Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Tatar Ramazan

Öne çıkan mesajlar

şneol güneşin maç sonu bazı açıklamaları :

''Futbolun olması için adaletin ve barışın olması gerekiyor. Adalet için kan mı dökelim?Özellikle barışın olmadığı bir adalet olmaz. Adalet ararken barışı da kaybedeceğimizi düşünüyorum. Şu anda tehlikeli bir gidişteyiz''

''Taraftarlarıma söylüyorum. Bizim sahamıza gelecek Fenerbahçelilerle hiç ilgilenmeden, hatta 'hoşgeldin' bile demeden, çiçek de vermeden, herhangi bir taşkınlık yapmadan gelsinler""

cidden ne kafası bu anlamadım
Sosyal ağlarda paylaş

milletin basın açıklamalarını antu'dan okursan anlamaman doğal tabii. şurdan izleyebilirsin gerçekte ne dediğini http://www.ligtv.com.tr/haber/cok-tehlikeli-bir-durum-var

sezonun en mantıklı ve efendi basın açıklaması falan gayet, bazı arsızlar nasıl hemen çarpıtıyor nasıl seviyesiz bir ülkede yaşıyoruz inanılmaz gerçekten
Sosyal ağlarda paylaş

Şenol Güneş'e sormak lazım:

Düne kadar sürekli ortamı geren TS yönetimi değil miydi?
Fener stada geldiğinde büyün maç sahaya madde atan bütün maç küfreden TS taraftarı değil miydi?
Trabzondaki Fenerbahçeli taraftarların fotoğraflarını internete koyup bunları bulana bedava bilet verecez diyen TS taraftarı değil miydi?

Trabzon kadıköy'e geldiğinde hangi biri oldu trabzonda yaşananların? Hiç 1 tane olay oldu mu?

Herkes önce kendine baksın sonra konuşsun. Kendi kulübü aralıksız tahrike devam ederken aralıksız provakasyona devam ederken kalkıp da bizi tahrik ediyorlar demesin.
Sosyal ağlarda paylaş

şenol güneşin dediği bazışeylere katılıyorum
ama konuşması gereken adam o değil , hiç samimi gelmiyor bana

biz yargılanıyoruz , aklanacağımız kesin değil
ama "emenikeye zırnığı bile koklatılmayacak" olan parayı trabzon yollamadı mı ?
onun şaibeleri yok mu ortada ?
örtülü ödenek olsun , üsulsüz stad yardımları olsun.
adamlarda da bi sürü acıklanamayan pislik var ama onların bırak yargılanmayı konusulmuyor bile yaptıkları usülsüzlükler

hayır beni ilgilendirmez trabzonun yaptıkları
onların kirli olması bizimde kirli olmamızı gerektirmez onada tamam
ama çıkıp bize kirlisiniz o sunuz busunuz dicek son takım trabzonspor.

adalet için ona önerim sezon sonu çıkıp yine bi kolaj yapsın vidyolu fln
o şekil ağlamaya devam , tabikide kan dökmek akıllıca değil , bıçağı tutturabilmek lazım onun için
Sosyal ağlarda paylaş

nevzat yine açıklama yapmış

aykutun istanbulspor'dan kovulması irdelenmeli demiş

kafam karıştı şimdi

aykut kovulmuş muydu istanbuldan ? istifa etmemişmiydi ?

bildiğin birşey varsa söylesene be adam , maç öncesi ortamı bulandıracak acıklama olacak belki , mind game fln hesabı , ama macımız onlarla değilki

saçma adamlar gerçekten
Sosyal ağlarda paylaş

tinu said:

yok daha galatasaray beşiktaş maçı var :) hemen fikir değiştirmezler.

tabi bu işin şakası, ne kadar samimiler bilmiyorum ama tebrik etmek lazım , bazıları gibi bedavadan konup banane bizim oynatmayız yapmıyorlar. en azından teklif ediyorlar

biz olimpiyatta sürünürken nerdeydiniz
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...