Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kısa öyküler..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Aranizda hic hayal oyuna hayal gücü katan (tam anlamiyla) ve kafasinda küçük öyküler yazan kimseler varmı? Varsa paylasirmisiniz :)[signature][hline]
Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths
"Who wants to live forever?"
Mesaj tarihi:
okumazmiyim süfer hikayeler var
ama benim merak ettigim aranizda hich kimse kendini koskocaman bi yildiz gemisi kaptani yerine koyup bisiler yaziyormu yoksa herkes bodozlama "oyunmu oynuo" :)
bi ara eveye baslamak isteyen bir iki arkadasa anlatmak icin fotografli kücük bi iki hikaye yazdiydim baya eglenebiliosun :)
güzel bisiler üreten yazan yada ne bilim
hayalindekileri yazıya dökebilen varsa görelim[signature][hline]
Mesaj tarihi:
dwarf warrior olarak doğmuşum..

:lol:

valla ne yalan söylim, oyunlarda önceden hikayesi yazılmış karakterleri anlamsız buluyorum. şu anda kullandığım karakter yarattıklarım arasında üçüncüsü, öyle özgeçmiş neyim kasılabilecek bir durum yok ki daha oyunu, dünyayı tanımadan etmeden. unreal tournament 2003/2004'teki sapphire modeline gönderme olarak yarattım bu karakteri, iyice kapayım herşeyi, kendimi de dünyaya oturtayım, o zaman bir hikaye oluşur. daha dakika bir gol bir misali hazır hikayeyle mmorpg'ye başlamak bana manasız geliyor.. ama ileride güzel birşeyler düşünebilirim, uo karakterime bir hikaye yazmaya başlamıştım ama sonu gelmedi, halen ultimatr sitesinde duruyor.. :)[signature][hline]Deekin - Level 4 Kobold Bartman vs Raistlin - Level 41 Demi-Goth
*Raistlin casts Haxxored Hantergranate of Doom 3*
*Deekin plays Kalashnikof*
*Raistlin dances to the rythym of the drums and afterwards the lead*
*The party gains experience: IDKFA XP*
*Deekin gains new character level: Über-Char of TSR Writer*
Mesaj tarihi:
yav kaltedicem simdi birilerini :P
basta sami sona quiyi :P
abi ben karekterine backround yaz demedimkiii .p
mesala...
star trek izleyeniniz yokmu hich kardesim :P
star date bla bla
"Corporation liderimizin emriyle gitmiş oldugum görevi tamamlamiş vede ikinci kaptanima homebase imize dönmek icin rota düzenlemesini emretmiştim.. Mürettabatim gergindi icinden gecmekte oldugumuz sektorler güvenli sayilmayacak yerlerdi hatta bazı dedikodulara göre bu bolge korsan sirketlerin avbölgesiydi.. "
gibi..
taam süferbisi deil ama ufakta olsa bi baslangictir. :P[signature][hline]

[Bu mesaj Creel tarafından 12 Eylül 2004 12:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
hoca background olmadan karakterin hikayesi biraz iğreti durur bence baş kahraman o olacaksa. hem dediğim gibi, dünya hakkında daha çok bilgi gerek ki oturup özellikle baştan sona okumadım kim kimin nesi diye, genel hatları biliyorum sadece ne nedir diye. çoğu kişi de böyledir sanırım, olmayan varsa buyursun yazsın tabii..

ehe qui evet ona gönderme yapıyorum.. :-p[signature][hline]Deekin - Level 4 Kobold Bartman vs Raistlin - Level 41 Demi-Goth
*Raistlin casts Haxxored Hantergranate of Doom 3*
*Deekin plays Kalashnikof*
*Raistlin dances to the rythym of the drums and afterwards the lead*
*The party gains experience: IDKFA XP*
*Deekin gains new character level: Über-Char of TSR Writer*
Mesaj tarihi:
tamam sen gecmisi bilinmeyen imparatorlugun direk olarak amiral atadigi bi adamsin hadi olm :P
yada
hmm
sen zöel bi deney sonucu gecmisini unuttun ama alidigin kaptanlik egitimi ile picard a filan pabuc yedirion aslansin filan :P
yirim tarihini simdi.. :)

bir kere karsilasmistim bi grub tip vardi (simdi isimlerini animsamiorum) acaip infolari vardi hepsinin kardesler yakin arkadaslar filan bole aynı okuldan mezun olmushlar(infolarindaki bilgi) caldari tiplemeleriydi) o zaman demistim aslansiniz beee yürüyün kim tutar sizi :P
bi dende minmatar vardi adam amar düsmanligini yamzisti infosuna deliler gibin uzundu[signature][hline]
Mesaj tarihi:
+ olarakkkk vallaa elimdeki yada aklima glen ilk ornek oldugu icin (aslina babylondada da bahsedebilridim ama:P) nese picardin gecmisini bilmiodum ben ilk izledigim yillarda hatta shu an bile cok iyi bildigim sölenemez :P ama adamin olaylara verdigi tepkilerden nasil bir kisilik oldugunu nalayabiliyorum buradan yola cikarsak kisa bir öyküicin deliler gibi backrounda gerek yok derim :)
mesala baslarsin
Gallente Mega.. (tam adını unuttum simdi;?!!?) sınıfı Battle Ship Truain..
Captain Sobian kisisel kayıtlari..
"Oldum olasi caldarilerden nefret ettim.. onlarla yapilan savaslarda ön saflarda olmak icin neler vermezdimm... simdiyse fedarasyonun ileri gelenleri caldari sirketleri ile anlasma yapip beraber bir seyler yapmaktan bashediorlar bu benim icin tamamen bir kabus..."
Sistem Tt-734
heh bundan yola cikarak bir gallentenin bir kac caldari mining gemisine eskortluk yaptigi hatta bir kac korsanin bu konvoya saldirdigi ile ilgili bisiler yazilabilir.. burada adamin ne hissetigini neler yapabileceini caldarileri kurtarmak icin caba gosterecekmi kısımlarini filan az da olsa anlayabilirsin.:P[signature][hline]
  • Yeni Oluştur...