BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 o zaman hemen buradan buyrun; http://tinyurl.com/6zpzzls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 bitti benimki =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Did you mean: senin sınavın yokmu? KAPAT LAN BİLGİSAYARI!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 2.şık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 edepli şık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 gel memesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Benim haziran 6 kıhhhh Ama tabii tam logaritmikken otokorelasyonu olan, ilk farkları alıp otokorelasyondan arındırdığımda da yapısal kırılması çıkan ve hatta onu da giderip de öküz gibi model kurduğumda açıklanma oranı 0.96'dan 0.04'e düşen bir modelle uğraşıyorum. EKONOMETRİ SANA LANET ETTİM BİR KEZ DAHA Ben fizik okuyacaktım, deli bilim adamı olacaktım, ah ulan Turgut Hoca; tiksindirdin beni fizikten, yaktın beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 sınav yokta sırf kötü mooddayım diye 2. şık. kusura bakma sadfk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 is aramaca =| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amphitrite Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 sınavlar başladı başlayacak; ama nedense saçma salak bi rahatlık var bende. amaaann altı üstü sınav ya, canımı mı alacaklar modundayım her zamanki gibi. tek fark şu ki, 2 hafta sonra mezun olucam kısmetse hani böyle rahat olma gibi bi lüksüm yok aslında. :D daha çok iş arama derdindeyim diyebilirim; ama bunun için önce mezun olmam gerektiği gerçeği de ayrı bir ironi... bilgisayarı kapatıp gözlerime daha yorucu bi aktivite yaptırayım bari. my dear fellow books and plays and theories and bits and pieces, hello there! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 ürkek ceylanim BSG'yi hic haketmiosun ama yangina körükle gitmissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 elim varmadı martı ağbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar