sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Amerika'dan bir tanıdık az önce arayıp smartphone istiyosan alayım dedi. Ben hala sony ericsson w810i kullanan bir mağara adamı olduğum için hiçbir fikrim yok smartphone'lar hakkında. ama artık yavaş yavaş geçmek lazım diye düşünüyordum, iyi denk geldi. nexus s, iphone 4, blackberry torch 9800, bold 9780, galaxy s, motorola atrix var aklıma gelen. daha bu konuda en iyi olduğu iddia edilen HTC'lerin modellerini hiç bilmiyorum bile mesela... bu arada LG'nin bir modelini söyledi ama tam anlayamadım ses iyi gelmediği için pek amerikanya'dan. i ile başlıyor zannedersem. hepsini araştıracak vakit yok, yarın akşama kadar haber vermem lazım. bu yazdıklarımdan veya yazmadıklarımdan, hangileri tercih edilebilir? yarın topic'e bakıp en çok önerilenleri araştırıp birine karar vericem. teşekkür ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 htc desire Z ben bunu almaya karar verdim sanirsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 iphone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 htc iyidir ya, ama ben bi risk alıp apaçi gibi donanımı iyi diye samsung alıyorum. bakalım ne olucak halimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 merak etme hiç pişman olmicaksın samsung aldığına :) konuyla ilgili olarak nexus s diyorum. galaxy s2 varsa o da olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izmarit02 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 hayırlı olsun. inşalah pişman olmazsın:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 samsung galaxy s2 veya iphone 4. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar