Korax Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Bi sorun kesfettim yalniz, cektigim linux ve apple cdleri olmamis, calismiyo, problem onlardan kaynakli. Yalniz orjinal apple cdsi ile denedigimde yine de diski görmuyo. Yani diski hicbisekilde gösteremiyorum halen, olay tamamen hdd'de halen cözum bulabilmis degilim :( carsambaya kadar cok var dsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 bu konuyu okudum, disk utility'den harddiski kontrol ettim, "beyond repair" dedi. oeh diyorum. bu foruma bu laneti sen getirdin korax Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 napıyosunuz abi disklere sorması ayıp sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 abi yeni diskler hacim yaratmak amacıyla sectorlerin fiziksel boyutunu / aralığını falan daralttıkça daha narin oluyo böyle. 3 ay önce 8 disk geri verdim ben :) aynı diskten evdeki bilgisayarda da var, o da 1.5 TB yerine 500 GB çalışıyo şu an. geometry değişmiş falan gibi bişeyler yazdı denediğim bi linux utilityde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 ben acikken cok tasiyorum bilgisayari, boyle birseyin geleceginden uc asagi bes yukari haberim vardi zaten. ssd almak istiyorum da cok pahali =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 sorma ya az önce bi firmanın pci-x kartla 2 GB/slik 900 GB SSD disk ürettiğini gördüm. ağlarım lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 ya oyle tblik birsey de olmasina gerek yok da, 256gb 500 dolar ne oluyo.. aslinda superdrive'i cikarip yerine koymak var da.. modifiye isine girmek istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 zaten o dediğim icadı almak için heralde 5-6 imac parası verirsin heralde. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 mum ortaklasa bi 512lik ssdye girelim, 2 partition yapar kardes kardes kullaniriz :P Suan nasil bi bas agrisi var anlatamam, butun logic, aular, vstler hepsini bastan kurdum alete, beyni sulandi dun saat 12den gece 4e kadar. Daha bidunya bisey var yeniden yukleyecegim :( Ama surekli bi backup alarak ilerliyorum hehe Ha buarada sen iyisin yine diski göruyo senin alet, benim diski ne windows ne linux ne osx hicbisey görmuyo :D Buarada seagete momentus xt mi alsam diom 500gblik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 250 lik ikinci nesiller ucuzlamıştır artık ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 abi var yinede bi 300 500 dolari rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 2.5" external taşımak koyar mı peki çok? yani torrentleri ona linkleseniz falan dicem de. cok ergonomik olmaz macbook o şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Abi olay o iste, ergonomik olmaz. Film isini gectim, sirf logic ve icindeki sesler 50gb. Ustune ekledigim au'lar vst'ler ile suanda 110gb'i buldu zaten. Kayit yapsam, proje yapsam, bunlarinda tanesi 1-2gb rahat bulur. Ortalama sirf 150gb falan logic icin gerekli bana. Hani daha filmdi, muzikti, resimdi falan atmadim bile icine. Aslinda 32gblik flashdisk alip icine 15-20 tane film ona atsam, hayvani bi muzik arsivim yok, 10-15 gb bi mp3 arsivi yapsam, 200gb ve uzeri bi ssd isimi görebilir gibi sanki. Edik: abi 250'lerin en dusugu 1000 lira falan, cok para yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 link koydurtmayın bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Yinede pahali agalatör, seneye kadar momentus ile idare edip bitane 512lik alirim ben muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 paha değişkendir abi. ben 2k € verdiğim alete 700 lira ssd esirgemem açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 o zaman altindaki arabaya duzenli olarak 3-5bin liralik masraf yaptigin kanisina varabilir miyiz esh? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 tamam da ssd 1 kere alınmıyor mu? ben 60 lık ssd yi iki laptopta kullandım sırayla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Mum, söyle bir şey düşünüyorum ben, danışayım sana. Yeni notebook'u aldığımda bir-iki haftaya bir de 64 GB'lik SDD alayım diyorum içine koymak için. Müzik ve filmleri NAS'da tutmayı, yer kaplayan programları (ki kendileri sadece oyunlardan oluşuyor müzik işini sadece notasyon ile götürdüğüm için yıllardır kendi kendime) bir USB harici HD'ye yükleyeyim diyorum, şuna hatta: http://www.wdc.com/tr/products/products.aspx?id=480 Müzik ve film sorun çıkarmaz ama oyun oynarken çok bir performans kaybı yaşar mıyım? Daha önemlisi, 64 GB SDD alıp içine sadece Windows ve oyun dışı programları yüklemek gerçekten değecek bir şey mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 performans sorununu kesin yaşarsın, yani sorun olmasa bile dahili disk kullanır gibi olmaz. Anca min. e-sata ve 7200 rpm bi diski olan harici alırsan benzer performans yakalarsın. Harici disklerde ömrü uzatmak, az elektrik harcamak vs. için daha agresif bi bekleme modu uygulaması var çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 aslinda macbooklar icin superdrive replacement kitler var. dvd-romu cikartip ikinci bir harddisk takabiliyorsun, yaninda da dvd-rom case'i geliyor, usb den kullanabiliyorsun lazim olunca. o tarz birsey yapip ssd ile kombine etmek lazim. yoksa external ile yapacagin her is cok yavas olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 aha, abi bunu niye daha önce söylemedin, super bi fikir bu. Gider direk bi 120lik ssd alirim böyle bisey varsa, butun sistemi ve logic'i falan icine kurarim onun. Anaam harika fikir valla, dvdromu ayda yilda bikere anca kullaniyorum zaten sistem yukleme disinda valla, hemen bi arastiram ben bu konuyu, varmi senin bildigin biriki urun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Optibay var mesela. Tek mesele optik surucunun oldugu yerde motion sensor yok calisirken hareket ettirirsen harddisk gene ucabilir ssd yi oraya takmak lazim. Sata2 orasi ama su anki ssd ler icin hizi yetiyor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 sene 2011 hala optik medya ... öyle bi imkan varsa sökün gitsin abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 PC ile oluyor mu bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar