Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anno 2070

Öne çıkan mesajlar

• 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Bu serileri oynamamış olan varsa bir yerlerden (d&r da ucuzdu sanırım) anno 1404 ü oynamalarını tavsiye ederim. Özellikle ticaret/resource management oyunlarını seviyorsanız bence en iyi oyun bu. 2070'de 1 adım daha öteye gidip deniz altınıda eklemişler, tamam şehir kuramıyorsunuz ama oradaki resourcelarada ihtiyacınız oluyor, görsel olarakda çok güzel, tavsiye ederim =) g2play de vs anno 2070 32TL ye kadar düşmüştü bir ara ama dediğim gibi 1404 ü daha ucuza edinebilmek mümkün. 2 side hala oynanır, biri tarihi diğeri teknolojik olarak.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
her şartta deli gibi oynarız demiştim ama oyun soğuk. eski anno'ların verdiği havayı yakalatamadı bana. bi de campaign ilk görevleri o kadar çok el ayak getir götür işi ki "biraz işe yara" ayakları insanın motivasyonunu komple götürüyor. terimler de itici geldi, eko-worker falan ısınamadım. yani 2070 olup da böyle olması normal tabi de sonuç olarak soğuk.
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Aynen, 1404'deki tad yok, çıktığı günden beri yüklü duruyor, Arada bi aklıma geliyor, oynayacak oluyorum, hoppa 500mb patch çıkmış, istemezük diyorum, yok kabul etmiyor, yüklemeden oynayaman... buyur bu sefer de 1.04 diyor, hemde 700mb. abv ubisoft...
  • 1 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...