titanguard Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Besiktas'ta istemedigin kadar var.Gidin yigin bol bol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 fakirler için çok başarılı yerler gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 borsa iş adamı loknatası deil miydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Holy said: Bella said: asıl taksimde dürüm yapan ağırlıklı itü'lülerin takıldığı inanılmaz methedilen biryer var ama 2 sene falan önce gittiğim için hatırlamıyorum, orası da baya iyi idi.Mangal Keyfi. Ben 2 kere gittim toplamda. Ucuz olduğu için ne eti kullandıklarından emin değilim. Onun dışında lezzet olarak ortalama. Nerdeydi bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Jeeztro said: Lancelion said: balkan, borsa, bir de hasnun galip sokağın oradakiler yargılar, tşktşk anasını satim ıssız adam tribi direkt ulan borsa ne adam borsa dan mı bahsedio, sanayi mahallesi, seyrantepe ne bilim varoş yerlerden konuşuo borsa ne ya allh allahy istiklal üzerinde kim bliir ne kadar kira veren dükkanda işçinin ne işi var yaw ıssız adam izlemedim, NEALAKASIVAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 ağa camiinin yanından giriyosun, ilk sağ dönüyosun, sonra ikinci soldaki sokakta yanılmıyorsam. ikinci soldan emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 ha tamam gitmiştim oraya ben hatırladım şimdi. İlk kız arkadaşım götürmüştü, dediğin gibiydi standart yani kalite falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 tünel'de tünel binasının arkasında kahve vardır bi tane, onun yanında merdivenleri alta doğru inen bir kebapçı var. sanırım enver ustaydı adı, öğlen 3 gibi her bir yemeği biter.. 3'e kadar yediniz yediniz.. lezzet: tarif edilemez fiyat: kabul edilebilir =) buldum: http://harbiyiyorum.blogspot.com/2010/04/beyoglunda-en-lezzetli-tavuk-nerede.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 izmirde nokta da izmirspor lokantası (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 kertenkel ne kadar iştah açıcı anlatmışsın ya allah belanı vermesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 yolun düşerse ye pişman olmazsın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar