Werb Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 evet bu sene öss ye giricek olan; kısacası öss zede olmaya aday olan arkadaslar kimler :) hehe rakiplerimi tanımak isterim cok calısan arkadaslar msg larına bi yıldız, cok akıllı olup calısmayan arakdaslar iki yıldız, hem akıllı hem calıskan olanlar yazmasın heh bi de ben sımdı bilgisayarı yollamak istemiyorum bilgisayarsız olmaz diyorum ama oluncada ders calısamıyorum onun icinde ayrı bi dusuncesi olanlar yazsın bana bi cozum onersınler saygılar... [ayrıca 2004 - 2005 ogretim yılı herkeze kutlu olsun insallah gecmıs yıllardakı gibi sıkıntılı olmaz :)] [Bu mesaj Werb tarafından 14 Eylül 2004 21:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 ben üni ye girdim ne yazayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werb Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 puanı yuksek deilse yaz :) burda amac moral yukseltmek dusurmek deil ama odtu bilgisayarı fln kazandıysan yazmassan cok sevınırım euheehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Gökçeada / Reklam ve Halkla ilişkiler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 ben yazmıyorum o zaman :D[signature][hline]Msn : [email protected] [spo1=Gandalf Balrog Geyiği Okumak için Tıkla]- yuuu şaaaal naaat paaaaaasss! - rahat ol canım gitti çocuklar bizbizeyiz... - yuuu.. ha... hmm... ee naber aslan? dipte değişiklik var mı? - yok be baba bildiğin gibi... biraz ateş biraz karanlık hiç bi numara yok... karıya kıza hasret kaldık aşşağıda... - sorma be bize de istarisin dediler sonsuz kudret dediler ama yaş oldu üçbin... ötmüyor artık kuş...[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 ben çok akıllıyım:) ama daha şuan baymış durumdayım tempo düşük olmasına rağmen...günde 120soru çözüyorum min 300 olması lzm fln diolar...bilemiorm.[signature][hline]gönlünde yer yoksa güzelim,dert etme ayakta da giderim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 *!el kaldırır* title isterük!! öss nubisiyiz öle bişey işte... o günde 34857438 soru çözmessen kazanamassıncı zihniyetede kafam gire ayrıca. olay kafada biter bence...[signature][hline]izinsiz gösteri MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 yürü be[signature][hline]gönlünde yer yoksa güzelim,dert etme ayakta da giderim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 ben de gircem. Eskisehir FAtih Fen LiseSİnden katılıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werb Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 yuru be :) ben hic soru cozmuom bilgisayar yuzunden buna care bulabilcek yokmu gercii gerekte yok ehhehe öhüüm ama kazanırım heralde öss dusunce deil cok soru cozmek istiyo diyenlerede ayrıca bunu gosterecem az calısmayla girecem bakalım nerde bitiyo iş kafadamı eldemi KAZANAMAMAK ZORUNDAYIZ PATIYLEEEĞĞĞĞ turkiye sıralamasına girersem paticik tişortuyle cıkcam buranın reklamını yapıcam hehhehe bişi daha sorucam öss de butun soruları yanlış yapana odul varmıs dogrumu [butun sorular 180 tanemı ne işte o kadar sorunun hepsi yanlıs] ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 sen hepsini doğru yapmaya bak . gerisiyle uğraşma :D Bilgisayarı da tam karşına al . Monitörün tam ortasına tekme attıktan sonra kasaya bi sağ bi sol çalışabilirsin eğer kendine hakim olamiosan , oturup çalışamıosan :D[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werb Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 zaten hepsini yanlıs yapmak icin butun herseyi bilmek lazım yanı bilerek cozmek lazım bu arada ekrana tekmek attım o da bana attı nabiyim?? :) son soru bu sene full cıkartan ogrenci vilayetlere gore cevap kagıdının arkasını karalamıs makina hepsini dogru saymıs bu dogrumudur sınavda kopya cekmek caizmidir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 ben giricem öss ye yanlız öss mi bana giricek orasını kestiremedim :D[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 ÖSS'ye dikkat edin valla, kaşla göz arasında giriveriyor backdoordan.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 BEN! LİŞSE 3 ÜM MA DAHA HİÇ TEST KİTABI KAPAĞI ACADIM SÜTELİK 2 YILDIR DERSHANE GİDİOM! denemelrde 195 yapıom dershanede uyuyyom okul-aile-sefgili sorunalrım var hocalrımı sefiyorum dersleri sefmiyorum zeki,cevik,ahlaklıyim...[signature][hline]Friend is a four letter word... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 evet bende öss nin girmeye hazırlandıklarındanım bu sene :/[signature][hline]gerçek gerçekten gerçek midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 gençler kocaeli'ndeyim gelin eheh[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 normalde bu sene girmem lazımken öss ye maalesef 2 sene sonra girecegim hem hazırlıgı 2 sene okudum(kaldım ülen) simdi lise 2 deyim lise 4 seneye uzadı ki(lol) üzülsem mi sevinsemmi ulan hayuatımı yasıyorum diye seviniyorum bi bakıyorum 20 yasında mezun olacam höööh[signature][hline]Absolut, 10 Eylül 2004 23:56 tarihinde o kadar güzel demiş ki: Keşke sigarayı her yaşa yasaklasalarda zoraki bıraksak. Çünkü gerçekten başa bela birşey sigara. İçen herkesin bırakmak istediği birşey. Burda çıkar birileri ben seviyorum vs vs vs der birazdan ama emin olunki o da hiç başlamamış olmayı ister. Bilerek hergün biraz zehir almaktan hiçbir farkı yok ve bu yasal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Ben giricem bu sene 2. senem olarak össdeki bu seneki sınavdan 285 gibi bi puan aldım. Bu sene kasmayı düşünüyorum bakalım hayırlısı.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Öss yle aramda daha önce birçok münakaşa yaşandı, ben ona girmeye niyetlendiğim zmnlarda hep o bana girdi. Ama bu sefer durum değişik, bomba gibi döndüm. Ege rektörlüğü beni bekliyor kayıt yapmak için... Edit: yani inşallah... [signature][hline]The clash of honor calls to stand when others fall [Bu mesaj KHaRoN tarafından 14 Eylül 2004 23:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Acı çekin. dip not: öss ye kafam girsin[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar