kinetica Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Merhabalar, ADSL ile ilgili bir sorunum var. portum açıldı, bağlanıyorum, ama telekom şifremin/kullanıcıadımın yanlış olduğu gerekçesiyle veri akışını engelliyor. Şöyle ki bir site açmaya kalktığımda, telekom siteden beni yönlendiriyor ve "kullanıcı adı ve/veya şifre hatalı. doğrusunu öğrenmek için hizmet no ve telefon girin" diyen bir sayfayla karşılaşıyorum. yani veri alış verişi var, ama telekom buna engel oluyor. hizmet no girincede "kaydınız bulunamadı" diyor. hangi zihniyet port açtığı telefonun kaydını yapmaz ki!! 4440375'i aradım, 3 kere arıza kaydı yaptırdım, ama ne sorun çözüldü ne de arayan oldu. Umarım sorunu anlatabildim. ayrıca port bir aydır açık, yani hiç kullanamadıgım halde bağlantı ücreti ve ilk ayı fatura edecekler... Böyle şey olmaz ki verilmeyen bir hizmeti fatura ediyorlar. mail attım ses yok. sizlerden bu sorunla karsılasan var mı? varsa nasıl çözdünüz? yoksa hakkımı nerede aramalıyım? (4440375 demeyin orada "biz sadece arıza kaydı yapıyoruz sorunlara bakmıyoruz banane senin sorunundan" gibi bir küstahlık yaptılar) olmazsa pes edip başka şirketlere (koçnet, superonline) yöneleceğim. buraya kadar okuduysanız sabrınıza teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Heh telekom rulz değil mi? :))[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 kullanıcıadı@ttnet telefon numarası şeklinde olması gerekiyor isim ve şifrenin, @ttnet kısmını eklemeyi unutmuş olabilir misin?[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinetica Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 blackrose ne zaman arasam 4440375'teki görevlide aynı şeyi diyor, bir aydır doğru yazıyorum:). hem "kaydınız bulunamadı" diyor, şifreden değil sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdemdanisman Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 eger kullandigin modemin markasini söylersen belki yardim edebilirim. cünkü ttnet in bu konularda cok ama asiri deneyimli olmayan bir kadrosu var. bende zoom var ve bendede olmustu proxy ayarlarini bastan yaptigimda düzelmisti birde telefon hattininda normal telefonun calisip calismadigini kontorl et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 ehe neyse dedim belki budur sorun diye :) ben başta onu yazmamıştım da ^_-[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinetica Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 alcatel speedtouch 330 modem. telefon hattı prıl pırıl. splitter var. su an dial uptan yazıyorum mesela. allah'ım bir çare! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 hmm o kullanıcı adı ve parola sayfasında eski adsl numaraları geçerli. geçende benim username-password silindi yeni dsl numaramı kabul etmedi eskisini girmek zorunda kaldım. şifre telefon numaran, kullanıcı adı da eski adsl cihaz no dan çıkan bir şey. 4440375 dışında bir de sözleşmeyi yaptığın telekom şubesini ara şubedekiler kullanıcı adı şifre olaylarını daha iyi biliyor.[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinetica Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 yok eski hizmet no yu da kabul etmiyor. Ne yapayım şaşırdım her ay 49 milyonluk cam mı kırayım telekom binsında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 said: kinetica, 08 Eylül 2004 10:21 tarihinde demiş ki: yok eski hizmet no yu da kabul etmiyor. Ne yapayım şaşırdım her ay 49 milyonluk cam mı kırayım telekom binsında? Hiç aklıma gelmemişti bak - güzel çözüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Hakikaten iyiymiş[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Üşenmeyip abone olduğun yere gidip yüzyüze hallet. Her zaman için telefondan daha etkili kesin çözüm şansı daha yüksektir.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 baktın ilk ay faturayı çektiler ve yardımcı olmuyorlar bi avukat tut telefondan ara adamları yardım etmiyorlarken teybe çek hizmet alamadığını ve ödeme yaptığını söyle baktın hala tepki vermiyorlar açıcaksın bir dava telekoma kaydettiğin çekimi mahkemede dinleticeksin ve karşılık vermediği halde kişiden para almak yani parasını çalmaktan telekomdan güzel bi tazminat alıcaksın[signature][hline]megafonun hastasıyım parazitin kıralıyım yoldakileri kaçırırım sinyal tuşuna abanırım ben yol magandasıyım en sağ şeritte sürat yaparım yol çizgileri ile işim olmaz önümdekini sallar sollar yukarlar aşağılarım hyper cubeye soksanız 4. boyutta aşarım erkek adam ayağını gazdan çekmez erkek adam frene basmaz erkek adam debriyajı kullanmaz erkek adam vitesi takar dişlileri parçalar palatalara zıçar patinaj atar durur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinetica Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Dava son çözüm. Hem avukat bedava değil, ayrıca aylar süren davalarla yıpranmak hoş değil. aldığım yer telekom bayii değil, telekomdan bayilik almış elkotek firmasının bayii. yani uzak akraba. ama bugün orayla da konustum. telekomdan birilerini aradılar, hatta telekom "bu gün içinde size dönücez" dedi. ama ses yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 dijital kayıltlar mahkemelrde delil olark kullanılabiliyrmuki?hmm[signature][hline]sevgü kelebeğüüüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 hmm bende de ogle bı sorun wardı adsl ıle ılgılı butun sorunları yasadım sıfren ew telefonu kımın adınıaysa onunadsoyadı@ttnet sıfren : 123456 zoom modem war bende zoom web console acarken sıfre soruo eger alcatel de ogle ıse kıtapcıgında yaazar yane benım baglantım war dı telekoma baglanıo du modem adam bana sıfrenız su dedı sen 4440375 ı arayınca benım adsl kullandıgım no su de onlar sıfreyı werıolar bana ogle oldu (tabıı 20,aramadan sonra)[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz" "Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın" "1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinetica Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 keske sifre sorunum falan olsa. ama öyle değil. sifremi dogruluyolar, ama olmuyor iste, kabl etmiyo sistem. aktif etmemişler sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 hmmm eğer şifreni büyük harfle yazın diyolarsa küçük harfle yaz :D adama büyük yaz büyük yaz diyolardı ama kendileri küçük yazmış türktelekomdakiler haberleri yok...15 gün kadar uğraştıktan sonra biz onlara sorduk ne lan bizim şifre diye o zaman karşıdan bi haaaaaaa efekti alınca allah belanızı versin dedim içimden :D[signature][hline]anguish grief corruption deception desperation hatred anger death dishonor obedience obsession love suffer pain pain painPAİN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinetica Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 yok abicim sifre sorunu degil adamlar öyle bir kullanıcı kaydetmemişler. database de duruyo ama aktif degil. önce elkotek bayii ceren bilgisayarın, sonra telekomdan port alıp satan elkotekin en sonra da telekomun ALLAH BELASINI VERSİN ne diyim. bu üç firmadaki vurdumduymazlara modem muamelesi yapıp kabloyu onlara sokmak istiyorum belki o zaman calısır! (o kadar sinirliyimki küfür etmemek için zor tutuyorum kendimi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Kablo olayını boşer,49 milyonluk cam kırmak daha iyi. Şahsen ben yarına bağlantıyı bekliyorum.Pazartesiye kadar gelmedi 50 metre uzakta santral.Yenide bina,70 milyonluk 2 cam kırıp eve kaçarım artık :D Takma kafana hocam bu elkotekle bi görüş bence.[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] [Bu mesaj Korax tarafından 11 Eylül 2004 03:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 walla herhalde bu konuda en tıtız tuzla ist ıcınde :) basvurdum yer wardı ertesı sabah acıldı bı sorun oldu aradım bı kere 100 kere aradılar oldumu nasıl fılan dıye uzerınden 1 ay gectı dun aradılar annem konusmus nasıl memnunmu kullanıyormu dıye :)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinetica Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 benim bildiğim telekom yapmaz öyle şeyler, annen kekliyo olmasın:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinetica Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 destek yokki rezalet olsun:) kendi devletim beni dolandırıyor be, üzücü. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 istanbul da 2 hafta dsl e giremedim, 444 0 375 i aradım 3 defa arıza kaydı verdim, ilkinde aramışlar size ulaşamamışlar dedi, telefon başında nöbet mi tutacam lam ben diye gece gece kavga ettim, 2. sinde düzeltildi dendi, 3. sünü bilmiyorum aramadım bi daha amaa en sonundaa, sözleşmeyi yaptığım şubeden telefon arızanın teknik servisinin telefonunu ordan da dsl teknik servisinin telefonunu buldum, 444 0 375 deki gibi tatlı dilli olmayan bir gardaşım (onun dilinde) yaklaşık 45 dk. boyunca hattı test etti sorunu buldu, apartmanın tesisatında topraklama(kaçak gibi bişiymiş) olduğunu söledi. gerçi daha doğru mu bilmiyorum ama bir daha 444 0 375 i falan aramam hiç bi işe yaramıyolar.[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinetica Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 ya nedir bunlardan cektigim. adamlar dedilerki "sorun bizde değil modem ayarlarını yanlış yapmışsınızdır onları kontrol edin." evet bi yanlış yaptım telekom gibi sefiller sefili bir firmaya güvendim. şimdi lightsaber'ımı alıcam gidicem adamlarda bikaç "port" açıcam!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar