Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avenia UO Client

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yeni format attim avenianin clientini yüklemek istiyorum fakat sitesi kapali . Bana yardım elini uzatabilecek birine ihtiyacım var :)[signature][hline]You hate me to say that i did not obey!!!
Mesaj tarihi:
neresi hades ?
patipet mi ?
Arkadaş yardım istemiş bir tane Uo Emülatoru kullanan shard a baglanmak için.Bu cok bilirim kuralcıyım imajlarını bırakın artık arkadaslar..Yetkili var burda varsa bir yanlıs gelir mudahalesini eder..Bir moderator maskesi takmıs geziyosunuz cogu arkadas böle suan uo emulatorleri bölümünde..
En çok tartışma cıkan sorun yaşanan bölüm burası..

[signature][hline]Game experience may change during online play...

[Bu mesaj Eternal tarafından 14 Eylül 2004 14:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Hadescik, 14 Eylül 2004 14:26 tarihinde demiş ki:
bunun yeri burasıda değşl yanlız bunu bilde

eger sitesi açılmıyorsa bence dogru yere açmı$.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki:
abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
Mesaj tarihi:
Bence sen benim yazdığımı okumadın.
Zaten burası freeserverlarında konuşulabilceği bir bölüm sitesi kapalı olsada olmasada bu soruların burda yanıtlanabilceğini düşünüyorum.[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki:
şopar sensin lan ben tinerciyim

Ra

[Bu mesaj Ra_tyillustrious tarafından 11 Ocak 1071 12:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
aah ah nerden nereye avenia clientdan konu balkan savaşına kadar geldi . Şakir nerde kaldı bizim çaylar . Avenia UO sitesini ziyaret ederek bakımda olduğunu görebilirsiniz .[signature][hline]You hate me to say that i did not obey!!!
Mesaj tarihi:
ben yanitlayayim
www.avenia-uo.com/avenia.zip
adresinden indirebilirsin ayrica site suan acik deil ama forum aktif

www.avenia-uo.com/forum adresinden forumlara ulasabilirsin[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..
so, Forget the name... Play the Game..

Kendimi öldürüp intihar süsü vericem.

Asker sorar: dogum kontrol haplarini kim kullanacak?
  • Yeni Oluştur...