dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 oyananmaz ki oynanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 metacritic'te baya iyi yorumlar var userlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 iyide 40 50 dolara değer mi onu söyleyin. çünkü ac revelations u almayı düşünüyorum multisi için. kararsızım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 ben oynamıycam oyanıycam dasaaa. sıkıyosa gel engelle!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 arkadaslarla lan yaparim valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 aradakaşlarla lun partey de oyanayalım ov halide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 edip adıvar dasaaa çok özlemiş patiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 ama ençok seni özledim K E D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 ya beni ya beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Grafikler inanılmaz olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 oyun cok meh. hanı bu sefer faklı bişiler olur diyodum ama, ha yeşil sescmişsin ha endürstiri bi farkı yok. aynı anno aynı hamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Bu serileri oynamamış olan varsa bir yerlerden (d&r da ucuzdu sanırım) anno 1404 ü oynamalarını tavsiye ederim. Özellikle ticaret/resource management oyunlarını seviyorsanız bence en iyi oyun bu. 2070'de 1 adım daha öteye gidip deniz altınıda eklemişler, tamam şehir kuramıyorsunuz ama oradaki resourcelarada ihtiyacınız oluyor, görsel olarakda çok güzel, tavsiye ederim =) g2play de vs anno 2070 32TL ye kadar düşmüştü bir ara ama dediğim gibi 1404 ü daha ucuza edinebilmek mümkün. 2 side hala oynanır, biri tarihi diğeri teknolojik olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 her şartta deli gibi oynarız demiştim ama oyun soğuk. eski anno'ların verdiği havayı yakalatamadı bana. bi de campaign ilk görevleri o kadar çok el ayak getir götür işi ki "biraz işe yara" ayakları insanın motivasyonunu komple götürüyor. terimler de itici geldi, eko-worker falan ısınamadım. yani 2070 olup da böyle olması normal tabi de sonuç olarak soğuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Eski tarihli tema çok daha iyiydi, bu futuristic muhabbet ııh ııh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Deep Ocean expansionu geliyormuş: http://www.rockpapershotgun.com/images/12/apr/sea.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Aynen, 1404'deki tad yok, çıktığı günden beri yüklü duruyor, Arada bi aklıma geliyor, oynayacak oluyorum, hoppa 500mb patch çıkmış, istemezük diyorum, yok kabul etmiyor, yüklemeden oynayaman... buyur bu sefer de 1.04 diyor, hemde 700mb. abv ubisoft... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 •online oynamak isteyenler nerede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar