hakliyim Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 şneol güneşin maç sonu bazı açıklamaları : ''Futbolun olması için adaletin ve barışın olması gerekiyor. Adalet için kan mı dökelim?Özellikle barışın olmadığı bir adalet olmaz. Adalet ararken barışı da kaybedeceğimizi düşünüyorum. Şu anda tehlikeli bir gidişteyiz'' ''Taraftarlarıma söylüyorum. Bizim sahamıza gelecek Fenerbahçelilerle hiç ilgilenmeden, hatta 'hoşgeldin' bile demeden, çiçek de vermeden, herhangi bir taşkınlık yapmadan gelsinler"" cidden ne kafası bu anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 milletin basın açıklamalarını antu'dan okursan anlamaman doğal tabii. şurdan izleyebilirsin gerçekte ne dediğini http://www.ligtv.com.tr/haber/cok-tehlikeli-bir-durum-var sezonun en mantıklı ve efendi basın açıklaması falan gayet, bazı arsızlar nasıl hemen çarpıtıyor nasıl seviyesiz bir ülkede yaşıyoruz inanılmaz gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 hatta derin bir nefes alıp extended editionı izlemen iyi olur, duyacakların ağır gelebilir, utanması olan insanaın yüzünü kızartacak nitelikte mesajlar içeriyor zira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 niye bana saldırma gereği duydun anlamadım lakin ha adelet için kan mı dökelim dememiş ,diyen adamı nasıl durdururum demiş evet çok doğru bu üsluba ve bu tür açıklamalara çok ihtiyacımız var cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Şenol Güneş'e sormak lazım: Düne kadar sürekli ortamı geren TS yönetimi değil miydi? Fener stada geldiğinde büyün maç sahaya madde atan bütün maç küfreden TS taraftarı değil miydi? Trabzondaki Fenerbahçeli taraftarların fotoğraflarını internete koyup bunları bulana bedava bilet verecez diyen TS taraftarı değil miydi? Trabzon kadıköy'e geldiğinde hangi biri oldu trabzonda yaşananların? Hiç 1 tane olay oldu mu? Herkes önce kendine baksın sonra konuşsun. Kendi kulübü aralıksız tahrike devam ederken aralıksız provakasyona devam ederken kalkıp da bizi tahrik ediyorlar demesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 şenol güneşin dediği bazışeylere katılıyorum ama konuşması gereken adam o değil , hiç samimi gelmiyor bana biz yargılanıyoruz , aklanacağımız kesin değil ama "emenikeye zırnığı bile koklatılmayacak" olan parayı trabzon yollamadı mı ? onun şaibeleri yok mu ortada ? örtülü ödenek olsun , üsulsüz stad yardımları olsun. adamlarda da bi sürü acıklanamayan pislik var ama onların bırak yargılanmayı konusulmuyor bile yaptıkları usülsüzlükler hayır beni ilgilendirmez trabzonun yaptıkları onların kirli olması bizimde kirli olmamızı gerektirmez onada tamam ama çıkıp bize kirlisiniz o sunuz busunuz dicek son takım trabzonspor. adalet için ona önerim sezon sonu çıkıp yine bi kolaj yapsın vidyolu fln o şekil ağlamaya devam , tabikide kan dökmek akıllıca değil , bıçağı tutturabilmek lazım onun için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 ya once as baskan nevzat sakarın yaptıklarına baksınlar, ts yonetiminin hamsi kadar beyni yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 nevzat yine açıklama yapmış aykutun istanbulspor'dan kovulması irdelenmeli demiş kafam karıştı şimdi aykut kovulmuş muydu istanbuldan ? istifa etmemişmiydi ? bildiğin birşey varsa söylesene be adam , maç öncesi ortamı bulandıracak acıklama olacak belki , mind game fln hesabı , ama macımız onlarla değilki saçma adamlar gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 aziz basgan taktigi yapmis, biliyorum ama konusmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 size teşekkür ederiz stadınızı bize açmışsınız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 en azından olmayan hikayeler üzerine artistlik yapıp, kesinlikle oynatmayız demiyorlar. gerçi dün maçtan önce konuşulmuş bu olay sadfsda maçtan sonra fikirler değişmiş olabilir mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 yok daha galatasaray beşiktaş maçı var :) hemen fikir değiştirmezler. tabi bu işin şakası, ne kadar samimiler bilmiyorum ama tebrik etmek lazım , bazıları gibi bedavadan konup banane bizim oynatmayız yapmıyorlar. en azından teklif ediyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 yalniz nihat ozdemir oynayabilirsiniz diyen, yarin obursugun 'ben hayatimda oyle sey demedim oyle demem ulke menfaatlerine aykiri' diyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 bizim statta oynamaları imkansız.kadıköy'ün göbeğine o kadar beşiktaşlı gelsin istemezler.olimpiyat ya da arena uygun bu iş için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 tinu said: yok daha galatasaray beşiktaş maçı var :) hemen fikir değiştirmezler. tabi bu işin şakası, ne kadar samimiler bilmiyorum ama tebrik etmek lazım , bazıları gibi bedavadan konup banane bizim oynatmayız yapmıyorlar. en azından teklif ediyorlar biz olimpiyatta sürünürken nerdeydiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 kupa finali biletleri; kale arkası 40, kapalı 80. soyguna devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Bursaspor taraftarlarına 10.626 bilet, Fenerbahçe taraftarlarına ise 8178 bilet ayrılmış. Fenerbahçe yine deplasman krizine girer verir kupayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Futbolda şike bitti, kürekte niye katakulli yapıyorsunuz ZAAAA Bizim Cemal Nalga olayı gibi olmuş. TAKİPÇİSİYİZ said: fenerbahçe’nin kürekte kendi lisanslı sporcusu olmayan iki kürekçiyi uluslararası yarışmalara soktuğu ve bu sporcular üzerinden altın madalya kazandığı ortaya çıktı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 geçen onun kavgası vardı yahu gs ile fbliler arasında şike başlığında :D bunun olmasıda çuk uturdu çok komik ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 fotoyu çok beğendim kadıköy , bade birahanesi , cidden bu cümleyi yaşıyan çok insan olur maç günlerinde , acaip bi ortam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 adamı imp'e benzettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 hakliyim said: fotoyu çok beğendim kadıköy , bade birahanesi , cidden bu cümleyi yaşıyan çok insan olur maç günlerinde , acaip bi ortam süpermiş harbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 nick-mesaj uyumu olmus eheh. bu arada harbiden imp'e benziyor herif.biyik bozmus gerci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=28362870 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 halk kahramanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar