yav Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 ehueh geçmiş olsun bana 2 shot tekila ile 3 biranın -1'i xtra- üstüne tükenen alkol stoğumuzu doldurmak üzere bisikletlere binmiştik ki çok geçmeden şuursuz hareketler yapmış olmalıyım 2 sokak sonra elektrik trafosuna dalmışım. Hiç hatırlamıyorum. Ama ambulans falan geldi sanırım biraz ciddi dalmışım dsfd sonuç itibariyle dudağıma 2 dikiş yedim bu çektiğim son kare olmalı http://i.imgur.com/xTw1w.jpg bu da sonraki falafoş halim http://i.imgur.com/afwNJ.jpg http://i.imgur.com/MoPcl.jpg siz siz olun böyle lame hareketler yapmayın arkadaş 1 gram da hatırlamıyorum nasıl girdim o elektrik trafosuna bünyem mi zayıftır nedir. Depara kalktığımı hatırlıyorum sadece ama...:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
herhavzindibayni Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 ergen alert. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 hakkaten çok ergence oldu ama yapacak bişey yok paylaşmadan edemedim:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 omur boyu french kiss yapamayacaksin artik. hatta uzun bir sure sevisemeyeceksin. belki seks yapmayi birakman bile gerekebilir. gecmis olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 yok abi öyle bişey :D dudak dediysem bıyık seviyesinde bu dikişler sağol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 ama dudagini rulmana sikistirip iki dikis yemis olsan su olaydan daha anlamli olurdu sdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 geçmiş olsun, göz de gidebilirmiş sonra korsan gibi tek göz gezerdin. içki tüm kötülüklerin anası görüyosunuz. ana demişken, ya birinin anasına bacısına çarpıp sakatlasaydın o kafayla?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 yav said: bu çektiğim son kare olmalı http://i.imgur.com/xTw1w.jpg biraz mantıklı seviyelerde için yav. o kadar dayamışın ki alkolü kamera bile etkilenmiş, o bile flu görüyor etrafı... geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yapmayin Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 2 bira 1 tekila Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Dün değil evvelsi gün 5 efes , 1 extra , 33cl fosters, 22 cl becks, arkadaşımın birasından bir yudum, karşı kızın tekilasından 5cl, yanmasadaki votkanın buharlaşmasından 3cl, sonrasında eve dönerkende ....... Çok pis içiyorum, çok seksiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 yapmayin said: 2 bira 1 tekila THIS! http://img510.imageshack.us/img510/9879/dsc06203ga2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
herhavzindibayni Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 yav said: 2 shot tekila ile 3 biranın -1'i xtra- herhavzindibayni said: ergen alert. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
herhavzindibayni Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 insanın yaşı içki miktarı tarifinden çok kolay bulunabiliyor cidden; 2 tane içtim , ikisi de büyük = 12-16 4 tane içtim biri extra = 16-19 2 şişe votka 1 şişe şarap içtik = 19-24 bi büyük içtik/ 5 votka içtim = 24-26 fena içtik 26-32 rakı içtik 32 - 59 ki burda gerçeğe en yakın + miktar olarak en fazla 26-32 aralıgı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 iyi olmuş. alkol aldıktan sonra yürümeyi bile beceremeyen insanlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 olm bari düz yarsaydın ezio stayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 olm ezio dedin dün gece uyku tutmadı gecenin 3ünde kalkıp AC oynadım 4 buçuğa kadar. şaka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yapmayin Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 kermit 2 biradan sonra seni de biliyoruz atip tutma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 2 bira içsem benimde başıma böyle bi hadise gelse yerden kalkar aynada kendime bakarım "hakettin seni lanet olasıca piç kurusu" diye kızgınca bakarım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 benimde başıma gelmişti buna benzer olay, hep gittiğimiz bir birahane vardı, tavanda ki kolonlar çok alcaktı eğilerek geçmek zorundaydın. bi gün tam çıkarken koltukta bişi unutmuştum almak için geri dönerken bi koydum kafayı sivri kısma. ordan koşa koşa kızılaya, 3 dikiş atmış doktor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 kedi popo ilişkisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 2 dikişmi attılar o küçük yaraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Kamera iyi mi? Bisiklete kamerayla binmişsin sanırım ilk resme bakaraktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Flassh said: benimde başıma gelmişti buna benzer olay, hep gittiğimiz bir birahane vardı, tavanda ki kolonlar çok alcaktı eğilerek geçmek zorundaydın. bi gün tam çıkarken koltukta bişi unutmuştum almak için geri dönerken bi koydum kafayı sivri kısma. ordan koşa koşa kızılaya, 3 dikiş atmış doktor :( adam içkiden x,y,z yi karıştırmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 alkollüyken hiç kazam olmadı, sadece 1.5 yaşında bir kızım var o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar