dattebayo Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Aluriel said: ilk linkteki haberi koymaya gelmiştim, başlığı görünce bakayım dedim. ileri demokrasi işte. napolyonndan gelsin Napolyonn said: son 10 yıldır özgürlükler arttı tabii.insanlar fikirlerini daha özgür söylüyo Napolyonn said: ülkenin durumu şu anda çok güzel çok mutluyum. Napolyonn said: akepe gelmiş geçmiş en demokrat hükümet bu arada abi şu napolyonnu ciddiye almayın ya. quote yaptığına yazık. o hırsla basılan ctrl + c ctrl + v 'tuşu ...
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 MEANWHILE IN AKIT GAZETESI... http://www.haksozhaber.net/images/other/28000.jpg
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 napolyon yine: artık hiç bir müslüman ülkede 4 karı alınmıyor. savaş zamanıydı eskidendi o sdfşjlghj
Kalten Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 OHa o yukardaki taziye ilanı gerçek mi?Gerçekse bu insanlar müslümanlığı nerden kimden nasıl ögreniyorlar çok merak ediyorum.
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 taziye gerçek veya değil bilmiyorum ama trde o kafada milyon insan var zaten şaşırmamak lazım
Qualance Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Joker said: tdk kaldırtmış diyorlar pankartı imla hatasındanmış.. Ben baktım imla hatası yok, metroylamı birleşik yazılmış gayet düzgün. Sadece soru işareti fazla.
Öne çıkan mesajlar