Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DEPREM

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

21 mayıs amerikada büyük çapta bir tatbikat günü ve 21 Mayıs'ta büyük bi olay olacağına dair teolojik yorumcular dolup taşıyo. Üstten elit bi grubun masum insanları kurtarmak için verdiği son bi ipucu olma ihtimalini 1 aydır düşünüyorum, şuan bunu öncü uyarı olarak gördüm.

Ne olur ne olmaz ciddiye almasanız bile aklınızda olsun.

+

ki zaten türkiyedeki depremlerin global güçlerin sahip olduğu gizli silahlar tarafından aktive edildiği teorisi üst makamlardan çeşitli emekli tipler tarafından DEFALARCA onaylandı
Sosyal ağlarda paylaş

ahmedinejad said:

bi tane gazete "kütahya'daki deprem istanbul'da korku yarattı" diye başlık atmış.

kütahya'dakiler bu ülkenin vatandaşı değil zaten anasını satayım.

bu hep böyle ya

medya merkezi istanbulda ya, bu arkadaşlar da türkiye istanbuldan ibaretmiş gibi düşünüyor. aptal amerikalıların dünyanın new yorktan ibaret olduğunu düşünmesi gibi işte.
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

toggie said:

abi bi de su televizyona deprem olduktan sonra cıkıp "bekleniyordu zaten" diyenler yok mu. agzını burnunu kırasım geliyor.
depremtahminleri.tr.gg diye bi site var, dün yazmış adamlar böyle böyle diye, ne kadar doğrudur bilmem.
siteye girmiyoda boyle bi site vardı geçen yıl ki depremleride doğru tahmin etmişlerdi.
Sosyal ağlarda paylaş

Sahasrara said:

21 mayıs amerikada büyük çapta bir tatbikat günü ve 21 Mayıs'ta büyük bi olay olacağına dair teolojik yorumcular dolup taşıyo. Üstten elit bi grubun masum insanları kurtarmak için verdiği son bi ipucu olma ihtimalini 1 aydır düşünüyorum, şuan bunu öncü uyarı olarak gördüm.

+

ki zaten türkiyedeki depremlerin global güçlerin sahip olduğu gizli silahlar tarafından aktive edildiği teorisi üst makamlardan çeşitli emekli tipler tarafından DEFALARCA onaylandı

ee napmamız gerekiyo peki? elimizden gelen bişe yok görünen kadarıyla.
Sosyal ağlarda paylaş

tabi canım zaten bütün dünyada deprem oldumu telefon hatları çöküyor gayet normal!! hatta elektriklerde gidiyor , aradan 1 saat geçmiş hala şehirle iletişim yok ölen varmı yokmu, bütün bunlar normal yani!! e bu kafa ile yapılsın canım nükleer santral ne olcak onun teknoloji farklı nasılsa :)
Sosyal ağlarda paylaş

Sahasrara said:

+

AHAHAHAHA bu ne lan
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...