toggie Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 djokovic cok sempatik adamdır ya aslında. http://www.youtube.com/watch?v=8y2ORlHxIL8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 7:6, 6:3, 3:6, 7:6 Fedex wins. gg Djoko. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 ben bi önceki turnuva başlığı için Federerten umutluyum iyileşme gösteriyor demiştim de birileri coko eline verir onun demişti. hani lan noldu? heheheh şu an inanılmaz bi motivasyo depolamış olsa gerek Federer. hem toprak kortta nadalı 3 kez arka arkaya deviren birini yeniyor hem de kötü oynadığı toprak kortta. bakalım nadal maçı nası olacak. maç pazar di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 yep yarın kadınlar finali li na vs sikiavone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 sikiavone su erkege benzeyen italyan mı? zevksiz olur o zaman mac. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Fransız seyirci başta olmak üzere hemen her yerde gördüğüm Federer yavşaklığından tiksindim yine. Bundan daha kötüsü de şu maçtan sonra Djokovic'e sallayanlar. Bunları söyleyince hater oluyorum, resmen beni toplum itiyor buna. Ama Rafa'ya güvenim sonsuz, gerekeni yapacaktır her zaman olduğu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 radagast62 said: Fransız seyirci başta olmak üzere hemen her yerde gördüğüm Federer yavşaklığından tiksindim yine. Bundan daha kötüsü de şu maçtan sonra Djokovic'e sallayanlar. Bunları söyleyince hater oluyorum, resmen beni toplum itiyor buna. Ama Rafa'ya güvenim sonsuz, gerekeni yapacaktır her zaman olduğu gibi. die Nadal die....B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 kozalak said: ben bi önceki turnuva başlığı için Federerten umutluyum iyileşme gösteriyor demiştim de birileri coko eline verir onun demişti. hani lan noldu? heheheh şu an inanılmaz bi motivasyo depolamış olsa gerek Federer. hem toprak kortta nadalı 3 kez arka arkaya deviren birini yeniyor hem de kötü oynadığı toprak kortta. bakalım nadal maçı nası olacak. maç pazar di mi? fedenin napcağı hiç belli olmaz işte böyle şaşırtır djokocuları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=cpmFgeNm90g&feature=player_embedded#at=47 match point;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 fedexin napacağı tabi ki belli olmuyo ama bu zamana kadar hep kötü yöndeydi bu yapacakları. artık biraz çıkışa geçer diye umuyorum. nadalı yenerse diğer turnuvalara bomba gibi girebilir. bu arada eğer nadalı yenerse djokovic 1. olacakmış sıralamada. öyle bişe okudum da emin olamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 toggie said: sikiavone su erkege benzeyen italyan mı? zevksiz olur o zaman mac. dsaas di mi şarapova falan izlemek vardı. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 kozalak said: fedexin napacağı tabi ki belli olmuyo ama bu zamana kadar hep kötü yöndeydi bu yapacakları. artık biraz çıkışa geçer diye umuyorum. nadalı yenerse diğer turnuvalara bomba gibi girebilir. bu arada eğer nadalı yenerse djokovic 1. olacakmış sıralamada. öyle bişe okudum da emin olamadım.evet 1 numaraya alacaktı patladı. hatta nadalın dogum günüydü bugun. federer mactan sonra djokoyu yenip nadalın 1 numarayı korumasını saglayarak güzel bir hediye verdiğimi düşünüyorum dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Masquerade said: toggie said: sikiavone su erkege benzeyen italyan mı? zevksiz olur o zaman mac. dsaas di mi şarapova falan izlemek vardı. :D yani bi sharapova - hantuchova finali fena olmazdı. bu arada fenerer nadal'ı biraz zor yener finalde. roland garros olmasa belki derdim de, toprakta mumkun değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 topraksa nadal vurur azina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 toprak nadal malesef:( fakat bir keresinde çimde -wimbeldon'da- herkesin fede'nin kortu dediği yerde Nadal yenmişti...şimdi de tersi oalbilir değil mi heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 djokovic e de aynısını diyolardı. kağıt üzerinde nadal tabi ki favori ama bu sezon biraz problemli. maçta görecez neler olduğunu. maç saat kaçta bu olacak bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 pazar 11 sanırım..oranın saati ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 toprağın ağası nadal! ama federer bu seneki en iyi oyununu oynadı, çok küçümsediler herifi kırdı djoko nun ağzını iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Yalnız bilmediğiniz şey şu ki, Nadal RG'de 44 maçtır üstüste kazanıyor ve son yenilgisini de 2008 finalinde Federer'den almıştı. AĞZINA ÇAKTI TENİS TOPUNU KOÇUM FEDERER. İnşallah yine vurucak böyle ağzına ağzına. Djoko'nun serisinden sonra Nadal'ın serisini de bozsun da japon bayrağı ile gezsin sahada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
juanito Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 cahile gel. nadal'ın tek yenilgisi 2009'da 4. turda soderling'e karşıydı. 4 sette kaybetmişti. federer ile 4 kere oynadı burada hepsini kazandı. bahsettiğin 2008 finali de tarihin en ezici finallerinden biriydi. nadal o maçta federer'i 6-1 6-3 6-0 yenmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 ahah evet komple karışmış. 2009 finalinde çakmıştı federer ve nadal'ı çeyrek finale çıkamadan eleyen soderling'i yenmişti. cahilliğime ışık tuttuğun için çok mutluyum. nadal taraftarıysan ağzına tenis topunun çakılmasına hazır ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 oh lan yiğit federer'i tutuyomuş, bi rahatlama geldi açıkçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 federer, çok süper; hepinizi yener. Can Yücel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Schiavone midir nedir gitsin erkeklerle oynasın abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Su italyali erkek nasi kadin olduguna inandirmis hep merak ediyorum cok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar