Boneslark Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Bu arada block/parry/roll/fade step gibi skilleri "preferred" e alırsanız AI daha isabetli kullanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 bu masterwork crafting yalnız gördüğüm en beyinsizce crafting sistemi olabilir. %20 şansla %10 bonus ve fixed seed save, hangi dangalak düşünmüş cidden merak ettim. hamburger helper'dan daha zarar ziyan biriymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Niye takıldın ki ona, diğer masterwork ler daha yararlı değil mi %10 stat bonus dan ? yanlış anlamadıysam karakterinin statlarını değil itemin statlarını %10 arttırıyor çünkü ama daha üst tier materyallerle artıyor onun şansı, %100 e kadar çıkıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Öbür masterworklerde çok işe yarar şeyler çıkmadı henüz, berserk filan komedi, guard on hit hariç değen birşeye rastlamadım %10 dmg/armor kadar işe yarayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 10000 dagger yapmak gerekmio ama evt böylede iyi olmamış gibi o, yanlış anlamadıysam o yüzde şans o item düştüğünde belirleniyor o anda, dolayısı ile craft ederken 500 kere save load yapmak işe yaramıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 ya beyinsizlik çünkü ben zaten ona rare materyal harcıyorum, dağdaki demirle denemiyorum ki fixed seed ile %20 10 kere deneyeyim. bir kerelik malzeme var. şunun yerine 10000 dagger yapıp sonra garanti yapmayı tercih ederim, dagger'ın malzemesini de parası neyse verip alıyorduk zaten. onun bunun derisini kovalamıyorduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 http://puu.sh/dbK6I/17baafdac1.jpg tier 3 focus, thousand cuts 38 kere vuruyorken proclayınca: http://www.youtube.com/watch?v=b8oROEMQEuM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 single oyunda ne dps'si kasıyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 nası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 kesemiyorum hinterdaki dragon u ya, fire res armor da yaptım herkese, minionlar gelince sapıtıyor iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 o phase e bile gelemedim ama eğer fear yiyorlarsa bee grenade işe yarayabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 taşırmayan bariyerli vivyan iyi ya partiyi sağlama almakta, res atar, heal atar filan. bir de elemental resist potları craftlayın, %60 resist 180sn boyunca. valrüya'da vendor satıyor tarifi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 dragonları baya sona bırakıcam sanırım ben, bi content azalsın hele, 345353 tane upgrade edilcek şey var falan oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 her dragon en az 2-3 tane mor düşürüyor ama, oyun bittikten sonra morlarla donanmak yazık olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 demin bi tane denedim lvl 18 grupla. ı ıh =P gerçi bu zor olabilir lvl 20 dragon. bi de o thousand cuts videosundaki gibi dps vuran adam yok bende . 400 500 her koyuşta noluyo lan demezler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 hmm dragonun levelinde mi oluyor yoksa bizim levelda mı? şu an 11im zaten lvl 20den önce el atmam diyorum, bazı bölgelerde 2-3 falan dragon var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Dragonun levelı gördüğüm kadarıyla ama ben de dragonlardan uzak değildim öyle, emin konuşmayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 dragonlar kesiliyor abi, Level 18'im, 5/10 dragon durumu. kendi levelin ve bir üst level dragon potları bitirmeden kesebiliyorsun. Level 20 dragonu kestim hatta zar zor, partyde 1 adam sağ kalmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 zorluk derecesi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Seru said: single oyunda ne dps'si kasıyosunuz. oyun mmo kafası ile yapılınca mecburlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 dreagloth said: zorluk derecesi? hardda kurukafa cıkıyo lan üstünde, bi kanat çırpıyo herkes ölü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 evet abi, baya zor, hadi ben yetoyum da herkes de mi yeto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 komple mage gidip uzaktan asılsam mı acaba. herkese bariyer specleyip falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 o bariyer 1 vuruşta iniyor zaten sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Bariyerde 10k hp var, inmiyor da decay hızlı. Decay yavaşlatan skill var KE'de. Bir de party resurrect alınacak. Normalde ben rahat öldürüyorum aynı leveldakini ama hinterlands dragon mesela daha zordu addli, phaseli filan. Exalted plainsdeki çok daha kolaydı addsiz. Hepsi aynı şekilde dövüş değil yani, diğerlerini deneyebilirsiniz hinterlands zorladıysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar