Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Tatar Ramazan

Öne çıkan mesajlar

Masquerade said:

Grast said:

Basına verilen tepki baştan sona haklıydı.
Bahsettiğim haklı muhabbetide [b]sahadakini yaka paça döven güvenlik görevlilerine verilen tepki.

Lanet olası masumiyet karinesine ne oldu? :(
O güvenlik görevlisi mahkemeye çıkmadan suçlu ilan edilmiş. :( Yazık günah. Çok ayıb çok.
Ortada masumiyet yoktu.
Sosyal ağlarda paylaş

Sahasında adam öldürülenler maydanoz olmasın fazla bence. Grast'ın "sizin taraftarınızı da keyfine dövseler siz de inersiniz" söylemini de haklı buldum açıkçası, gerisine pek katılmasam da.

Esh said:

Ya inatla standart fenerlilere karsi arguman sunma yarisi icindesiniz hala. Bacyo var bi fahri besikasli, onla oturun konusun arada.

Tahrik var lan. :/
Sosyal ağlarda paylaş

vaperon said:

Sana göre belirlenmiyor masumiyet karinesi...

Dün stadda yapılan hiç birşeyin elle tutulur tarafı yoktu. Kendilerini de Türk futbolunu da yine rezil ettiler dünyaya. Olan buydu.
Ya Şu dünya ya rezil olduk tribine nekadar takılıyosunuz. Allah aşkına bu denli Avrupa özentisi Amerikan özentisi olmayalım. 2-3 Resmi kurumun kınamasıyla bi anda Rezil olduk demek nedir oda ayrı bi düşünce. Valla ben hiç rezil olduğumu düşünmüyorum. Bahsedilen tüm taraftar oluşumlarıda (sizin hayran olduğunuz avrupa'da) verilen tepki konusunda taraftarı desteklemiş durumda. Gidipte Türk Holiganları yazdılar diye bi anda aha rezil olduk diyosunuz. Biz değilmiyiz taraftarımızın ateşliliğiyle yeri geldiğinde övünen. Avrupada 2 ateşli taraftar gördükmü vay be heriflere bak diyen. İngiliz Holiganları filmlere konu oldu artık adamlar ateşliliğiyle. Valla ben İngiliz futbolunu hiç te Rezil görmüyorum dünyadaki en prestijli lig konumunda.

O yuzden rahat olun biz biz olalım millete rezil olmaktan korkarak onlar gibi olamayız.
Sosyal ağlarda paylaş

Grast, o lig neden prestijli artık biliyor musun? Kraliçe tarafından, holiganların hepsi temizlenmeden ligdeki hiçbir takımın 3-5 sene avrupaya gönderilmemesi ve verilen inanılmaz cezalardır.

Evet ben önemsiyorum. Kendi kepazeliğinizi başkalarına bok atarak çözemeyeceğinizi hala anlayamamışsınız. Anlamayın, cezasını da çekersiniz. Zannetmeyin ki bu iş burada kalır. Fenerasyon Galatasaray başkanına bıdı bıdı ederken size bu hareketlerinizden dolayı ceza vermez ise, ipe çekileceğinin farkında. Zaten kötü durumdaydınız, iyice dibe batırdınız kendinizi. Bir de bunu haklı diye konuşuyorsunuz...

Komik...
Sosyal ağlarda paylaş

vaperon said:

Grast, o lig neden prestijli artık biliyor musun? Kraliçe tarafından, holiganların hepsi temizlenmeden ligdeki hiçbir takımın 3-5 sene avrupaya gönderilmemesi ve verilen inanılmaz cezalardır.

Evet ben önemsiyorum. Kendi kepazeliğinizi başkalarına bok atarak çözemeyeceğinizi hala anlayamamışsınız. Anlamayın, cezasını da çekersiniz. Zannetmeyin ki bu iş burada kalır. Fenerasyon Galatasaray başkanına bıdı bıdı ederken size bu hareketlerinizden dolayı ceza vermez ise, ipe çekileceğinin farkında. Zaten kötü durumdaydınız, iyice dibe batırdınız kendinizi. Bir de bunu haklı diye konuşuyorsunuz...

Komik...
Ya bak yazdığım şeyde belirttiğim şeye karşın hala başkaları fln diosun.

Bizzat ben yazdım Elalem ne yapmış ne etmiş kime rezil olmuşum olmamışım umrumda bile değil. Ben kimse gibi olmak istemem. Nede oliyimki ? Ayrıca İngiliz Futbolunun ve liginin en prestijli dönemi O bahsettiğin kraliçesi bıdıbıdı'sı işin içine karışmadan önceydi. Hala En prestijli lig o ayrı konu ama La Liga'ya kayıyor artık biraz. Taraftar Faktörününde futbola güzellik kattığı düşüncesindeyim. Gelmiş bana burda kendi stadında adam öldüren BJK taraftarı kınamış. Ya hadi ordan.. Leed United'ın 2 adamını öldürmüş gs taraftarı burda beni kınamış sende hadi ordan yani..

Benim yazdıklarım burdaki dansözlüklere. kendi başına geldimi hatta kendi başınıda salladım. Fenerbahçe dışında herhangi bir oluşumun başına geldiğinde rezil basın - taraftar haklı. Olay Fenerbahçe oldumu Basın haklı arkadaş. Taraftar bizi rezil etti.

Oynak oynamayın az erkek gibi durun burda. Basın rezil mi İyi'mi karar verin. Bi anda elit taraftar grubu kesildiniz oda ayrı bi komedi
Sosyal ağlarda paylaş

Maça giden arkadaşım basın mesupları bildiğin kaçmak zorunda kaldı dedi. Tepkinin haklı olup olmaması ayrı bu ayrı neyi savunuyorsun yahu Grast?
Olayın Leeds taraftarını sokakta öldüren (onların GS taraftarı olup olmadığı hiç bir zaman kesin miydi bilmiyorum-Türk bayrağına hakaret etmişlerdi diye biliyorum) adamlarla NE alakası var yahu. Neyin savunması nasıl bir mesaj bu.
Basının rezil olmadığını iddaa eden yok, bu adamların üzerine pet şişe yağdırıp kaçırmanızı orada linç edilebilecek duruma getirmenizi haklı göstermiyor bunu mu savunuyorsun şu an..
Sosyal ağlarda paylaş

Bak ben 5 senedir stadın en sakin ve en alakasız tribünü olan Maraton Alt'tayım. Benim tribünümde insanlar maçı oturarak izler. Ayağa kalkmayan Cimbomlu olsun denmedikçede kalkmaz ayağa. Bir maç içinde ağzını makisumum 10-15 kere açarsın bir tezahurat adına. Ancak basının getirdiği nokta suçlu insan olup olmadığı belirlenmemiş insanlar yüzünden Tamamen suçsuz insanları zor durumda bırakmak birkaç insana sevimli gözükebilmek adına. Ve Para kazanmak adına.

Basın'ın yaptıklarından ötürü kurumlar suçlu konumuna getirildi. Hele burda masquarede midir nedir yazılışını bilmiorum hergün gelip saçma sapan gazetelerin yazılarını linkledi şudur budur. Medya koyunu kitle yaratılıp sonra bunları üstümüze saldılar. Gelinen bu noktadak en büyük suç basınındır. O basın tribününde oturan herkes suçluydu demiyor kimse. Ancak her sezon eşşek yüküyle para bayılıp ben kombinemi alıyorum ordan. Her sezon en az 7-8 forma alıyorum Feneriumdan. Her sezon kıyafet dolabımın en az yarısını Feneriumdan dolduruyorum. Bazı insanların (yaptığından emin olmadığımız) hataları yüzünden koskoca bir oluşum camia "ŞEREFSİZ" ilan ediliyor üstümüze medya koyunlarını salıyorlar. Kısacası biz madur oluyoruz. Kuru olup olmadığı belli olmayanın yanında yaşı yakıyorsa bu herifler. ve kural buysa kurunun yanında yaşta her zaman yanacaksa. Fenerium Üst tribünde bulunan herkesin arkasındayım ve evet bunu haklı buluyorum orda kurunun yanında yaşıda yaktıkları için
Sosyal ağlarda paylaş

hani medyada paylaşılan sözde kanıtlarla bile suçlu denemeyecek iki adam var BJK'den içeri, onlar sahayı bastı mı? Yürüyüşler yaptı mı?

Yaptıkları sembolik harekete bile artistik denildi. İçeri alınan diğer Anadolu takımlarının taraftarı böyle yapıyor mu?

Hani yapılan şeyin savunulacak en ufak yanı yok, yapmayın etmeyin şunu
Sosyal ağlarda paylaş

Saha basmayı haklı bulan yok burda gayette sahanın yeşil kısmına girenlere ÇAPULCU dedim.. Fakat Basına verilen tepkinin baştan sona haklı olduğu hatta güvenlik görevlilerine verilen tepkininde baştan sona haklı olduğu konusunu hala söylüyorum. Bi anda herkes elit taraftar kesildi onu çok komik buluyorum sadece
Sosyal ağlarda paylaş

Değindiğin nokta önemli şu açıdan. Eğer bugün Fenerbahçe başkanı şike yapmışsa şayet, bu Fenerbahçe klubünü ilgilendirir bu yüzden eğer bir haber yapılacaksa bu klubün adıyla olur, bu konuda bir yanlışlık yok. Başkan şike yaparsa bu birilerinin hata yapması, kurunun yanında yaşın yanması olmaz, bu Fenerbahçe'yi ilgilendirir, takım küme düşer. Aziz Yıldırım eğer Fenerbahçe başkanı olmasaydı suçu sadece onu bağlardı, ama öyle bir durum yok.
Gelelim asıl değinmek istediğim konuya. Ben basının çok olayı abarttığı, birçok asparagas haber verdiği konusunda hemfikirim. Bu hep böyleydi, bugün bu konuda böyle, yarın Galatasaray olursa böyle olur. Aziz Yıldırım klüp başkanları içerisinde en güçlüsüydü, kendini en fazla üstün göreniydi, haliyle onun içeride olmasından yaygaranın kopması çok normal. Burada sıkıntı insanların bu kötü durumda kendilerine hakaret ettiklerini algılamaları. Eğer sen Fenerbahçe şike yapınca kendini şerefsiz hissediyorsan bu bence biraz da senin sorunun, klubünü artık bir kimlik haline getirdiğinin göstergesidir. Bu maalesef çoğumuz için geçerli bir durum. Bak bu üzülmezsin demek değildir, elbetteki üzülürsün. Ama eğer şike yapılmışsa ve bu bir şerefsizlikse sen niye üstüne alındın. Fenerbahçeliler şerefsizdir diye bir haber mi geçti mesela.
Bu aslında daha çok tartışılması gereken bir konu. Yine tekrarlıyorum, Fenerbahçe başkanı bir adilik yapmışsa eğer, elbetteki üzüleceksin ama senin o olayı üstüne almana gerek yok, medyada çıkan haberleri de Fenerbahçe taraftarına laf edilmediği sürece üstüne alınmana gerek yok. Ama sen eğer Aziz Yıldırım suçluysa eğer, ona hakkaten şerefsizlik yapmış diyebilecek misin asıl soru orada çünkü. Suçlu değilse bağrına basarsın tişörtünü de yaparsın, ama şu an değil. Desteğini ol, ama basına savaş açmanın gereği yok şu an, ben bütün Fenerbahçeliler şerefsizdir gibi bir haber görmedim çünkü. İşte zaten Fenerbahçe taraftarının sen bizim efsane başkanımızsın demeden önce düşünmesi gereken, ona sen bu klubü nasıl bu hale getirirsin diyerek Aziz Yıldırım'a kızmaktır, haber yapan basına değil. Basın hep aynı basın yoksa...
Sosyal ağlarda paylaş

Ben Aziz Yıldırım'a yakıştırmam ve geçmişinde her zaman kötü bir leke olarak kalır. Ama adam stadıda şikeyle yapmadı tesisleri Ortegaları Anelkaları Alexleri şikeyle alıp izlettirmedi bize. Diğer branşlarda şikeyle FB'yi gerçek bir spor klubu haline getirmedi. Dernek yapısında kurumsal bir yapıya bu takımı şikeyle geçirmedi. Ve daha bir sürü şey.

Biz millet olarak çok seviyoruz hemen göklere çıkarmayı tek bir şeyde yada tek bir hatada yerin dibine sokup şerefsiz falan demeyi.

Hatasının cezasını zaten vicdanıyla çeker hukuk gerekli yaptırımı yapar vs. Geçmişinde de bir leke olarak kalır.

Ayrıca bu nedir abi GS'lilerin Aziz Yıldırım hakkında FB'lilerin duygularını yönlendirmeye çalışmaları. Sizene yahu? Birden FB'li kardeşlerinize ahlak dersi vermeye mi başladınız nedir abi?

Bir GS'li Aziz Yıldırım'ı şayet suçlu bulunursa şikeyla hatırlayacak. Bulunmasada kıskançlığından nefret etmeye devam edecek. Ama bir FB'li şikenin yanında adamın yaptığı iyi şeyleride unutmayacak. Bunları GS'lilerin biz hatırlamasını bekliyor muyuz? GS'liye yapmadı ki bunları FB'liye yaptı bizde doğal olarak sizin kızgınlığınızı anlıyoruz adam FB'ye çalışıyordu yaptığı iyi şeylerde FB'ye. Biz Aziz Yıldırım'dan neden nefret ediyorsunuz diyormuyuz. Neden FB'lilerinde sizin pencerenizden bakamsını istiyorsunuz ki? Bizim mi başkanımız sizin mi belli değil.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...