Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

telekomunu sevdiğimin ülkesi...

kinetica

Öne çıkan mesajlar

Merhabalar, ADSL ile ilgili bir sorunum var.
portum açıldı, bağlanıyorum, ama telekom şifremin/kullanıcıadımın yanlış olduğu gerekçesiyle veri akışını engelliyor.
Şöyle ki bir site açmaya kalktığımda, telekom siteden beni yönlendiriyor ve "kullanıcı adı ve/veya şifre hatalı. doğrusunu öğrenmek için hizmet no ve telefon girin" diyen bir sayfayla karşılaşıyorum. yani veri alış verişi var, ama telekom buna engel oluyor. hizmet no girincede "kaydınız bulunamadı" diyor. hangi zihniyet port açtığı telefonun kaydını yapmaz ki!! 4440375'i aradım, 3 kere arıza kaydı yaptırdım, ama ne sorun çözüldü ne de arayan oldu. Umarım sorunu anlatabildim. ayrıca port bir aydır açık, yani hiç kullanamadıgım halde bağlantı ücreti ve ilk ayı fatura edecekler... Böyle şey olmaz ki verilmeyen bir hizmeti fatura ediyorlar. mail attım ses yok. sizlerden bu sorunla karsılasan var mı? varsa nasıl çözdünüz? yoksa hakkımı nerede aramalıyım? (4440375 demeyin orada "biz sadece arıza kaydı yapıyoruz sorunlara bakmıyoruz banane senin sorunundan" gibi bir küstahlık yaptılar) olmazsa pes edip başka şirketlere (koçnet, superonline) yöneleceğim. buraya kadar okuduysanız sabrınıza teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

kullanıcıadı@ttnet
telefon numarası

şeklinde olması gerekiyor isim ve şifrenin, @ttnet kısmını eklemeyi unutmuş olabilir misin?[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

hmm o kullanıcı adı ve parola sayfasında eski adsl numaraları geçerli. geçende benim username-password silindi yeni dsl numaramı kabul etmedi eskisini girmek zorunda kaldım. şifre telefon numaran, kullanıcı adı da eski adsl cihaz no dan çıkan bir şey.

4440375 dışında bir de sözleşmeyi yaptığın telekom şubesini ara şubedekiler kullanıcı adı şifre olaylarını daha iyi biliyor.[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir?

Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun!
Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır!
Sosyal ağlarda paylaş

baktın ilk ay faturayı çektiler ve yardımcı olmuyorlar
bi avukat tut
telefondan ara adamları yardım etmiyorlarken teybe çek hizmet alamadığını ve ödeme yaptığını söyle baktın hala tepki vermiyorlar açıcaksın bir dava telekoma kaydettiğin çekimi mahkemede dinleticeksin ve karşılık vermediği halde kişiden para almak yani parasını çalmaktan telekomdan güzel bi tazminat alıcaksın[signature][hline]megafonun hastasıyım parazitin kıralıyım yoldakileri kaçırırım sinyal tuşuna abanırım ben yol magandasıyım en sağ şeritte sürat yaparım yol çizgileri ile işim olmaz önümdekini sallar sollar yukarlar aşağılarım hyper cubeye soksanız 4. boyutta aşarım erkek adam ayağını gazdan çekmez erkek adam frene basmaz erkek adam debriyajı kullanmaz erkek adam vitesi takar dişlileri parçalar palatalara zıçar patinaj atar
durur
Sosyal ağlarda paylaş

Dava son çözüm. Hem avukat bedava değil, ayrıca aylar süren davalarla yıpranmak hoş değil. aldığım yer telekom bayii değil, telekomdan bayilik almış elkotek firmasının bayii. yani uzak akraba. ama bugün orayla da konustum. telekomdan birilerini aradılar, hatta telekom "bu gün içinde size dönücez" dedi. ama ses yok.
Sosyal ağlarda paylaş

hmm bende de ogle bı sorun wardı adsl ıle ılgılı butun sorunları yasadım sıfren ew telefonu kımın adınıaysa
onunadsoyadı@ttnet
sıfren : 123456

zoom modem war bende zoom web console acarken sıfre soruo eger alcatel de ogle ıse kıtapcıgında yaazar
yane benım baglantım war dı telekoma baglanıo du modem adam bana sıfrenız su dedı sen 4440375 ı arayınca benım adsl kullandıgım no su de onlar sıfreyı werıolar bana ogle oldu (tabıı 20,aramadan sonra)[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz"
"Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın"
"1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız"
Sosyal ağlarda paylaş

hmmm eğer şifreni büyük harfle yazın diyolarsa küçük harfle yaz :D
adama büyük yaz büyük yaz diyolardı ama kendileri küçük yazmış türktelekomdakiler haberleri yok...15 gün kadar uğraştıktan sonra biz onlara sorduk ne lan bizim şifre diye o zaman karşıdan bi haaaaaaa efekti alınca allah belanızı versin dedim içimden :D[signature][hline]anguish grief corruption deception desperation hatred anger death dishonor obedience obsession love suffer pain pain painPAİN!!!
Sosyal ağlarda paylaş

yok abicim sifre sorunu degil adamlar öyle bir kullanıcı kaydetmemişler. database de duruyo ama aktif degil.

önce elkotek bayii ceren bilgisayarın,
sonra telekomdan port alıp satan elkotekin
en sonra da telekomun ALLAH BELASINI VERSİN ne diyim.
bu üç firmadaki vurdumduymazlara modem muamelesi yapıp kabloyu onlara sokmak istiyorum belki o zaman calısır!
(o kadar sinirliyimki küfür etmemek için zor tutuyorum kendimi)
Sosyal ağlarda paylaş

Kablo olayını boşer,49 milyonluk cam kırmak daha iyi.
Şahsen ben yarına bağlantıyı bekliyorum.Pazartesiye kadar gelmedi 50 metre uzakta santral.Yenide bina,70 milyonluk 2 cam kırıp eve kaçarım artık :D

Takma kafana hocam bu elkotekle bi görüş bence.[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki:
Dünya ahiret bacım olsun..
Ayda görürsem affetmem.

[spo1=Paticik Halay ekibi]
_o_ _o_ _o_ _o_
..|.....|.....|.....|
./ ./ .../ .../
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları..