yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Partinin adını duymuştum da genel başkanın adını duyunca konuyu hakettiğine inandım. Alın size Türkiye'nin partisi http://www.youtube.com/watch?v=JzayHv8CaJU %3 Parti adından, %3 başkanın adından, %2 idam vaadinden alır %8'i bulur diyorum genel seçimde. Ahmet Reyiz geliyore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 REYİZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Ben de her gördüğümde gülüyorum. AHMET REYİZ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 bu inci sözlüğün bağımz sız adayı deil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 ahmet abi o, veteran of tekel wars Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Değil, bu parti ciddi ciddi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 oha lan "Reyiz" diyeisim mi olur lan? takma adı fln sandım ben "oha trolle bak" diyordum afişleri gördükçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 bu adam gerçek; adı ahmet reyiz yılmaz; ikinci nesil ülkücü olduğu için babası adını reyiz koymuş, mhp genel başkan adayı olduğu için partiden ihraç edildi; parti disiplinini bozmaktan. sonra kendi partisini kurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar