dattebayo Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Aluriel said: ilk linkteki haberi koymaya gelmiştim, başlığı görünce bakayım dedim. ileri demokrasi işte. napolyonndan gelsin Napolyonn said: son 10 yıldır özgürlükler arttı tabii.insanlar fikirlerini daha özgür söylüyo Napolyonn said: ülkenin durumu şu anda çok güzel çok mutluyum. Napolyonn said: akepe gelmiş geçmiş en demokrat hükümet bu arada abi şu napolyonnu ciddiye almayın ya. quote yaptığına yazık. o hırsla basılan ctrl + c ctrl + v 'tuşu ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 MEANWHILE IN AKIT GAZETESI... http://www.haksozhaber.net/images/other/28000.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 napolyon yine: artık hiç bir müslüman ülkede 4 karı alınmıyor. savaş zamanıydı eskidendi o sdfşjlghj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 OHa o yukardaki taziye ilanı gerçek mi?Gerçekse bu insanlar müslümanlığı nerden kimden nasıl ögreniyorlar çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 taziye gerçek veya değil bilmiyorum ama trde o kafada milyon insan var zaten şaşırmamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Joker said: tdk kaldırtmış diyorlar pankartı imla hatasındanmış.. Ben baktım imla hatası yok, metroylamı birleşik yazılmış gayet düzgün. Sadece soru işareti fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar