Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ben bu kiza asik oldum bittim oldum elimdeki kitabi yiyecegim.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Elizabeth Hurley in daha çocuksu ve yumuşak hatlı, sempatik versiyonu gibi geldi bana. Dikkatli bakın belki sizde benzetirsinişz hurley'e

TT'yle gelip alıyorsa emin ol abisidir! Unili bir çocuk kapmış demektir büyük ihtimal.
*Satıcı çocuğu dinler: Su suuu soğuk suuu!*
Mesaj tarihi:
bu ne abi
war of the souls bitti bir de talesimi çıktı
ben türkiye'de daha war of the soulsun ikincisini bulamadım
ben mi salağım
sen mi süpersin?[hline]"soyut gerçek olmaz, gerçek daima somuttur."
V. İ. Lenin
Mesaj tarihi:
Kötü Haber,
Gerekli Şeyler DL le ilişkilerini bozmuş, irtibatı kesmiş. İngilizce kitap gelmiypr, ha biz daha doğru dürüst War of Chaos Tale lerini, War of Soul okumadık o ayrı
kronoloji iyi sapıttı
Mesaj tarihi:
said:
mexinth, 16 May 2003 00:12 tarihinde demiş ki:
Elizabeth Hurley in daha çocuksu ve yumuşak hatlı, sempatik versiyonu gibi geldi bana. Dikkatli bakın belki sizde benzetirsinişz hurley'e

doğru, hurley şimdi yaşlandı tabii ama bir 10 yıl önce kardeşi sanılabilirdi.. :)[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head!
Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!!
Police: That's a minigun!!!
Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!!
Mesaj tarihi:
abi bunlara a$ik olup kafayi yersiniz bole $eyler gercek olmadigindan gercekmi$ gibi dusunmek yorar adami :) kendini inandirdiktan sonra gercekten olmadigini bilmekte yorar :)[hline]klavye i$te, bildigin klavye.
Mesaj tarihi:
said:
mexinth, 16 May 2003 00:34 tarihinde demiş ki:
Kötü Haber,
Gerekli Şeyler DL le ilişkilerini bozmuş, irtibatı kesmiş. İngilizce kitap gelmiypr, ha biz daha doğru dürüst War of Chaos Tale lerini, War of Soul okumadık o ayrı
kronoloji iyi sapıttı

Su anda Fallen Sun okuyorum Lost Star ve Vanished Moon hazır ve dli bitirecem
nıhahahaha[hline]Blood never ends without the power of wisdom
Mesaj tarihi:
Benim boyle bi tanidigim kiz vardi tam boyle ama hafif andiriyor sanki bunu mavi gozlu sac rengi ayni burnu fln ehehe valla bana pas vermedi
Mesaj tarihi:
mina iğrenç bir karakter, vanished moon'da açık açık belli ediyor iğrençliğini

ayrıca çirkin..

nerde crysannia, nerde lauralanthalas...

ahh ahh, keşke vanished moon'u falan okumasaydım[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz
Mesaj tarihi:
Bütün kitapların ingilizcesini istiklalin sonuna doğru Gs yi geçtikten sonra solda Robinson Crusoe diye bir kitapevi var. Orada bulabilirsiniz bunu oradan aldım resim aynı ama kapak biraz değşik benimkinin tasarım yani.[hline]deep.
Mesaj tarihi:
Bu arada kısı beğenenler; Kitapda çok daha mükemmel gözüküyor. Kitabın bendeki ası The Search For Magic yani kısa kısa hikayelerden oluşuyor tek kişi yazmamış büyü kalktıktan sonra kendi imkanlarıyla büyüyü arayanları anlatıyor [her ne kadar aramakla ilgili birşey göremediysem de daha.Mesela eski büyülü nesnelerde kalan gücü kullanıyorlar.][hline]deep.
Mesaj tarihi:
En yakın zamanda şu robinson kitabevini ziyaret edelim, dl in sitesinden kronolojiye baktım. Sırayı buldum.
Bu arada War Of Chaos Series - Tales güzelmiş. 5 kitap totalde Tam dragons of summer flame zamanlarında krynn ve ansalon un diğer köşelerinde yaşanan mücadeleleri anlatıyor.
  • Yeni Oluştur...