Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Tatar Ramazan

Öne çıkan mesajlar

Doruk, çok haklısın valla. Ben de aptallar nasıl cümle kuruyor diye merak ederim bazen ama oluyor işte böyle şeyler hayatta.

Dilimizde tüy bitti "suçu kanıtlanana kadar herkes hededir boşa konuşuyoruz/konuşuyorsunuz" diye ama nasıl Arkasokak falan varsa GS'de BJK'de de çürük elmalar olacak elbet, dünyanın dengesi.
Sosyal ağlarda paylaş

tamamen uydurma haberdir, bu kadar rezil bir şeyi herhangi bir fenerli yöneticinin düşüneceğini tahmit etmiyorum, zaten haberde imza felan yok, biri kıçından bir formül üretmiş haber diye yazmış,

esas ciddi olan rte fena konuşmuş, bu konuşmalar direk düşürün konuşması.

http://www.ntvmsnbc.com/id/25236586/
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

suç kesinleşirse konuşmayacaksın yani? bunu bi kenara yazdım, ama sende suç kanıtlansa da kabullenecek yürek var mı onu bilemem. inkar edersiniz kesin, savcının oyunu hakimin koyunu vs.

bildiğin faşist dimağ mamulü. kanıtlanırsa, suç sabitleşirse kabullenmek için ne yüreği? hakka hukuğa inanan insanlarız, yapmayınız.
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

kıvır tabii aynen öyle. bi de ben arkasokağa bişi söylüyorum sen damlıyorsun enrage oluyorsun hemen, anlamadım ben bu işi. araya girmesene iki dakka.

DoruK said:

zaten hiç bir başarısı olmayan (gs'yi yenmek harici) dandik bir kulübü yıllardır antipatik hale getirdiğiniz yetmiyormuş gibi, bir de üstüne yaptığınız şikeler ortaya çıktı. şikeci takımın taraftarı konuşacak yüzü nasıl buluyor hayret ediyorum.

Tamam canım.

Kıvıran sen oluyorsun aslında da bunu anlayabilmen için ufak bir özet: suçluysak eksi puan falan rezilliklerine girilmeden direk düşürülsün, Aziz bir daha Fenerbahçe'nin yakınına uğramasın şeklinde çok görüş belirttim zamanında her iki şike topiğinde. Mesajları birebir bulacak enerjiyi senin için sarfetmeyeceğim ama belki beni en sevmeyen adam olarak gösterebileceğimiz Masq bile bunlara şahitlik edecektir zaten, "atmadın" falan dersen rezil rüsva olursun yani, dikkat :p

Sonra baktım bazı yetolar gelip "ahah şikeci FB tamam suç bence kesin" diyor, bazı diğer yetolar buna karşılık "hayır her şey yalan komple siyasi oyun" diye cevaplıyor, kendimi bu yetoluklardan ayrı tutup önce TFF, sonra mahkeme kararını beklemeye başladım. Beyni olan herkese aynı şeyi öneriyorum, olmayanlar da senin attığın tarz mesajlarla hayatlarını sürdürebilirler.

Tabii ben bu topikten biliyorum ki senin sabit fikrini 30'a 1 de kalsan değiştirmek mümkün değil, pek uğraşasım da yok onun için eheh. Rastgele.

edit: Şike konuşmaları için şike topiği varken orada konuşmak yetmeyip, Fenerbahçe sezon topiğine gelip "AHAH ŞİKECİLER, DANDİKTİNİZ ZATEN" yazan troll CRT kafasına laf anlatmaya çalışmışım kaç post, utandım lan kendimden. Herkesten özür dilerim.
Sosyal ağlarda paylaş

sende fena butthurt birikmiş anlaşılan. üstü kapalı yetersiz hakaretlerinle kapasiteni yeterince belli ediyorsun her daim, senin bonecten hallice wotlarınla uğraşacak vaktim yok zaten, bi de gidip gereksiz postlarına mı bakacaktım. neyse, debelen kendince, zorla ikili atışmaya döndürüyorsun her seferinde olayı.
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

sende fena butthurt birikmiş anlaşılan. üstü kapalı yetersiz hakaretlerinle kapasiteni yeterince belli ediyorsun her daim, senin bonecten hallice wotlarınla uğraşacak vaktim yok zaten, bi de gidip gereksiz postlarına mı bakacaktım. neyse, debelen kendince, zorla ikili atışmaya döndürüyorsun her seferinde olayı.

http://img.turktakvim.com/kitablar/7_Cevab_Veremedi.png

http://www.galatasaray.org/images/haberler/2/B_10512_B_10056_b.jpg

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Sn. Ünal Aysal’ın futbol dünyamızdaki son gelişmelerle ilgili açıklaması:

Spor dünyamız açısından en büyük yanlış bu tür olaylara rekabet duygusuyla yaklaşmaktır. Tüm Galatasaray camiasından gelişmeleri büyük bir olgunluk ve soğukkanlılıkla izlemelerini ve Türk futbolunun bu süreçten zarar almadan çıkmasını dilerim. Hukuka ve genel ahlak anlayışına aykırı herhangi bir davranış gerçekleştiyse – ki bunu düşünmek bile istemem - bunu kanıtlamak adalet sistemine düşer, bizlere değil.

Konuyla ilgili yayınlar hususunda Fenerbahçe Kulübü’nün hassasiyetini göz önünde tutarak Galatasaray TV başta olmak üzere Kulübümüzün tüm mecralarında konu ile ilgili program ve yayın yapılmaması kararını almış bulunuyoruz. Aynı hassasiyetin tüm Galatasaray camiası tarafından da gösterileceğine eminim.

Ünal Aysal
Başkan
Galatasaray Spor Kulübü

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...