Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Tatar Ramazan

Öne çıkan mesajlar

Yok aziz yıldırımı destekleyenlerden bahsediyorum ben. Aziz Basgaaan diye gezenler falan var ya. Kulup Aziz Yıldırım tshirt'ü satınca gidip bunu alan tipler var ya. Onları diyorum iste.

Yoksa gazoz kapagı satsınlar yani banane. Amac kulube bagıs yapmak. Da ben anlamadım kulup bes parasız degildi ki? Gecen sezon sampiyon olmayıp sampiyonlar ligine gidemeyebilirdi fb. Bu durumda yine taraftardan maddi destek mi istenecekti?
Sosyal ağlarda paylaş

S-H said:

aziz yıldırım şike yaptı diye ben fenerbahçeyi desteklemeyi mi bırakayım yani ?
şike yapıldıysa eğer daha da kötü bir durumda olucaz daha çok desteğe ihtiyaç olacak kimse kusura bakmasın aziz yıldırım yüzünden fenerbahçeyi bırakacak değilim.

desteklemeyi elbette bırakmayın, aksine en çok ihtiyaç olunan dönem bu dönem (özellikle iddialardaki gibi teknik heyet ve futbolcuların haber iolmadan bir şey yapıldıysa, ki bence de öyle gözüküyor). ama desteklemekle savunmak ayrı. Sen fiziksel desteğini o şikeyi yapan yönetim hala başta feneri yönetirken, aziz hala başkanken, takımı da o hapisteyken uzantıları talimatlarıyla yöneirken sürdürürsen takıma değil onlara ve haliyle eylemlerine destek vermiş olursun.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi anlamadığınız adamın suçu daha kanıtlanmadı. Çocuk oyuncağı değil kesin bişey vardır deyip yıllarca zamanın çoğunu takıma vermiş adamı kesip atmak. Ha suçu kanıtlanırsa dediğiniz olur.

Yani her mesajınız yargısız infaz kokuyor. Yargıda; gizli bir soruşturma hakkında basında çıkan haberler işte böyle olduysa kesibn şu vardır kesin bu vardır gibi hep olasılık hep tahmin. Olasılıklarında yüksek olması suçlu anlamına gelmiyor. Suç kesinleşirse başkanlığı alınır. FB almasa bile (ki alır) adam futboldan men edilecek. Kaldı ki Divan Kurulu açıklaması var onlarda aynısını söylüyor.

Problem nedir arkadaşlar?
Sosyal ağlarda paylaş

siz bişeyin farkına varamadınız burda
tartıştığınız adamlar fm oynayıp
milli takım yada klüplerin tdlerinin kadro anlayışından daha bilgili olup, teknik bilgilerinin üst seviyede olduğu, "benim kadrom şöyle olmalı" diyerek kendi kadrosunu hazırlayan, oyuncuları saha içinde dizlişini yapıp kenardan yöneten insanlar. gelecek sezon için şimdiden "bence şu adamı alırız" "görüşmeler devam ediyomuş alıyoruz galiba" diye sevinen, gazeteden haberlerden yalan yanlış haberleri okuyup buna göre yorum yapan adamlar.
tabikide normaldir bu yorumlar
Sosyal ağlarda paylaş

problem şu: üstüste emniyet, tff, bizzat aydınlar (ki fenere karşı tutumuna rağmen), uefa, ve bizzat platini bunu kabul etti. artık "kanıtlanamadı sadece şüphe" denecek bir durum olmadığı ortada.

daha da ötesinde bu adamda "madem ismim böyle bir şeye karıştı, kulübümün ismi kirlenmesin, aklanana kadar görevimin dondurulmasını talep ediyorum/istifa ediyorum, aklandıktan sonra yönetim uygun görürse geri gelirim" diyemez mi? şunu dese ve ardından aklansa muhtemelen tüm fb camiası ayakta alkışlayarak tekrar başkanlığa oturtur üstüne efsane olur, adına stat tesis falan yapılır ileride. peki neden diyemiyor, onu düşünmek lazım bir de.

en kötü ihtimalle taraftar "bi dakka arkadaş, bu adam hakkında bu kadar şey var, üstüne uefa bile men etti, durum ciddi yani, aklanana kadar bir ayrılsın hele, kulüple ilgisi kalmasın, aklanırsa omuzlarda geri taşırız, ama o döneme kadar kulübün ismi korunsun. biz desteği sürdürürüz ama şaibeli isimler de durumları belli olana kadar bir mesafe koysunlar da görelim hele" diyemiyor, tam tersine adi tff pis uefa kaka platini diye saydırıyorsa bu takımı desteklemek değildir.
Sosyal ağlarda paylaş

bu yorumu bekara karı boşamak deyişiyle betimleyeyim. benzer bir durum galatasarayın başına gelse forum entellektüelliğiyle taraftar lümpenliğimizi örtme gayreti içersinde olurdunuz.

gel gelelim söz konusu takım olunca, dur istifa etsin sorun yoksa geri gelsin efsane olsun ne demek. adam zaten şimdiden efsane. yapacakları sadece o efsaneyi karalamak olur. atılan her çamurda insanları gözden mi çıkarıcaz? bunca emeğe vefasızlık biz Fenerbahçeliler'e en azından bana ters.
Sosyal ağlarda paylaş

yoo, gs'nin başına da geldi işte arama yapmaya geldiler bastılar kulübü, "bişi bulurlarsa cezası neyse çeksin yönetim, takım da küme düşecekse düşsün" dedik. çıkarttırma mesajları teker teker. beşiktaşın da başına geldi, kupayı verdiler, burada da "bişi çıkarsa düşsün takım" dedi onlar da ağırlıklı olarak. herkesi kendiniz gibi varsaymayın lütfen :/
Sosyal ağlarda paylaş

yine işine geldiği yerden yakalamışsın. ben olasılıklardan değil olandan bahsediyorum. varsayım yapmıyorum.

ortada kesin bir şey yokken şampiyonlar liginden uzaklaştırılmaktan, benzer durumdaki trabzonun ise çağrılışından bahsediyorum. olay somutlaşmada. forum hukuğunuzu bu durumda galatasaray için konuştururdunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

Fenerbahçe'nin UEFA ve Türkiye Futbol Federasyonu'na karşı Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'nde (CAS) dava açması UEFA Başkanı Michel Platini'yi çılgına çevirdi. Salı günü Viyana'da gazetecilerin, "Fenerbahçe neden Şampiyonlar Ligi'ne alınmadı" sorusuna çok sinirlenen Platini'nin, sarı-lacivertli ekibe en ağır cezanın verilmesi için yoğun çaba harcadığı belirtildi. Sportaktik. com sitesi, UEFA'da neler olup bittiğini öğrenmek için daha önce bu kurumda Türkiye'yi temsil eden çok önemli bir isme ulaştı. İşte o isim olay yaratacak şu açıklamaları yaptı:

"F.BAHÇE'nin ortalığı ayağa kaldırması Michel Platini'yi çok sinirlendirdi. Fenerbahçeli yöneticilerin ısrarcı tavırları yüzünden UEFA çok kızgın. UEFA'nın içinde Fenerbahçe'nin Bank Asya'ya değil, amatör kümeye düşürülmesi için lobi yapılıyor. Türk Milli Takımı da şu an risk altında. Türkiye ile ilgili dosyaları UEFA ve FIFA birlikte tartışıyor. Eğer Türkiye Futbol Federasyonu, Kulüpler Birliği'nin istediği gibi bir karar alır ve Sporda Şiddet Yasası üzerinde değişiklik yaparsa başı belaya girer. O yüzden yasanın değişmesi şu aşamada mümkün değil."
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...