Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Sekocum yat yarın iş yok mu? Bak hem merkez üssü izmir değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sahasrara Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 oha ben de kan basıncı yüzünden vücudum sallanıyo sandıydım. NASI Bİ KAN BASINCI LAN BU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 abi bişey olmaz, evlerimiz sağlam korkmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 iki paralel dünya arasındaki tabaka çok ince oralarda! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 ben yatıyorum ya yeter. cüzdanımı falan yanıma alim de nolur nolmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Sarsılarak boşalmış olmayasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 nette bi yavaşlama var mı? siteler fln çok zor açılmaya başladı, buraya bağlıyım dedim de tam da bağlayamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Bende sorun yok girdiğin yerlerde yığılma olmuştur belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 evet ama bu sefer yurtiçi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sahasrara Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 21 mayıs amerikada büyük çapta bir tatbikat günü ve 21 Mayıs'ta büyük bi olay olacağına dair teolojik yorumcular dolup taşıyo. Üstten elit bi grubun masum insanları kurtarmak için verdiği son bi ipucu olma ihtimalini 1 aydır düşünüyorum, şuan bunu öncü uyarı olarak gördüm. Ne olur ne olmaz ciddiye almasanız bile aklınızda olsun. + ki zaten türkiyedeki depremlerin global güçlerin sahip olduğu gizli silahlar tarafından aktive edildiği teorisi üst makamlardan çeşitli emekli tipler tarafından DEFALARCA onaylandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 abi bi de su televizyona deprem olduktan sonra cıkıp "bekleniyordu zaten" diyenler yok mu. agzını burnunu kırasım geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 ahmedinejad said: bi tane gazete "kütahya'daki deprem istanbul'da korku yarattı" diye başlık atmış. kütahya'dakiler bu ülkenin vatandaşı değil zaten anasını satayım. bu hep böyle ya medya merkezi istanbulda ya, bu arkadaşlar da türkiye istanbuldan ibaretmiş gibi düşünüyor. aptal amerikalıların dünyanın new yorktan ibaret olduğunu düşünmesi gibi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 giritte de olmuş 5.0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 toggie said: abi bi de su televizyona deprem olduktan sonra cıkıp "bekleniyordu zaten" diyenler yok mu. agzını burnunu kırasım geliyor.depremtahminleri.tr.gg diye bi site var, dün yazmış adamlar böyle böyle diye, ne kadar doğrudur bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 hadi beyler cumaya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 toggie said: abi bi de su televizyona deprem olduktan sonra cıkıp "bekleniyordu zaten" diyenler yok mu. agzını burnunu kırasım geliyor. http://www.dkos.org/iltahmin.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 DoruK said: toggie said: abi bi de su televizyona deprem olduktan sonra cıkıp "bekleniyordu zaten" diyenler yok mu. agzını burnunu kırasım geliyor.depremtahminleri.tr.gg diye bi site var, dün yazmış adamlar böyle böyle diye, ne kadar doğrudur bilmem.siteye girmiyoda boyle bi site vardı geçen yıl ki depremleride doğru tahmin etmişlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 hergun yazıyorlardır eminim. gazetelerin transfer haberlerine benziyor bu durum. BİZ DEMİŞTİK BU ADAMI FENER ALDI DİYE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Sahasrara said: 21 mayıs amerikada büyük çapta bir tatbikat günü ve 21 Mayıs'ta büyük bi olay olacağına dair teolojik yorumcular dolup taşıyo. Üstten elit bi grubun masum insanları kurtarmak için verdiği son bi ipucu olma ihtimalini 1 aydır düşünüyorum, şuan bunu öncü uyarı olarak gördüm. Ne olur ne olmaz ciddiye almasanız bile aklınızda olsun. + ki zaten türkiyedeki depremlerin global güçlerin sahip olduğu gizli silahlar tarafından aktive edildiği teorisi üst makamlardan çeşitli emekli tipler tarafından DEFALARCA onaylandı ee napmamız gerekiyo peki? elimizden gelen bişe yok görünen kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Esnaf said: hadi beyler cumaya :) abi dur erken şimdi ekieki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 tabi canım zaten bütün dünyada deprem oldumu telefon hatları çöküyor gayet normal!! hatta elektriklerde gidiyor , aradan 1 saat geçmiş hala şehirle iletişim yok ölen varmı yokmu, bütün bunlar normal yani!! e bu kafa ile yapılsın canım nükleer santral ne olcak onun teknoloji farklı nasılsa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 aman abicim siz yapmayın bari ya. depremin onceden tahmin edilebilmesi gibi bir durum soz konusu degil. lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Sahasrara said: 21 mayıs amerikada büyük çapta bir tatbikat günü ve 21 Mayıs'ta büyük bi olay olacağına dair teolojik yorumcular dolup taşıyo. Üstten elit bi grubun masum insanları kurtarmak için verdiği son bi ipucu olma ihtimalini 1 aydır düşünüyorum, şuan bunu öncü uyarı olarak gördüm. Ne olur ne olmaz ciddiye almasanız bile aklınızda olsun. + ki zaten türkiyedeki depremlerin global güçlerin sahip olduğu gizli silahlar tarafından aktive edildiği teorisi üst makamlardan çeşitli emekli tipler tarafından DEFALARCA onaylandı AHAHAHAHA bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 artçı olmuş 4.3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 o değil de depremden sonra bilgisayardan garip sesler geliyo lan, hoparlörleri açamıyorum bangır bangır ses geliyor sanırım ses kartımla yer altı tabakalarının frekansı karıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar