devhochi Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Messenger'ın zar özelliğiyle bir gün yapmayı planlıyorduk oldu. Plug-in'i çekip bağlanan herkes listesinde [email protected]'u eklesin. 14.09.2004 tarihinde yani yarın yapacağız. Hikayeyi ben anlatacağım. Her kafadan ses çıktığı takdirde yeni bir masa kurulacak ve o kişi alınmayacaktır. Sırayı ben size söyleyeceğim. Saat tam 14:00'da başlayacak. Tüm masaüstü severleri bekliyorum... Adresler : Messenger Plus Zar Plug-in'i D&D Zar Plug-in'i[signature][hline]Beynini Yedirmek İsteyen Tıklasın... FRPG'ciler Derneği yani FRPGDER 'e siz de katılın ... Çok yakında geliyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
devhochi Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 zar plug-in'inini eklemek zor , bu nedenle ekleyemeyen olursa da olsun önemli değil ben onun yerine zar atarım...[signature][hline]Beynini Yedirmek İsteyen Tıklasın... FRPG'ciler Derneği yani FRPGDER 'e siz de katılın ... Çok yakında geliyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
devhochi Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Beyler ilgi bu kadar mı düştü yani lütfen ya...[signature][hline]Beynini Yedirmek İsteyen Tıklasın... FRPG'ciler Derneği yani FRPGDER 'e siz de katılın ... Çok yakında geliyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
devhochi Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Katılacak olan hiç mi yok..*[signature][hline]Beynini Yedirmek İsteyen Tıklasın... FRPG'ciler Derneği yani FRPGDER 'e siz de katılın ... Çok yakında geliyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 yok d2 oynuycam[signature][hline]Kurallar. Kurallar.. Kurallar... Kurallar.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 devochi daha önce çok denedik. olmuyor işte. yüzyüze olmalı adam akıllı bir oyun. internette hep hüsran oluo bööel şeyler. millet artık ilgi göstermez internetten...[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 sonra dwarf goblin dövemiyor.. di mi pyro?[signature][hline]Kurallar. Kurallar.. Kurallar... Kurallar.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frozen_Death Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 ben belki gelebilirim.hiç oynamadım netten :( . seni msn e aldım ama zar işini kendim yapmak istiyorum bunu konusuruz[signature][hline]''I will lead them to their destiny'' Thrall son of Durotan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 benide ekleyin geliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 bu arada dosyaları çektimde nasıl kulanıcam anlamadım bişi yardım edin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
devhochi Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 zarı biz hallettik sen sadece gel[signature][hline]Beynini Yedirmek İsteyen Tıklasın... FRPG'ciler Derneği yani FRPGDER 'e siz de katılın ... Çok yakında geliyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 yürüyen bir orman ve çok fazla sağlam olmayan bir hikaye üzerinde oynadık. msnden zor oluyormuş, onu öğrendik.. sürekli kopanlar, yeni oda açılımları falan peki bi hava yaratmaya yardımcı olmadı.. Bu akşam tekrar denicez. (dm benim) [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venorik_velglarn Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Kaçta yapıcaksınız bu akşam? Katılmak isterim ama yüzyüze bencede daha iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 gelin bize yüzyüze yapalım ama gelen yok uzaktayım beylikdüsü :D[signature][hline]Msn : [email protected] [spo1=Gandalf Balrog Geyiği Okumak için Tıkla]- yuuu şaaaal naaat paaaaaasss! - rahat ol canım gitti çocuklar bizbizeyiz... - yuuu.. ha... hmm... ee naber aslan? dipte değişiklik var mı? - yok be baba bildiğin gibi... biraz ateş biraz karanlık hiç bi numara yok... karıya kıza hasret kaldık aşşağıda... - sorma be bize de istarisin dediler sonsuz kudret dediler ama yaş oldu üçbin... ötmüyor artık kuş...[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 20:30 başlama tarihi msn e gelin [Bu mesaj -Cleglaw- tarafından 14 Eylül 2004 19:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar