geri istemek ilkokulluluk da değil tarif edemediğim bi ucuzluk
rahatsız ediyosa atılmalıdır (atmıyosanız manyaksınız)
hediye sizin olandır artık. naparsanız yapın bi ayıbı olmaz.

edit: çok fazla hediye demişim uyuz oldum
  • Yeni Oluştur...