Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dragon Age: Inquisition

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu masterwork crafting yalnız gördüğüm en beyinsizce crafting sistemi olabilir.

%20 şansla %10 bonus ve fixed seed save, hangi dangalak düşünmüş cidden merak ettim. hamburger helper'dan daha zarar ziyan biriymiş.
Mesaj tarihi:
Niye takıldın ki ona, diğer masterwork ler daha yararlı değil mi %10 stat bonus dan ? yanlış anlamadıysam karakterinin statlarını değil itemin statlarını %10 arttırıyor çünkü

ama daha üst tier materyallerle artıyor onun şansı, %100 e kadar çıkıyormuş
Mesaj tarihi:
Öbür masterworklerde çok işe yarar şeyler çıkmadı henüz, berserk filan komedi, guard on hit hariç değen birşeye rastlamadım %10 dmg/armor kadar işe yarayacak.
Mesaj tarihi:
10000 dagger yapmak gerekmio ama evt böylede iyi olmamış gibi o, yanlış anlamadıysam o yüzde şans o item düştüğünde belirleniyor o anda, dolayısı ile craft ederken 500 kere save load yapmak işe yaramıyor.
Mesaj tarihi:
ya beyinsizlik çünkü ben zaten ona rare materyal harcıyorum, dağdaki demirle denemiyorum ki fixed seed ile %20 10 kere deneyeyim. bir kerelik malzeme var.

şunun yerine 10000 dagger yapıp sonra garanti yapmayı tercih ederim, dagger'ın malzemesini de parası neyse verip alıyorduk zaten. onun bunun derisini kovalamıyorduk.
Mesaj tarihi:
taşırmayan bariyerli vivyan iyi ya partiyi sağlama almakta, res atar, heal atar filan.

bir de elemental resist potları craftlayın, %60 resist 180sn boyunca. valrüya'da vendor satıyor tarifi.
Mesaj tarihi:
demin bi tane denedim lvl 18 grupla. ı ıh =P

gerçi bu zor olabilir lvl 20 dragon. bi de o thousand cuts videosundaki gibi dps vuran adam yok bende . 400 500 her koyuşta noluyo lan demezler mi?
Mesaj tarihi:
Bariyerde 10k hp var, inmiyor da decay hızlı. Decay yavaşlatan skill var KE'de. Bir de party resurrect alınacak.

Normalde ben rahat öldürüyorum aynı leveldakini ama hinterlands dragon mesela daha zordu addli, phaseli filan. Exalted plainsdeki çok daha kolaydı addsiz. Hepsi aynı şekilde dövüş değil yani, diğerlerini deneyebilirsiniz hinterlands zorladıysa.
  • Yeni Oluştur...