LiGhTfOrCE Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 yeni format attim avenianin clientini yüklemek istiyorum fakat sitesi kapali . Bana yardım elini uzatabilecek birine ihtiyacım var :)[signature][hline]You hate me to say that i did not obey!!!
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Bende biyerlerde olucak özel mesaj at msn ver gonderiyim ordan..[signature][hline]Game experience may change during online play...
Pluton Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 bunun yeri burasıda değşl yanlız bunu bilde[signature][hline]HaD£S® Komikalite - Bedava Asp Forum Desteği - Mizah ve Niceleri... Hiphop Türk Türkiyenin En Geniş Hiphop Müzik Sitesi....
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 neresi hades ? patipet mi ? Arkadaş yardım istemiş bir tane Uo Emülatoru kullanan shard a baglanmak için.Bu cok bilirim kuralcıyım imajlarını bırakın artık arkadaslar..Yetkili var burda varsa bir yanlıs gelir mudahalesini eder..Bir moderator maskesi takmıs geziyosunuz cogu arkadas böle suan uo emulatorleri bölümünde.. En çok tartışma cıkan sorun yaşanan bölüm burası.. [signature][hline]Game experience may change during online play... [Bu mesaj Eternal tarafından 14 Eylül 2004 14:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 said: Hadescik, 14 Eylül 2004 14:26 tarihinde demiş ki: bunun yeri burasıda değşl yanlız bunu bilde eger sitesi açılmıyorsa bence dogru yere açmı$.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
Ra_tyillustrious Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Zaten UO Emulatörleri bölümüne girerken açiklayici ibarelerdeki freeserverlar yazısını görmemek ve bilmemek alışkanlık oldu.[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim Ra
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 HEDE HÖDÖ ULAN. :D Adamı dövmediğiniz kalmış mauauah.[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos |
Shinoda Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 RA Sitesi kapalı yazmış arkadaşımız okumadın sanırım.
Ra_tyillustrious Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Bence sen benim yazdığımı okumadın. Zaten burası freeserverlarında konuşulabilceği bir bölüm sitesi kapalı olsada olmasada bu soruların burda yanıtlanabilceğini düşünüyorum.[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim Ra [Bu mesaj Ra_tyillustrious tarafından 11 Ocak 1071 12:34 tarihinde değiştirilmiştir]
LiGhTfOrCE Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 aah ah nerden nereye avenia clientdan konu balkan savaşına kadar geldi . Şakir nerde kaldı bizim çaylar . Avenia UO sitesini ziyaret ederek bakımda olduğunu görebilirsiniz .[signature][hline]You hate me to say that i did not obey!!!
schaker777 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 ben yanitlayayim www.avenia-uo.com/avenia.zip adresinden indirebilirsin ayrica site suan acik deil ama forum aktif www.avenia-uo.com/forum adresinden forumlara ulasabilirsin[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game.. so, Forget the name... Play the Game.. Kendimi öldürüp intihar süsü vericem. Asker sorar: dogum kontrol haplarini kim kullanacak?
LiGhTfOrCE Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 saolasın[signature][hline]You hate me to say that i did not obey!!!
Öne çıkan mesajlar