Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Yok yok karar verdim yiyecem bu kitabi okuduktan sonra ya bir insan bu kadar mi guzel cizer.Bir insan bu kadar mi guzel olabilir!?!? Buna benzeyen arkadasininz tanidiginiz varsa hemen pm atin.[hline]Nefret etme! Özgürlüklerini kısıtmaktan başka bir şeye yaramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 yok oyle biri sadece çizilebilio o :p kim çizmiş bu arada ?[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Elmore çizmiştir bence o yapıyodu dl kitaplarının kapak çizmlerini[hline]Everything is about Sex,Drugs and Rock n' ROLL ! The Anarchist Reality is Imprisoned by Self-control and Time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Matt Stawicki ya harbi bittim resim biraz kalitesiz cikmis olabilir ama elimdeki kitapta super ya dudaklari o kadar opulesi ki aaah :)[hline]Nefret etme! Özgürlüklerini kısıtmaktan başka bir şeye yaramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 ben varım.. ama şansın yok ki cinsiyeti tutturamadın :D[hline]orduma katılın gücünüze güç katın >> >push here< ........................................................... Hä¥ättä Hër ZäMäñ MùtLùLùğùñ Dørùğùñdä GüLüñmëz, ßäzëñ §ırF Hä¥ätä GıCıKLıK øL§ùñ dÎë ùÇùRùmùñ Këñärıñdä bÎLë §ıRıtäcäk§ıñ!! =-¤|¶¯`°²¤> §hëKÎLChøCùQ <¤²°`¯¤|¶-= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 shekil ne diim yani dicek bişi bulamıyorum ehe[hline]#Prena.net#... [b][i]#Serdar'ın Tahtası#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Sacindaki gumus sey be saclarindaki parilti cok sey katiyor resme.[hline]Nefret etme! Özgürlüklerini kısıtmaktan başka bir şeye yaramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 hollanda güzleine benziyo yüzü ama saçları bu renk değil onun[hline] I know that I was born and I know that I’ll die. The in between is mine. I am mine. www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 said: Prawler, 15 May 2003 16:58 tarihinde demiş ki: shekil ne diim yani dicek bişi bulamıyorum ehe[hline]#Prena.net#... [b][i]#Serdar'ın Tahtası#... [email protected] ehueh :D evet baya bi seksiliği var kızın.. P.S: kadın yada kız olup olmadığını bilmediğim için ve moralini bosmamak için kız diorum..:-P öğĞk. iğrenç bi espiri oldu biliyorum, tamam tamam sustum.. dup tıss dup tıss :)[hline]orduma katılın gücünüze güç katın >> >push here< ........................................................... Hä¥ättä Hër ZäMäñ MùtLùLùğùñ Dørùğùñdä GüLüñmëz, ßäzëñ §ırF Hä¥ätä GıCıKLıK øL§ùñ dÎë ùÇùRùmùñ Këñärıñdä bÎLë §ıRıtäcäk§ıñ!! =-¤|¶¯`°²¤> §hëKÎLChøCùQ <¤²°`¯¤|¶-= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Baba bu kızı alcan karşına koycan sabaha kadar ööle seyretcen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 gerçekten çok iyi çizim, benim de hoşuma gitti doğrusu.. :) karakterin adı belli mi bu arada yoksa öylesine mi bir çizim?[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Daha oraya gelmedim :P[hline]Nefret etme! Özgürlüklerini kısıtmaktan başka bir şeye yaramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 bu resmi gördükten sonra hala stawickiye karşı elmore u savunan çıkarsa bizzat ilgilenicem kendisiyle... war of soulsun kapakları da muhteşemdi zaten. stawicki yönetir...[hline]Endure. In enduring, grow strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 çizimlerini çok sevmesem de sovereign stone trilogy nin ilk 2 kitabından sonra elmore un hayal gücünü takdir ettim :)[hline]Time asks no questions, it goes on without you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 bizim okulda şerefsizim böyle bi kız var acayip bi kız cok havalı ama TT ile biri alıp götürüyo hergün heralde abisi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Ya varsa yaşayan böyle biri lütfen söyleyin abi mabi tanımam valla.[hline]Nefret etme! Özgürlüklerini kısıtmaktan başka bir şeye yaramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 yaşayanı bulacaksın da dünyayı kurtarma quest'lerini ve kılıcını bırakıp sana koşacak değil mi? :)[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 stawicki güzel çizior ewet. şeyi de o çizmişti sanırım fallen sun daki mina yı.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Matt Stawicki çok iyi bir yazar gerçekten zaten bir sürü server'ın connector'ında onun çizimleri kullanılıyor (her ne kadar yasak olsa da), kadına gelince fena değil ama aşmış ötesi diyemiyiceğim bilmiyorum belki bendendir de zaten böyle beyaz saçlı bir hatun bulucan, bozdurmamış olacak, liseye gidicek hedehödö yane[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 size kötü bi haberim var bu tür çalışan ressamlar genelde model kullanırlar aslında her zaman model kullanırlar yani saçrengini bilmem ama var böyle bi hatun diye düşünebilirsiniz rahatlıkla. ve stawicki götürüyo hatunu :)[hline]Endure. In enduring, grow strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 hyr hiçbi zaman model kullanmıyorlar adamların yaşları zaten cok ileri ileri seviye cizerler böyle şeylere gereksinimleri olmuyor bu arada stawicki tam adını verebilecek varmı ps:kalem ve kagıdın gücü ortaya neler cıkarıyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 heyyyyyt bulun len bana o hatunu.[hline]POPÇULAR DIŞARI !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Kitaptaki versiyonu çok daha süper gözüküyor.Yani elimdeki.[hline]deep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 elmore daha iyi stawicki'den crysannia ve lauralanthalas'ı unutuyorsunuz galiba ?[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 www.mattstawicki.com buydu sanırım URL'si, her çeşit çizimlerini görebilirsiniz, bir sürü shard'ın da connector BG resimlerini göreceğinizden eminim =)[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar