viktormarkin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Arkadaşlar, Güneyde querious bölgesindeki ATLAS. alliance, Ascendancy. corporation yeni üye alıyor. En az 15m sp si olan, pvp yapabilecek CTA ' lara katılacak, ingilizce fleet komutlarını anlayabilen, mantıklı ve uyumlu oyuncular lütfen oyun içinden "Wu Bei" ile irtibata geçin. Querious şu anda oyunun en zengin bölgelerinden biri, npc ler Blood raiders. Bol bol plex ve ratting yapacak zamanınız olacak. Özellikle capital, logistic, heavy interdictor pilotları arıyoruz. Ama armor hac, bc, tackler pilotlarına da ihtiyaç var. Wu Bei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Basarilar abi bu ara sicaklara gocler basladi zaten kuzeyden degerlendirilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Bide Atlas. kimlerle mavi orda kisaca bilgilendirebilirsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viktormarkin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Cascade imminent, fallen angels, vanguard imperium, everto rex regis mavi. Çoğu bizim renter zaten. Low sec den gelen iki pirate corp, ve bir empire war dec corp dışında fazla war target yok şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 titan veriyorsanız gelebilirim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viktormarkin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Titan vermiyoruz. Cap ship capable pilotsanız, MM ' de hirr e geçmenizi öneririm onlar, carrier ve dread veriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zweisamkeit Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 ahuhahaha glatheros zaten hirr de corp direktörü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viktormarkin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 hirr in corp directorleri bedava titan peşine düştüyse ruslar yakında alırlar oraları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Getirecem benim alti deli gibi ratting :D Saka bi yana 0.0 icin iyi bi baslangic.Dusman yok denilecek kadar az eskiden guclu olan bi corpun yeniden yapilanmasi eger 0.0 dusunenler varsa tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 viktormarkin said: hirr in corp directorleri bedava titan peşine düştüyse ruslar yakında alırlar oraları :) Yok Allahtan öyle değil. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Valla Blood raiders ilginc olabilir yoksa blob ayni blob lag ayni lag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viktormarkin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 reampage said: Valla Blood raiders ilginc olabilir yoksa blob ayni blob lag ayni lag Haklısınız. Querious regionda oynamanın bir avantajı da bu zaten. Kombatın ölçeği küçük. Lag yok. Artı Plexlerden Bhaalgorn bpc düşüyor. Industrial slotları genelde boş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluposti Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Bhaalgorn!!! Yeni plexler yeni maceralar !! Hmmm iştah açıcı :) Bu arada ufak bi düzeltme Morsus Mihi'deki tüm corplar Dread'leri beleş veriyor,Carrierlar genelde kişisel alınıyor.Eğer op'ta patlarsan corp yine karşılıyor.Tabi ki kişisel kullanım için değil,capital op'larında.Güvenilir kişilere Super Capital'de verilmekte. 4S'te şuanlık directorler ve reel hayattan tanıdıklara veriliyor SuperCap'ler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluposti Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Gluposti said: Bhaalgorn!!! Yeni plexler yeni maceralar !! Hmmm iştah açıcı :) Bu arada ufak bi düzeltme Morsus Mihi'deki tüm corplar Dread'leri beleş veriyor,Carrierlar genelde kişisel alınıyor.Eğer op'ta patlarsan corp yine karşılıyor.Tabi ki kişisel kullanım için değil,capital op'larında.Güvenilir kişilere Super Capital'de verilmekte. 4S'te şuanlık directorler ve reel hayattan tanıdıklara veriliyor SuperCap'ler. Cümlenin arasına cümle eklerken bozuk bir cümle çıkmış ortaya :) ''Bu arada ufak bi düzeltme Morsus Mihi'deki tüm corplar Dread'leri beleş veriyor,Carrierlar genelde kişisel alınıyor.Eğer op'ta patlarsan corp yine karşılıyor.Dreadler tabi ki kişisel kullanım için değil,capital op'larında veriliyor.Güvenilir kişilere Super Capital'de verilmekte.'' Bi önce ki mesajımı editleyemediğim için yazıyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viktormarkin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 MM dağılıyor diye söylentiler dolaşıyor etrafta. Kuzeyden gelecek arkadaşlar için kapımız açık. Oyun içinde Ascendancy.pub kanalına bekleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yafeshan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 kuzeyden kaçanları kapma çalışmaları mı başlatsak napsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluposti Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 viktormarkin said: MM dağılıyor diye söylentiler dolaşıyor etrafta. Kuzeyden gelecek arkadaşlar için kapımız açık. Oyun içinde Ascendancy.pub kanalına bekleriz. MM dağılmaz en fazla kuzey gider,güneye yerleşilir.Sonra tekrar kuzeyi alma savaşı başlar.Ne kadarda MM'de olsak ( Türk Grubu olarak ) bir çoğumuz dağılmasından yanaydık.Ortalıkta hedef olmadığı için. Durum olarak,NC tek başına gelen saldırılara karşılık veremiyor. Düşmanın SuperCapital gücü oldukça sağlam.Aslında NC toplasa NCdede iyi güç çıkıyor fakat salak FC'lerin fail fleetlerinden sonra fleetlere adam toplamak gayet güç oluyor.Düşman her savaşta (Subcap dahil) Super Capitallerini meydana sürerken NC subcap'ten başka çıkaramıyor malesef. Gidişatın düzelmesi için yapılabilecekler şunlar olabilir; Deklein koalisyonunun gelmesi ve kontrat süresi bitince PL'nin MM tarafında yer alması.Bunlardan sadece ilki ihtimali olan şık bence.PL olmadan NC rus,raiden ve yandaşlarına karşı koyabilir. PL nin olayları koordine etme olayı istihbarat gücü ( Spyları )sağlam.Benim açımdan olayın durumu ; Çokta fifi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 6-7 kişilik yeni başlayan bir grubumuz var. Böyle bir oluşum içine dahil olma şansımız var mı? Yeni yetmeler olarak nasıl destek verebiliriz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viktormarkin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Üye alımında 15m skill point sınırlamamız var, Bu sınıra yakın olan arkadaşlar için bazı istisnalar da yapabiliyoruz. Ayrıntılar için "ascendancy.pub" kanalında benden ya da arkadaşlarımdan bilgi alabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yafeshan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 15m skill pointle bayaa elit şartlar arıomuş, yeni arkadaşlara hitap etmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viktormarkin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Yeni arkadaşların biraz oyunu öğrenmesi daha doğru olur zaten, başlar başlamaz 0.0 a gitmek genelde hayal kırıklığı ile sonuçlanır. 0.0 da yaşamak için en az tier 2 battle cruiser veya hac kullanabilmek lazım. Ratting yapabileceksiniz, fleeet op lara katılabileceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yafeshan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 viktormarkin said: Yeni arkadaşların biraz oyunu öğrenmesi daha doğru olur zaten, başlar başlamaz 0.0 a gitmek genelde hayal kırıklığı ile sonuçlanır. 0.0 da yaşamak için en az tier 2 battle cruiser veya hac kullanabilmek lazım. Ratting yapabileceksiniz, fleeet op lara katılabileceksiniz. Bu tip betimlemelerle insanlar korkuyo boşu boşuna. Tier2 bc diyosun allah aşkına. tamam çok tatlı gemiler ama 0.0 da yaşamak için bu tip gemiler gerek demek çok uçuk birşey. Ben hala almadım, hiç de şikayetim yok, almak istesem pek talep görüen bi gemi olmadığı için kolay kolay bulamam bile 0.0 da. e pvp için dersen small gang roama bir t1 cruiser - t1 frig gelir arkadaş deneyim kazanır. 3-4 haftada 0.0 da kendinize yeter bir hale gelebilirsiniz. Kendi yaptığım şey bu. o zaman sizin gibi insanlara inanıp 0.0 denemeye kalkmasak hala empire da sürgün hayatı yaşıyorduk şimdi. yaşadığımız tek hayal kırıklığı da o zamanki scaların dağılmasıydı(çok uzun ve derin bir konu :) ). Allah aşkına guristas beltlerinde 1aylık skilli harbinger ile (hem tank hem damage type açısından amarra terstir) rat yapılır ve kendini görecek gelir elde edilebilir mi: EVET, nerden biliyorum: Ben yaptım Hele bi kaç arkadaş ortak heaven-sanctum yapar ihya olurlar o ezik skillerle. Korkutmayın insanları lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 hakkaten bide zaten önce gemilere alışman lazım,t1 benzer gemilerle patlaman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viktormarkin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 yafeshan said: viktormarkin said: Yeni arkadaşların biraz oyunu öğrenmesi daha doğru olur zaten, başlar başlamaz 0.0 a gitmek genelde hayal kırıklığı ile sonuçlanır. 0.0 da yaşamak için en az tier 2 battle cruiser veya hac kullanabilmek lazım. Ratting yapabileceksiniz, fleeet op lara katılabileceksiniz. Bu tip betimlemelerle insanlar korkuyo boşu boşuna. Tier2 bc diyosun allah aşkına. tamam çok tatlı gemiler ama 0.0 da yaşamak için bu tip gemiler gerek demek çok uçuk birşey. Ben hala almadım, hiç de şikayetim yok, almak istesem pek talep görüen bi gemi olmadığı için kolay kolay bulamam bile 0.0 da. e pvp için dersen small gang roama bir t1 cruiser - t1 frig gelir arkadaş deneyim kazanır. 3-4 haftada 0.0 da kendinize yeter bir hale gelebilirsiniz. Kendi yaptığım şey bu. o zaman sizin gibi insanlara inanıp 0.0 denemeye kalkmasak hala empire da sürgün hayatı yaşıyorduk şimdi. yaşadığımız tek hayal kırıklığı da o zamanki scaların dağılmasıydı(çok uzun ve derin bir konu :) ). Allah aşkına guristas beltlerinde 1aylık skilli harbinger ile (hem tank hem damage type açısından amarra terstir) rat yapılır ve kendini görecek gelir elde edilebilir mi: EVET, nerden biliyorum: Ben yaptım Hele bi kaç arkadaş ortak heaven-sanctum yapar ihya olurlar o ezik skillerle. Korkutmayın insanları lütfen. Şöyle açıklayayım, konu sadece sizin rat yapabilen bir gemi fitlemeniz değildir. Olayı anlatabilmem için 0.0 da sov tutmanın ve hele hele stabil kalmanın ne demek olduğunu anlatmak gerekiyor. Çok büyük kaynak, zaman ve organizasyon gerekiyor bu işler için diyip geçeceğim. (Daha fazla bilgi için isk 3.0 belgesinin sovereignity kısmını okuyabilirsiniz.) Diyelim ki 1 aylık skilleriniz ve harbinger 'ınızla (!) 0.0 da yaşamaya karar verdiniz, ve sizi az skill point inize rağmen kabul edecek bir alliance/corp buldunuz. (ki çok zor, 15m sp limit bile oldukça düşük bir skill limitidir) Gayet güzel rat de yapıyorsunuz.(ki battlecruiser in altında T1 gemilerle -1 security rating sistemlere yaklaştıkça oldukça zorlanacaksınız.) Corp sizden, 0.0 da yaşayabilmek için gerekli organizasyonlara katılmanızı bekleyecektir. Çünkü her corpta üyelerin ortak eventlere katılımlarını izleyen recruitment officer' lar bulunur. (bkz ben) Mesela siz ilk geldiğinizde denir ki 1 month probation period, ya da trial, yani 1 ay boyunca sizi izleyeceğiz, katılımınızı beğenmezsek corptan çıkaracağız. Peki nedir bu katılım? Hangi fleet e hangi gemi ve skillerle katılmanızı beklerler? Bir kaç örnek: (alliance mailden alınıt yapayım) Ships (with example fits) Zealot / Omen navy issue >>> Guardian >>> Rapier >>> Arazu >>> Damnation >>> Dictors >>> Loki (bonus only) >>> Stabber fleet issue (bu gemilerden birine binemiyorsanız bu fleete gelmeyin demektir.) veya Ships. Zealots > Guardians > recon tackle > dictors > damnation etc etc hatta formup 0030 Supers > dreads > Carriers > Armor support (ahacs) ve bu gemiler için her corp un forum sayfasında official fitting i vardır. O şekilde o itemlarla geminizi fitlersiniz ki, söz gelimi armor hac gang de herkesin vurabildiği optimum range aynı olur, fleet comander buna göre konumlandırır herkesi. Siz geminiz doğru olsa bile yanlış fitting le gelirseniz, ve bir şekilde geminizi kaybederseniz, herkes killmail de yanlış fitting 'inizi (fail fit) görür ve rezil olursunuz, corptan da büyük ihtimalle uyarı alırsınız. e şimdi üyelerin hepsi daha önceden belirtilen gemilerle gelirken operasyonlara, siz 1 aylık kendinize yeten skill ve gemilerle gelirseniz en hafif deyimiyle ayıp olur. Çünkü 0.0 da yaşamak rat yapmak ve anomali yapmak değildir.Oyunu öğrenme yeri hiç değildir. Belki daha düşük skilli oyunculara hitap eden corp. lar vardır etrafta bilmiyorum. Ama Ascendancy. bunlardan biri değil. En az 15m sp' ye sahip, uyumlu, mantıklı, katılımcı, ingilizce fleet komutlarını anlayabilecek oyuncular arıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yafeshan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 bu ayrıntılı istekler sizin corp için gerekli, ve emin ol bırak 15i 5-6m skill alan oldukça fazla 0.0 corpu(renter bile değil) var. Sizin alım şartlarınız bunlar olabilir, ama genelleme yapıp 0.0 da bunlar bunlar olmaz deme istersen. çook uzun zamandır null secde yaşayan (pvp-pve) ve sadece anomaly yapmayan bir çok arkadaşa(kendimden bahsetmiyorum) ayıp oluyor. Bir tanıdığın bir arkadaşın torpiliyle girersen skill limiti falan bu corplarda bile olmaz, bilen bilir. Ayrıca o verdiğin omen navy issue-stabber gibi gemiler t1 biliyosun ve 1 aylık hesaplar binebilir, max kullanamaz ama bu fleete engel değil, belirli fitler meselesini bende biliyorum onda da çoğu fleetde meta4 versionuna izin verilir. Benim tek derdim insanlara genel sınırlamalar koyulmasın, yok şu şu olacak bunlarsız bişey yapamazsınız hiç bi yerde denmesin. erken vakitte oyunun eğlence tarafına katılabilsin. Benim cici harbingerima yaptığın ünlemli yoruma çok alındım bak :) en uzun süre dayanan gemimdi gariban. bu kadar kesin sarsılmaz şartlar istediğine göre umarım atlas. bidahaki sefer kolay ezilmez, müttefiğiz ne de olsa, kötülüğünüzü istemem :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar