Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 evet nitrado nun halletmesi lazim onu, benim yapa bilcem bi şey yok bekliycez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 adamlar pat diye patch çıkardı. şu an girilebilir bi server yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Yeni patchte neler var ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 öyle gaipden geldi patch, ne bi bilgi ne bi şey var. single girdim ben balkabağı ve tavşan yutmuş slime lar gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 abi asırı fazla sey var eklenen , bekletmisler 1.2 ile cıkartmamısla hepsini simdilik alien world felan buldum alien kıyafetleri felan tahmini yeni boss felanda var okyanus derinligi baya azalmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 ooo iyi o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Halloween temasından nefret ediyorum oyunlarda falan ya, balkabağı vs. ona işaret ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 ahahah creeper outfit var ve asırı iyi http://i.imgur.com/beUVvM7.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 yes ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 boss uda buldum 10 hallowed bar 5 ectoplasm + 30 pumkin ile pumpkin moon diye bisi spawn ediliyor simdi deniycem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 deniz topu buldum bende bula bula. http://i.imgur.com/7ISf5U6.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Öyle deme. Boss un kafasına fırlatıp, eğlenceli anlar yaşayabilirsin. Ayrıca o vardı zaten önceden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 bu yeni boss boss degil resmen oyunun yaptigi bi zulüm böyle bi zorluk olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Deniz topu vardı sanırım eskiden de. Şu çok gıcık; Added new Halloween themed pets Added new Halloween themed costumes Added new Halloween themed paintings Added new Halloween themed weapons and armor Several common enemies will now be in costumes pffffffffffff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 müstahak sana, heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 o deniz topu süper. biz 4 kişi oynarken arkadaşlarla, voleybol sahası kurmuştuk. 2v2 kapışıyorduk. baya baya oyunu bırakıp bunu oynadığımız zamanlar oldu. çok eğlenceli olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 evet bu ne deniyım derken baya bi oynadım farkında olmadan tek başıma bende :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 abi ben birtürlü iş gezisinden dönemedim, bana ayırdığın yeri birine ver istersen. bu gidişle gelecek haftaya kadar da dönemiycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeonNatural Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Serverda kimse yok, daha girmedikleri için mi yoksa server bitti mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 hm oyunu neden update etmiyor steam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 NeonNatural said: Serverda kimse yok, daha girmedikleri için mi yoksa server bitti mi? update geldi oyuna v1.2.1 su an , biz giremiyoruz server update olmadan fakir versiyonu ilk defa bi ise yaramıs sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeonNatural Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Server yeni versiyona taşınınca map yada çarlar değişcek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burak4897 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 herkes oyunda bir ben giremiyormuşum gibi hissediyorum burada bir hareketlilik göremeyince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeonNatural Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Harbiden admin şu anda meşgul galba server'ı yeni versiyona geçirmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar