Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Tatar Ramazan

Öne çıkan mesajlar

Ya Zico'nun kovulması ne bilim, sonradan bana mantıklı geldi aslında sadfdas

Çok başarılı olmasına rağmen takımda ciddi bir kutuplaşma vardı. Hani başarı geldiğinde bu sorun olmaz ama başarısızlık olduğunda takım öyle bir dağılır ki bir daha toparlanamazsın.

Fener yönetiminin öyle başarılı bir sezonun ardından bazı adamlarını parasal sebeplerden dolayı göndereceğine inanmıyorum yoksa ben, yönetim korktuğu birşey vardı ki tarihlerindeki en başarılı takımı rahatlıkla dağıtmayı göze alabildiler.

edit: Birde durumları Schalke'den biraz farklıydı. Schalke ligde dibe batmıştı, Fenerbahçe ise ligde iddialıydı ve gelecek sezonlarda çok daha iyi konumlarda olabilirdi.
Sosyal ağlarda paylaş

apsingir said:

Masquerade said:

Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal:

"Sezer için 2 milyon 750 bin Euro + Abdülkadir'i aldık .Sezer'in yüzde 50'si bizim yüzde 50'si Fener'in. Yani Fenerbahce satarsa bonservisin yarısını biz alcaz."

ey allahım bu da yeni çıktı heralde yarı yarıya bölüşmek.
italyada çok yapılıyor bu aslındada ingilterede filan bununla ilgili yasalar var yamulmuyorsam.
Sosyal ağlarda paylaş

Yalnız o kavramı yanlış anlamış adamlar,

%50 %50 sahip olursan Fenerbahçe oyuncuyu sattığında adamın %50'sini satmış olur. Geri kalan %50 halen Eskişehir'de olur.

Onların dediklerini anladım tamam da asdfsda madem bir işe giriyorsunuz adam gibi bahsedin. Sonraki satıştan %50 pay alacaz falan diyin asdf
Sosyal ağlarda paylaş

he aynen eğer %50 sine sahiplerse oyuncu satılınca fener %50 sini satıcak zaten :P italyada bu sekil bi dolu adam var.büyük ihtimal boyle değildir :) anlaşma maddesinde "satılırsa %50 si bizimdir" maddesini koymuşlardır :).

bence fener çok karlı bir transfer yapmış bundada uygun un katkısı buyuktur heralde.devre arasında 10m den felan bahsediyordu sapık herifler.
Sosyal ağlarda paylaş

İyide senin dediğin gibi olmuyor malesef,
Örnek veriyorum Baros,Alex,Quaresma 3 takımdan da birer örnek futbolcu yazdım, bu oyunculardan 2 tane alma lüksü yok hiç bi takımımızın,öyle ben bi Q7 alıp rotasyona koyayım diyemiyorsun,o kadar ekonomik gücün yok çünkü.
Yarın ManU ile eşleşir Fenerbahçe,hafta içinde birisi GG'nin ayağına tekme attı bittin işte bi numaran kalmıyor. Takımlarımız zaten 11 tane defosuz kaliteli oyuncuyu bi araya getirme konusunda sıkıntılı,sen bide diyosun ki rotasyonları da iyi olsun.
Olmuyor işte bende istiyorum ki Rihanna gelsin bana private show yapsın yatak odamda ama kusura bakma da bizim takımlarımızın o kalitede rotasyon kurması ihtimali Rihanna'nın bana gelmesinden daha düşük şuan için.

edit: Yazdıktan sonra net gitti postlayamadım araya bir sürü mesaj girmiş :P
Sosyal ağlarda paylaş

Gökhan Gönül biraz uç bir örnek, adam bu sene bence Alex'ten daha da etkiliydi işi sezon geneline vurursak,

Defansta bir kere hata yaptığını hatırlamıyorum bu sene, her hücuma çıktığında işe yarayıp geri döndü. Alex'e kestiği ortalar ve attırdığı goller zaten ortada,

Bu sene Lugano ve Gökhan Gönül olmasa Fenerbahçe bu kadar iyi olamazdı. Alex'in ileri de o kadar rahat olmasının ve bu kadar çoşmasının sebebi de bu adamlardır bence
Sosyal ağlarda paylaş

Eden Hazard zor, adam herşeyden önce Lille'in bayrak adamı olacam falan diye ant içti, sözleşmesini uzun süreli uzattı falan ki Chelsea'ler, Liverpool'lar falan filan istiyordu adamı, deli bonservisler dönüyordu.

Hani dünyada herhangi bir takımın transfer edemeyeceği bir adam şuan Hazard, ne bilim ancak çok büyük paralar verilecek, Kaka gibi ben kulübüm için gidiyorum o paraya ihtiyaçları var falan diyecek.

Yoksa zor, ama olur mu? İmkansız değil ama çok zor. Olursa yer yerinden oynar. Harika olur asdf çok olur oldu evet
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...