Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Roland Garros 2011

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

ben bi önceki turnuva başlığı için Federerten umutluyum iyileşme gösteriyor demiştim de birileri coko eline verir onun demişti.
hani lan noldu? heheheh
şu an inanılmaz bi motivasyo depolamış olsa gerek Federer. hem toprak kortta nadalı 3 kez arka arkaya deviren birini yeniyor hem de kötü oynadığı toprak kortta. bakalım nadal maçı nası olacak.
maç pazar di mi?
Sosyal ağlarda paylaş

Fransız seyirci başta olmak üzere hemen her yerde gördüğüm Federer yavşaklığından tiksindim yine. Bundan daha kötüsü de şu maçtan sonra Djokovic'e sallayanlar. Bunları söyleyince hater oluyorum, resmen beni toplum itiyor buna.

Ama Rafa'ya güvenim sonsuz, gerekeni yapacaktır her zaman olduğu gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

radagast62 said:

Fransız seyirci başta olmak üzere hemen her yerde gördüğüm Federer yavşaklığından tiksindim yine. Bundan daha kötüsü de şu maçtan sonra Djokovic'e sallayanlar. Bunları söyleyince hater oluyorum, resmen beni toplum itiyor buna.

Ama Rafa'ya güvenim sonsuz, gerekeni yapacaktır her zaman olduğu gibi.

die Nadal die....B)-
Sosyal ağlarda paylaş

kozalak said:

ben bi önceki turnuva başlığı için Federerten umutluyum iyileşme gösteriyor demiştim de birileri coko eline verir onun demişti.
hani lan noldu? heheheh
şu an inanılmaz bi motivasyo depolamış olsa gerek Federer. hem toprak kortta nadalı 3 kez arka arkaya deviren birini yeniyor hem de kötü oynadığı toprak kortta. bakalım nadal maçı nası olacak.
maç pazar di mi?

fedenin napcağı hiç belli olmaz işte böyle şaşırtır djokocuları
Sosyal ağlarda paylaş

fedexin napacağı tabi ki belli olmuyo ama bu zamana kadar hep kötü yöndeydi bu yapacakları. artık biraz çıkışa geçer diye umuyorum. nadalı yenerse diğer turnuvalara bomba gibi girebilir.
bu arada eğer nadalı yenerse djokovic 1. olacakmış sıralamada. öyle bişe okudum da emin olamadım.
Sosyal ağlarda paylaş

kozalak said:

fedexin napacağı tabi ki belli olmuyo ama bu zamana kadar hep kötü yöndeydi bu yapacakları. artık biraz çıkışa geçer diye umuyorum. nadalı yenerse diğer turnuvalara bomba gibi girebilir.
bu arada eğer nadalı yenerse djokovic 1. olacakmış sıralamada. öyle bişe okudum da emin olamadım.
evet 1 numaraya alacaktı patladı.
hatta nadalın dogum günüydü bugun. federer mactan sonra djokoyu yenip nadalın 1 numarayı korumasını saglayarak güzel bir hediye verdiğimi düşünüyorum dedi.
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

toggie said:

sikiavone su erkege benzeyen italyan mı? zevksiz olur o zaman mac.

dsaas
di mi şarapova falan izlemek vardı. :D

yani bi sharapova - hantuchova finali fena olmazdı.
bu arada fenerer nadal'ı biraz zor yener finalde. roland garros olmasa belki derdim de, toprakta mumkun değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Yalnız bilmediğiniz şey şu ki, Nadal RG'de 44 maçtır üstüste kazanıyor ve son yenilgisini de 2008 finalinde Federer'den almıştı. AĞZINA ÇAKTI TENİS TOPUNU KOÇUM FEDERER. İnşallah yine vurucak böyle ağzına ağzına. Djoko'nun serisinden sonra Nadal'ın serisini de bozsun da japon bayrağı ile gezsin sahada.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...