Suark Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 şu adamın http://eve.battleclinic.com/killboard/combat_record.php?type=player&name=1072 karakterini satmadan once ki killerine, ilk killerine ve losslarına bakın. t2 gemilerin yuksek skillerin tercih edilmesinin sebebi 0.0 daki faggot arkadaşlar ve bloblar. Yoksa t1 gemilerde gayet güzel gemiler. Birde, insanlar pek bilmez ama şu oyunda RvB diye birşey vardır. Denemeye fırsat olmadı ama, lowsec ve 0.0 daki totoşlar yüzünden, bir grup pvp sever iki farklı corp kurdu. Bu corplar sürekli birbirleirne wardec halindeler. Yani red veya blue ya girerseniz (ki istediğiniz an girebiliosunuz bi limit yok ) 435252234 gemiden kaçmak zorunda kalmadan, aman hotdrop yemıcem dıye endıslenmezsın. gider dalarsın adamlara, zaten ordaki adamlarda faggot olmadıklarından ugrasmazlar. 0.5 in altında, bi frigler ( frig üstüyle gitmek sakat kaçaman ) beltlerde falan takılabilirsin.
destur Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 viktormarkin said: Yeni arkadaşların biraz oyunu öğrenmesi daha doğru olur zaten, başlar başlamaz 0.0 a gitmek genelde hayal kırıklığı ile sonuçlanır. 0.0 da yaşamak için en az tier 2 battle cruiser veya hac kullanabilmek lazım. Ratting yapabileceksiniz, fleeet op lara katılabileceksiniz. FOXXTR bu arkadaş 12 gün brança geldi birazcık sıkntı yasadı npc lerde ama daha ilk gün 50 m birim tritanyumu kapınca nakliye npclerden hepten kendinden geçti
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 bide ben zamanında fountainde falan rezil huginnle yapıodum o olayı =). rupture la rat yapaiblirsin. Biraz uzun sürebilir gerçi, trackinge dikkat et yeter
Glatheros Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 15m sp char 4bn civari beyler asiri zor birsey degil
yafeshan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 hazır character satın almak böyle bir oyunda ne kadar verimlidir, ilgilenen cevap verebilir mi
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 e ii de oyunun en eğlenceli kısmını kaçırıosun yahu :/
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 legal olarak isk ile karakter satin almak yani ebay tarzi degilde atiorum 10-12m spniz oldu yeteneklisiniz bu 10-12m spdede belli olur ztn o zaman bi 40-50m splik karakter alip secenekleriniz imkanlarini artirabilirsiniz bu ana karakterinizi satmak zorunda oldugunuz demek degil hani ben kendi karakterimle oynarim diyenlerede saygi duyarim ama bu wow degil senin karakterini belirleyen ismin ve corp historyin belli bi sure gectikten sonra kardesim ben pvpde daha cok secenek imkan vb istiorum ve diyorsan karakter almak cok mantikli ve alirken dogru karakteride almak cok onemli hani karakter almaya karsiysanizda o zaman skill planinizi belli bir yone kanalize ederek o gemide all 5 olabilirsiniz zaten oyunda belli bir SPden sonrasi gemi acarak gecio siz ilk gemi acip sonra o gerekli yan SPleri kasarsaniz T1lere T0 T2lerede T0.5 gibi bindikten sonra hic bir anlami kalmaz 0dan karakter icin iyi bir plan oteki turlu eski bir karaktere yatirim yapmakta dogru tercih olabilir zaten artik mmo kompetani olmus arkadaslar oyundan daha cok pvp mekanigi heycani bekleyenler karakter almayi tercih edebilirler RP yonune agirlik verenler kendi karakterlerini benimseyebilirler, Karakter almak EBAY disinda oyunun bir parcasi satmakta oyle
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 bi nokta virgül bişey koyaydın da okuyabileydik en azından. oyuna geçen hafta başlayan adam ne yapsın 15m spli karakteri beni anlamadığım nokta orası.
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 abi zaten baslayip 1 haftada gemi fitlemeyi bile bilmeden ebayden char alinca husran oluo demek istedigim char almaya ihtiyac duyarsaniz almakta fayda var onun disinda millet benden cok onde yetismek icin char almam die bir mantik yok oyunda.
yafeshan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 bazıları tam olarak öyle düşünüyor. milletden çok geriiyim diyor. skill kasmanın yanında oyunu öğrenmek için de uzun bir zaman geçmesi gerektiğini insanlar düşünmüyor
viktormarkin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 yafeshan said: bu ayrıntılı istekler sizin corp için gerekli, ve emin ol bırak 15i 5-6m skill alan oldukça fazla 0.0 corpu(renter bile değil) var. Sizin alım şartlarınız bunlar olabilir, ama genelleme yapıp 0.0 da bunlar bunlar olmaz deme istersen. çook uzun zamandır null secde yaşayan (pvp-pve) ve sadece anomaly yapmayan bir çok arkadaşa(kendimden bahsetmiyorum) ayıp oluyor. Bir tanıdığın bir arkadaşın torpiliyle girersen skill limiti falan bu corplarda bile olmaz, bilen bilir. Ayrıca o verdiğin omen navy issue-stabber gibi gemiler t1 biliyosun ve 1 aylık hesaplar binebilir, max kullanamaz ama bu fleete engel değil, belirli fitler meselesini bende biliyorum onda da çoğu fleetde meta4 versionuna izin verilir. Benim tek derdim insanlara genel sınırlamalar koyulmasın, yok şu şu olacak bunlarsız bişey yapamazsınız hiç bi yerde denmesin. erken vakitte oyunun eğlence tarafına katılabilsin. Benim cici harbingerima yaptığın ünlemli yoruma çok alındım bak :) en uzun süre dayanan gemimdi gariban. bu kadar kesin sarsılmaz şartlar istediğine göre umarım atlas. bidahaki sefer kolay ezilmez, müttefiğiz ne de olsa, kötülüğünüzü istemem :P Navy issue stabber kulllanmak T1 skillerle mümkün evet, peki o geminin fiyatını biliyor musunuz? Ya da 1 aylık skillerinizle bindiğiniz navy issue stabber patlayınca, killboard da nasıl bir görüntü oluşacak? T1 autocannon fitli navy stabber? pek hoş gelmiyor kulağa. Tabi ki forumlar tartışmak için var, kimseyi kırmak incitmek değil amacım sadece 2005 yılında başladığım bu güzel oyun hakkındaki nacizane görüşlerimi paylaşmak. Alınmak darılmak yok yani. Benim yaşayarak öğrendiğim şeyi siz de yaşayarak öğrenin o zaman, en güzel öğrenme yolu bu nasıl olsa. Ascendancy.Pub chat kanalındayım beklerim. o7
cakeonroof Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 cok kararsizim bu soruyu sorup sormama konusunda ama dayanamiyorum artik. o7 ya da o/ ne anlama geliyor?
megetege Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 o/ o o/ Böyle bir anlam ifade etmeye başlamıştır sanırım :) Buda horon versiyonu, o/o/o/o/ .
yafeshan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 bi update edebilsem oyunu gelicem de, hadi bakalım. güncelleme: 1buçuk saat sonra hala oyunda ol, ifadeni alcam :)
Moss Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 yafeshan said: bazıları tam olarak öyle düşünüyor. milletden çok geriiyim diyor. skill kasmanın yanında oyunu öğrenmek için de uzun bir zaman geçmesi gerektiğini insanlar düşünmüyor O bazilari cok guzel killmail olurlar = )) Eve-online icin pvp yi ogrenmek diye bisey yok.Muhim olan hazirlik asamasi,gemi setuplari,fleet setuplari,karsi taraftaki dusmani tanima vs vs simdi sana 50m sp li bi pilot versem fitlesen deli gibi bi bs vurdumu oturtan 90k ehp'si olan , karsi tarafada 2 tane 13 15 m arasi pilot gelse 2 side small type gemilerle ciyakyala ciyaklaya patlatirlar yada sen ve bi kac arkadasin aynisini yapabilir = ))) o7 >>>> bildiginiz asker selami bu arada
Suark Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Moss said: yafeshan said: o7 >>>> bildiginiz asker selami bu arada OHA megetege Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Bide eskisin he forumda. Bi alıntı yapmayı bile beceremiyosun daha... yafeshan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 suarkcım şahsımı zan altında bırakıyosun:) Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 suark epic fail Suark Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 valla olm onu ben bazen yanlışlıkla yapıodum shifte tam basamayıp ondan sanıodum oha bide alıntıda faillamışım double fail ben resim koymayıda hiç 1. seferde beceremiorm hala yafeshan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 hatasız kul olmaz hatamla sev beni Önceki 1 2 Sonraki 2.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/5604788-atlas-alliance-ascendancy-corp/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
megetege Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Bide eskisin he forumda. Bi alıntı yapmayı bile beceremiyosun daha...
yafeshan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 suarkcım şahsımı zan altında bırakıyosun:)
Suark Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 valla olm onu ben bazen yanlışlıkla yapıodum shifte tam basamayıp ondan sanıodum oha bide alıntıda faillamışım double fail ben resim koymayıda hiç 1. seferde beceremiorm hala
yafeshan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 hatasız kul olmaz hatamla sev beni
Öne çıkan mesajlar