Praetorian Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 yok bi ticket atayim en iyisi, zırt pırt patch yapmaya başladılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 düşününce 1.6mblık patch yüzünden 2 gündür oynayamamamız komik geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 ticket attim adamlar patch geldini bile farketmemiş bakarlar kısa sürede, hafta sonuda araya girdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 adamlarda haklı bi patch yapıyolar kimsenin ruhu duymuyor. cevapda gelmiş. http://i.imgur.com/ZgardlP.pn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Cevap çok etkili şoka girdim. :) şaka bir yana linkler kurbağa olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 üsendim koymaya tekrar güncelledik diyolar işte, bende hemen üstüne yeniden patch yaptılar dedim hadi yaa diyolar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 abi lütfen ticket at ve AÇIN LAN SERVERIMIZI de. 3 gün oldu. başka oyun oynamıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 attım yav, en kısa sürede hallederler bak bunlar yapıcakki yeni patch e göre onlarda yapsin. https://github.com/NyxStudios/TShock/releases 1.2.1.1 de kalmış bunlarda. 1.2.1.2 şu an oyun versionu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 bu terraria server yapısı uğrasılcak şey diil 1-2 haftada bi böyle sorun çıkarcak. serveri backup yaptım, daha düzgün hale gelirse bi gün açarim yine. girende azdı zaten. başka bi oyun varmı bakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 abi :/ sen de haklısın sürekli uğraşmak zorunda kalıyorsun değmiyor üstelik. neyse artık singleda npclerle problem yaşıyorum. dungeonda mechanic buldum mesela. konuştum. evime gelmedi. neyse biraz takılayım gelir dedim. öldü salak sdf. gg mi artık? napıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Eğer konuştuysan ve evde uygun oda varsa gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Starbound'a saklayın kendinizi. http://www.youtube.com/watch?v=WQ5mt1pMuaI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Chlorophyte kazamıyorum bende ya, titanium pickaxe var ama kazılmıyor. neyle kazıcam bunu ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 otomatik kazmalardan yapacaktın da onlar bile hepsini kazmıyodu titanium drill kazar ama sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 yapim hemen bi drill. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 drille pickin bi farkı yok abi titaniom low lvl kalıo klorofit en ust maden oyundaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 e nasıl kazcam ben Chlorophyte i :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 boss kesip ondan dusen barlarla yapcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Drax kazıyor. Hangi bosstan dusuyordu unuttum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 doğru ya, karanlık madenler aklımıda köreltmiş heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Deathblade said: Eğer konuştuysan ve evde uygun oda varsa gelir. yatağı koyduğum oda gibi tasarladığım bi oda daha var. gelmeliydi sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 1 gün sonra geldiler. bu arada WoF kesmeyi denedim. sağa doğru yardırıyormuş bunu bilmiyordum sdsf. subway yapıp bi daha deneyeyim dedim. guide respawn olmuyor T_T ne yapıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 1 gün bekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 1 ev daha yaptım garanti olsun diye. bekleyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 bak ben böyle yaptim 20 küçük oda gelen giriyo hemen odalara, zaten 20 npc var, hepsi bi yerde oluyor hem aramiyorsun. http://i.imgur.com/2bAYY8i.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar