Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 aaaa Matt hhhheeh biliyom bu adam dehşet ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 crysannia süperdi. Bizim çeviri kitaplarda niye böyle kapaklar olmaz ona kızarım ben. Silah kardeşliğinde raistlin kafayı yemiş yaşlı bunak görünümündeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Değişti kapaklar haberiniz yok mu bu adamın resimlerini koydular.[hline]deep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Elizabeth Hurley in daha çocuksu ve yumuşak hatlı, sempatik versiyonu gibi geldi bana. Dikkatli bakın belki sizde benzetirsinişz hurley'e TT'yle gelip alıyorsa emin ol abisidir! Unili bir çocuk kapmış demektir büyük ihtimal. *Satıcı çocuğu dinler: Su suuu soğuk suuu!* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
general83 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 bu ne abi war of the souls bitti bir de talesimi çıktı ben türkiye'de daha war of the soulsun ikincisini bulamadım ben mi salağım sen mi süpersin?[hline]"soyut gerçek olmaz, gerçek daima somuttur." V. İ. Lenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Kötü Haber, Gerekli Şeyler DL le ilişkilerini bozmuş, irtibatı kesmiş. İngilizce kitap gelmiypr, ha biz daha doğru dürüst War of Chaos Tale lerini, War of Soul okumadık o ayrı kronoloji iyi sapıttı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 said: mexinth, 16 May 2003 00:12 tarihinde demiş ki: Elizabeth Hurley in daha çocuksu ve yumuşak hatlı, sempatik versiyonu gibi geldi bana. Dikkatli bakın belki sizde benzetirsinişz hurley'e doğru, hurley şimdi yaşlandı tabii ama bir 10 yıl önce kardeşi sanılabilirdi.. :)[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cicco_Porcelli Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 bittim.[hline]Emekli Ultima Online Player Icq:94532373 ----------------------------- White Rakkad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 goldmoon dimi o[hline]"Fevaxium" Vern "Krakilin" Clemente Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
klavye Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 abi bunlara a$ik olup kafayi yersiniz bole $eyler gercek olmadigindan gercekmi$ gibi dusunmek yorar adami :) kendini inandirdiktan sonra gercekten olmadigini bilmekte yorar :)[hline]klavye i$te, bildigin klavye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Aaah ah Goldmoon değil bir türlü gelmiyor kitapta da .. hay![hline]deep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 said: mexinth, 16 May 2003 00:34 tarihinde demiş ki: Kötü Haber, Gerekli Şeyler DL le ilişkilerini bozmuş, irtibatı kesmiş. İngilizce kitap gelmiypr, ha biz daha doğru dürüst War of Chaos Tale lerini, War of Soul okumadık o ayrı kronoloji iyi sapıttı Su anda Fallen Sun okuyorum Lost Star ve Vanished Moon hazır ve dli bitirecem nıhahahaha[hline]Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Npc Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Benim boyle bi tanidigim kiz vardi tam boyle ama hafif andiriyor sanki bunu mavi gozlu sac rengi ayni burnu fln ehehe valla bana pas vermedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Npc Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Daha dikkatli baktimda tam benzemiyor ama yani bayagi andiriyor yada benim yaram oldugu icin gocunuyorum :):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 başlıktakine benzer düşüncelerim var summer flame in kapağındaki Usha için :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Bence Usaha o kadar iyi degildi ama Fallen Sunda Minaya biraz daha vurgu yapsalardı şimdi minayı konusuyo olurduk[hline]Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 mina iğrenç bir karakter, vanished moon'da açık açık belli ediyor iğrençliğini ayrıca çirkin.. nerde crysannia, nerde lauralanthalas... ahh ahh, keşke vanished moon'u falan okumasaydım[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Valla Fallen Sun kapagında cok da igrenc durnuyo ama bu kitaptaki hatun da guzel yani[hline]Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 emalethin yandan yemişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Monster Manual sayfa 149....NYMPH[hline]Valla Paticiğimizden iyi olmasın Gelişmekte olan güzelim forumuma Herkesi beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Bütün kitapların ingilizcesini istiklalin sonuna doğru Gs yi geçtikten sonra solda Robinson Crusoe diye bir kitapevi var. Orada bulabilirsiniz bunu oradan aldım resim aynı ama kapak biraz değşik benimkinin tasarım yani.[hline]deep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Saint Antoinenin 3 yanı[hline]Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Bu arada kısı beğenenler; Kitapda çok daha mükemmel gözüküyor. Kitabın bendeki ası The Search For Magic yani kısa kısa hikayelerden oluşuyor tek kişi yazmamış büyü kalktıktan sonra kendi imkanlarıyla büyüyü arayanları anlatıyor [her ne kadar aramakla ilgili birşey göremediysem de daha.Mesela eski büyülü nesnelerde kalan gücü kullanıyorlar.][hline]deep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Mina veya yeni Lauranthalasanın yanında bence biraz sonuk kalıyo:lol:[hline]Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 En yakın zamanda şu robinson kitabevini ziyaret edelim, dl in sitesinden kronolojiye baktım. Sırayı buldum. Bu arada War Of Chaos Series - Tales güzelmiş. 5 kitap totalde Tam dragons of summer flame zamanlarında krynn ve ansalon un diğer köşelerinde yaşanan mücadeleleri anlatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar